Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски (София) - Монтана 21.08.2011 / 20:00ч.
Ако Гонзо още е треньор и съдията не прекали, няма как да спечелим този мач!!!! Ако имаме нов треньор дотогава ще бием с два гола разлика
- B__A__N__DA__TA
THE G.A.M.E написа:Mickey Mauser написа:Не е ли време да ни е малко срам?
Абе мани ...
Явно играем за "кървави" победи ... 1 : 0, 2 : 1, квото дойде !
С цената на всичко ...
Много хора забравиха, че Левски е създаден от фенове на играта футбол, именно за да радва привържениците си !
Дори стари и мастити "чорбари" си признават, че техният отбор е създаден да печели на всяка цена, а Левски да радва ...
За съжеление, основната идеология на клуба ни е предадена !
Що бе ,вие и сега радвате хората,основно публиката на селските тимчета с които се падате и падате всяка година от тях.Интересно ще е да ни покажеш някакъв носител,на който ги има записани тези стари и мастити откровения,ако не докажеш думите си, си оставаш един гол празнодумец,какъвто подозирам отдавна ,че си
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
-
THE G.A.M.E
B__A__N__DA__TA написа:Интересно ще е да ни покажеш някакъв носител,на който ги има записани тези стари и мастити откровения,ако не докажеш думите си, си оставаш един гол празнодумец,какъвто подозирам отдавна ,че си
Абе момче, що се вреш между шамарите ?
Да съм казал, че става въпрос за известни цесекари ?
Имам напредвид стари привърженици на "червеният тим !
Ти к'во си мислиш, че в разговорите си с тях стоя с микрофон в ръка и ги интервюирам ??
Питай, който си поискаш привърженик, на който и да било отбор ( стига да са над 40-те ) и ще ти стане ясно, кой отбор почти винаги е играел най привлекателният футбол в България.
И да - Вие сте цел, а Левски е идея ( идеология ) !!! ...
Проблем ?

B__A__N__DA__TA
Моето момче ,нали искаше доказателство:
Виждаш ли каква е целта на ЦСКА "Септемврийско знаме"
Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт
Това е извадка от весник ЗЕМЯ ,интервю с идола ви ген.Добри Джуров,който бях чел преди години, имам го някъде запазен в нас.Цитирам по спомен.
Нещо да кажеш?
- B__A__N__DA__TA
flo написа:
B__A__N__DA__TA
Моето момче ,нали искаше доказателство:
Виждаш ли каква е целта на ЦСКА "Септемврийско знаме"
Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт
Това е извадка от весник ЗЕМЯ ,интервю с идола ви ген.Добри Джуров,който бях чел преди години, имам го някъде запазен в нас.Цитирам по спомен.
Нещо да кажеш?
Разбира се че ще ти кажа: И в.'Работническо дело' да изкараш (вероятно си ги четете тайно старите броеве),това не доказва думите на колегата ти.Това са цитати от един вестник,разпространяван по време, когато ти си бил или мн малък или дори нероден,за да ми ги представяш като доказателство.Иронията в случая е,че винаги сте твърдели,че нямате нищо общо с партията БКП,но пък винаги и до ден днешен представяте,като доказателства материали поместени във вестници от преди 30 години и..
B__A__N__DA__TA момчето може да не е било родено и да е малко но аз съм бил и съм гледал и слушал разкази на Христо Бонев как са го взимали военните с джип под конвой за мачове и как са го задържали в казармата няколко месеца заради това, че не иска да играе в отбора ви с идеали да не говорим, че и в всяка неделя съм гледа Калоянчев който разказа как са искали Соколето за втори път да влиза в казармата и той е ходил при бай Тошо да го пита какви са тия глупости и това ако за теб са идеали. И мисля ,че вие си живеете в миналото и си четете на дядовците си старите вестници защото от 20- 25г сте едно име без пълнеж само обвивката.
- B__A__N__DA__TA
AN71 написа:B__A__N__DA__TA момчето може да не е било родено и да е малко но аз съм бил и съм гледал и слушал разкази на Христо Бонев как са го взимали военните с джип под конвой за мачове и как са го задържали в казармата няколко месеца заради това, че не иска да играе в отбора ви с идеали да не говорим, че и в всяка неделя съм гледа Калоянчев който разказа как са искали Соколето за втори път да влиза в казармата и той е ходил при бай Тошо да го пита какви са тия глупости и това ако за теб са идеали. И мисля ,че вие си живеете в миналото и си четете на дядовците си старите вестници защото от 20- 25г сте едно име без пълнеж само обвивката.
Уважавам мнението ти, въпреки това е повърхностно и не си заслужава да те репликирам
- Hakercheto
- Контакти:
2 кръг мина, а вие вече правите изводи. Левски ще мачка. Победа с убедителен резултат за да си изчистим головата разлика.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
B__A__N__DA__TA написа:AN71 написа:B__A__N__DA__TA момчето може да не е било родено и да е малко но аз съм бил и съм гледал и слушал разкази на Христо Бонев как са го взимали военните с джип под конвой за мачове и как са го задържали в казармата няколко месеца заради това, че не иска да играе в отбора ви с идеали да не говорим, че и в всяка неделя съм гледа Калоянчев който разказа как са искали Соколето за втори път да влиза в казармата и той е ходил при бай Тошо да го пита какви са тия глупости и това ако за теб са идеали. И мисля ,че вие си живеете в миналото и си четете на дядовците си старите вестници защото от 20- 25г сте едно име без пълнеж само обвивката.
Уважавам мнението ти, въпреки това е повърхностно и не си заслужава да те репликирам
Е да прав си за едно, че когато фактите говорят знаеш и кои мълчат.