България - Италия (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Италия (официална тема)
Ми то се видя вчера
- kostura_1912
- Контакти:
Ако трябва да съм честен,след вчерашният мач изобщо не вярвам,че можем да се класираме(още повече,че и да бием,можем да отпаднем)но...винаги има едно но...плюсовете ни са,че познаваме италианците и съм сигурен,че Аржентина ще се хвърли на домакините,защото според мен предпочитат нас,пред тях!Така,че победа днес с 3-1 и чиста победа на Аржентина над Полша и нека празника започне сега!!!
- Pride_of_London
- Контакти:
Re: Световна лига: България-Италия
Егати верно можем да се класираме 
Като се замисля, почти сигурно е отпадането на Полша, което много ме радва!

Като се замисля, почти сигурно е отпадането на Полша, което много ме радва!

- Chelsea Forever
- Контакти:
След вчерашния мач не виждам смисъл да продължаваме напред.Нашите падат от Аржентина,а ще искаме да играем на 1/2 финали е няма да стане,ако не се стегнат.Нашите трябва да оправят блока и посрещането и ще имаме големи шансове да победим Италия чисто.
Все пак аз съм оптимист и мисля,че ще бием и ще се класираме.
ПП.Радо Стойчев е голям треньор!
!
Все пак аз съм оптимист и мисля,че ще бием и ще се класираме.
ПП.Радо Стойчев е голям треньор!

A.G написа:Мисля си, че срещу Италия може и да направим нещо доста по запомнящо се.Само че като се замисля и се върна в годините назад нашия национален отбор винаги е разчитал на мощна атака и блокада другите елементи ги няма.Немога да си обесня защо неможе да се нареждаме при контра атаки?Защо неможе да обираме елементарните топки?Защо толкова малко играем през центъра и пайп?Освен Матей нямаме друг техничен посрещач.Защо Тодор Скримов обявен за най- добрия посрещач във Франция търка пейката на Б отбора, а Методи Ананиев е в Полша.Но съм твърдо убеден, че при Радо Стойчев елементите които ги няма ще си ги попълним.Защото като гледах една Аржентина колко модерен волейбол играе и колко много са израснали за 2 години може само да се надявам, и ние да започнем да играем по този начин.Днеска твърдо удряме Жабарите!
Споделям мнението ти, като добавям, че преди години мощната ни атака разчиташе и на разнообразна комбинативност на мрежата, а сега, както казваш, атаката през центъра, доколкото изобщо я има, е еднообразна и често се разсинхронизира. Освен това в нападение като цяло влизаме бавно и разгадаемо. Блокадата - работи предимно двойната ни блокада, преди имахме големи майстори на единичната блокада, а сега - понякога се появява (наистина с голям блюсък), но по-често не работи. Най - трагичното е, че срещу комбинативно нападение блокадата ни трудно се ориентира. Тройната има доста ниска ефективност.
Подобрението на елементите няма да дойде с тези играчи - повечето от тях играят в чужбина, изпълняват конкретни функции, играта им е адаптирана към тях и така не могат да поддържат и развиват ефективно нашия стил във волейбола, който ни носеше успехи. Парадоксално, но срещу Аржентина се опитваха да играят волейбола, с който ГДР стана световен шампион 1970 г.
Надявам се да ги бием чисто.... и поляците да паднат от Аржентина...пък после дали ще е Русия или Бразилия все тая 

Последна промяна от Gil-galad на 08 юли 2011 11:55, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Все още имаме шансове...Ако бием Италия с 3:0,Полша трябва да падне от Аржентина най-много с 3:2(по моите сметки),а при победа на нашите с 3:1 Аржентина да бие Полша на 0 или на 1...
Ама много "ако-та" станаха...А и Аржентина почти със сигурност ще играе с резервите срещу Полша....А пък и с нашата игра трудно бихме могли да бием който и да е отбор там...

Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...
-
- Контакти:
Ако бием Италия с 3-0 /3-1 и Аржентина бие Полша, се класираме !!!
МОЩНО !!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

МОЩНО !!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

Днес е един от онези дни,в които даден човек и спортист се изправя пред две дилеми-или да бъде мъж,да даде всичко от себе си,да играе за себе си,отбора,треньора,феновете,нацията или да се пусне по течението на посредствеността.Вярвам,че нашите волейболисти днес ще са от първия вид.Действително шансът да се класираме е доста сериозен.Няма какво да се лъжем,Аржентина вероятно ще играе силно срещу Полша,защото виждат в нас по-лек съперник в мача за третото място,не мисля,че някой вижда финал,различен от Бразилия-Русия.Това е моето виждане за нещата и смятам,че имаме сериозен шанс да продължим напред.И да не стане това обаче,нашите са длъжни днес да покажат повече от вчера.Успех на момчетата и в 18:15 всички пред телевизорите.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
federer90 написа:Ми то се видя вчера
Вчера играха два от водещите отбори в света. Това, че единият би другия убедително, не прави загубилия много слаб.
По твоята логика аржентинците са много слаби на футбол, понеже германците ги окъпаха на световното с 4:0.