Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
трето поколение
Контакти:

Re: "Остър връх"- Гара Дембеле

Мнениеот трето поколение » 02 авг 2010 13:56

Браво на Дембеле!!! Харесва ми как играе и най-вече как се бори! Има страхотна физика, бърз е и мисля, че ще става все по-добър! Иначе никой не спомена Жоро Петков - евала за избитите топки, защото определено защитата ни е гола вода, но това е ... Иванов според мен също се представи добре!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Фен тема Гара Дембеле

Мнениеот slavi_1914 » 02 авг 2010 14:07

Lyubaka01 написа:
slavi_1914 написа:Доста мнения по темата.
Искам да вмъкна само,че Дембеле просто показа че има много силни качества. Досега предишните нападатели ги чакахме по 1 година да се адаптират (забравихте го това май ?). Гара влезе и почна да бележи.
Темата я пуснах защото бях впечатлен не от друго а от борбенеста му, дрибъла и силния удар !
Когато казах,че е гениален имах в предвид,че показва качества. Така бе и със Седрик Бардон. Явно французите се адаптират добре в Левски. Гара е именно това което липсва на Левски от години и се смениха половин дузина на този пост.
Пожелавам му само здраве и да играе все така.
На Локо Сф феновете ще им кажа че си имат техен форум в който да умуват,защото скоро ще и върнем за слабите мачове последните години. Време е Левски да си отмъсти за загубите срещу Локо сф

За какво умуване говориш?!? Казал съм само, че "гениален" е доста пресилено, не съм му отрекъл качествата на Гара-та... Факт е, че в негово лица май най-накрая открихте толкова нужния ви нападател(недоразумения като Миро Антонов и Жоро-Метъла не искам да ги коментирам). Но чак "гениален"... Не мислиш ли, че е малко рано да го превъзнасяте?
Колкото до мача ни с вас-всичко е възможно-в момента сте с пораснало самочувствие, имате едни от добрите(за България) футболисти и сте домакини. Така че, като цяло, шансовете са на ваша страна. Но все пак си мисля, че никак няма да ви е лесно...

Да прав си рано е да го превъзнасяме. Но ти знаеш ли колко време си мечтая да видя такъв както казах "остър" нападател с хъс и борбеност? Омръзна ми от такиви които ги чакаме с месеци и години да се разигравали и обигравали. Просто искам да кажа,че трябва и да послужи като пример !
Локото е отбор които се мотивира като играе с Левски. Вие също имате добри футболисти, но съгласи се,че мотивацията в такиви дербита е най-важна. А когато Левски играе 15 дербита на сезон,а Локо 2-е е нормално да са по мотивирани вашите момчета да се докажат.
А главно според мен ни биехте защото Левски играеше ЕЛЕМЕНТАРНо последните 2 години. С безцелни центрирания и "куц" нападател няма как да стане. Вие усетихте този беззъб стил и противодействахте много добре.
Но именно с непредсказуемия Гара Дембеле,който несъмнено ще вдъхнови и останалите ще ви е в пъти по-трудно.
ПП: Много се дразня защото никога не се мотивира Локо като играе с Цска. Незнам каква е причината ?
Последна промяна от slavi_1914 на 02 авг 2010 14:22, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 авг 2010 14:19

Оправете заглавието на Фен тема Гара Дембеле :twisted: 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 авг 2010 14:21

Много се дразня защото никога не се мотивира Локо като играе с Цска. Незнам каква е причината ?

Причините са много, но нека не обръщаме темата на Локо-Левски :) Само ще ти кажа, че рибата се вмирисва откъм главата...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 авг 2010 14:26

Lyubaka01 написа:
Много се дразня защото никога не се мотивира Локо като играе с Цска. Незнам каква е причината ?

Причините са много, но нека не обръщаме темата на Локо-Левски :) Само ще ти кажа, че рибата се вмирисва откъм главата...

от Пловдив , съм и когато съм ходил да гледам , Локото , Гарата винаги играеше с хъс и желание ...

Офтопик:

левскар07
Контакти:

Re: Фен тема Гара Дембеле

Мнениеот левскар07 » 02 авг 2010 15:07

Много ме впечатли Дембеле. Но ми направи впечатление и друго: много неправилното изнасяне на топката в дълбочина от Г.Петков - търсеше винаги с високи топки там, където е Гарра. Еми той е на върха на атаката, и трябва топката да се изнесе чрез играчите в защита и/или/ чрез средната линия, за да може човека да търси с лице позиция за пред гола. Дали съм прав.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 02 авг 2010 15:24

Не мога да проумея защо игрч като Гара не играе в някой голям френски отбор?!?
Едва на 24 години е а Локо го взимат от някакъв си гръцки отбор, може и 2-ра дивизия да е.

И тук е момента да кажа, че нито Гонзо нито Коко Динев имат такава заслуга за това Гара да е в Левски в момента, каквато има мениджъра, който го е довел в Локо Пд!

Остава ни единствено да си мечтаем един ден в Левски да имаме съгледвачи(мениджъри), които да водят в отбора повече играчи като Седрик Бардон и Гара Дембеле вместо играчи като Жеан Карлос и Жоро метъла!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 авг 2010 15:43

Не е лош Гаррата но няма да се задържи дълго поради същата причина. Затова не е лошо при всяка възможност да се дава шанс и на Иса за да не плачем после, че пак нямаме нападател.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 02 авг 2010 17:32

Променете темата на "Св. Гарра Дембеле" :lol: Но наистина е един от малкото класни чужденци играещи в България.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “Архив”