POPCORN написа:А да ви питам вие пък с кой голями отбори сте играли последните години и сте ги остранили за влизане в групите на Лига Европа?И кажи ми един силен отбор да сте играли с него и да сте направили поне равен?Не ми говори за отбори от Швеция , а за отбори от Англия, Испания, Германи и Италия?С кой отбори играхте за влизане в Лига Европа ,че не си спомням?Аз не съм виждал вие да играете силен отбор освен Шампионската лига и мача в Лига Европа срещу Шалке

Да ти напомням ли, че Левски е отстранявал Оксер( в онзи момент 2-ри във временното класиране на Франция) за влизане в ЛЕ, в групите отстрани ЦСКА(М)( в онзи момент актуален носител на Купата) и Динамо (Б), елиминира в елиминационната фаза Удинезе( участник в ШЛ същата година от квотата на Италия), следващия сезон елиминира Киево ( уяастник в ШЛ от квотата на Италия) . В групите на ЛЕ записа победи срещу отбори като Олимпик(М), Лацио, Спортинг(Л), Гент, записа престижни равенства с отбори като Ювентус( в най-силния отбор на бианконерите), Шалке 04, Лил.
От изброените тук отбори виждам цели 4 италиански, 2 от които елиминирани от Левски.
Между другото добре е да видиш статистиката на мачове между български и шведски отбори, без шведите да са някаква голяма сила имат сериозно предимство. Между другото Гьотеборг има 2 купи на УЕФА, а Малмьо има игран финал за КЕШ- постижения немислими за които и да е наш отбор. На национално ниво също шведите имат доста по-добри постижения от нас -само да напомня че имат игран финал на СП.
Иначе по темата- 2/3 от възможните отбори са непосилни за които и да е български отбор. Но има и отбори които не ни превъзхождат толкова много и с пределна мобилизация и малко късмет могат да бъдат преодолени. Това важи не само за ЦСКА , но и за Левски понеже към настоящия момент те също са непоставени и имат същите съперници.