Deluxx написа:storm написа:Що ли си мисля,че може и да не цъкате на Армията...
Значи много мислишГледай събота 21-00 ЦСКА - Славия на Армията
Опа ,нещо ще пропусна май да ги гледам там...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Deluxx написа:storm написа:Що ли си мисля,че може и да не цъкате на Армията...
storm написа:Deluxx написа:storm написа:Що ли си мисля,че може и да не цъкате на Армията...
Опа ,нещо ще пропусна май да ги гледам там...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
redpride написа:За съжаление пак няма да играем на Армията, но и на В.Левски можем да бием Славия. Първия мач на обновения стадион ще е срещу Литекс и само този факт накланя везните в наша полза. Титан имаха пълно доверие на Онтарио, но според мен те леко се провалиха. Нищо, още един мач не е болка за умиране. На Армията не виждам докрая на сезона, кой може да ни победи. Нещата се нареждат, но сега започва по-сложното, а именно изграждането на нова база. За нов стадион все още не мога да мечтая.
Pichichi написа:redpride написа:За съжаление пак няма да играем на Армията, но и на В.Левски можем да бием Славия. Първия мач на обновения стадион ще е срещу Литекс и само този факт накланя везните в наша полза. Титан имаха пълно доверие на Онтарио, но според мен те леко се провалиха. Нищо, още един мач не е болка за умиране. На Армията не виждам докрая на сезона, кой може да ни победи. Нещата се нареждат, но сега започва по-сложното, а именно изграждането на нова база. За нов стадион все още не мога да мечтая.
Не знам до колко са се провалили Онтарио , по скоро не трябваше да им се връзвате че насред зима ще направят терен за 1 месец , ей го вчера пак валя сняг в София !!!
redpride написа:За съжаление пак няма да играем на Армията, но и на В.Левски можем да бием Славия. Първия мач на обновения стадион ще е срещу Литекс и само този факт накланя везните в наша полза. Титан имаха пълно доверие на Онтарио, но според мен те леко се провалиха. Нищо, още един мач не е болка за умиране. На Армията не виждам докрая на сезона, кой може да ни победи. Нещата се нареждат, но сега започва по-сложното, а именно изграждането на нова база. За нов стадион все още не мога да мечтая.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта