Тръмп хич не ми е симпатичен,ама с тая игра,като нищо може да стигне финал.Мисля,че Селби ще бие Динг,за Марк Уилямс е ясно.Очаквам с нетърпение първата сесия на Хигинс-О`Съливан.Хигинс игра много слабо срещу Маклауд,но не вярвам да играе така и с Рони,с такава игра нищо добро не го чака.В последните години Хигинс бие O`Съливан където го хване,надявам се,отново да успее да измъкне победата.
За мен,Марк Селби играе най-стабилно до момента,иска ми се той да достигне на финал и да играе с Джон Хигинс (като през 2007-а).От долната част на схемата ситуацията е много трудно предсказуема,всеки без Марк Алън може да стане световен шампион.
Започва световното по снукър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Започва световното по снукър
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- milan199440barca
- Контакти:
Изненадващо голяма преднина на Тръмп. О'Съливан подхожда максимално сериозно срещу Хигинс. Алън и Уилямс правят много красив за гледане мач. Слаба игра на Селби. Явно му тежи короната на "Фаворит номер 1". Динг го затруднява със safety ударите си. Отделно от това, Селби допуска грешки при своите опити за вкарване. Все пак, късметът на "The Jester from Leicester" не го изоставя. Селби спечели 3 фрейма и остава с добри шансове в мача. Положителното за него е програмата. Втората сесия е утре. Паузата ще му позволи да събере мислите си. Динг заслужи по-добрата изходна позиция преди доиграването.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
- MagicMoments
- Контакти:
Тръмп буквално отвя Дот в първата сесия.Уилямс и Алън правят много приятен за окото мач,като видях че въпреки че Уилямс води с 5-3 Алън е постигнал повече точки от серии.Двубоя на титаните Хигинс и О'Съливан е непредсказуем като показател за мача беше кражбата във фрейм номер 4.И за накрая оставих мача на любимеца ми Динг.След грандиозния обрат вчера Динг ми се вижда по-съживен и играе с желание.Явно че Селби е фаворит според букмейкарите играе някаква роля(както и факта че след като направи 6 те серии от 100 и повече точки и не бе подложен на никакво напрежение от страна на Хендри си помисли че ще достигне лесно до полуфиналите)
И 3-те мача ще се завържат още повече след 2-рите сесии(не визирам двубоя на Тръмп и Дот където се вижда че може да се спести цяла сесия)и реално не виждам някакъв изявен фаворит в двубоите.
И 3-те мача ще се завържат още повече след 2-рите сесии(не визирам двубоя на Тръмп и Дот където се вижда че може да се спести цяла сесия)и реално не виждам някакъв изявен фаворит в двубоите.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Имаме си двама полуфиналисти на 90%. Днес се надявам да е по-интересен ден, а не да гледаме монолози.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- milan199440barca
- Контакти:
http://www.veetle.com/index.php/channel ... 42f5680399
За последните два фрейма от мача на Селби и Динг. Eurosport спряха предаването, за да излъчват обиколката на Турция
За последните два фрейма от мача на Селби и Динг. Eurosport спряха предаването, за да излъчват обиколката на Турция

Хигинс и Рони ще се изядът... то е ясно.... Селби очаквам да си бие Динг... Уилямс очаквам да се справи, макар и трудно... а младокът Тръмп като нищо ще се провре до финал 

нито китаецът нито тръмп исках да стигат до тук, то направо си е историческо постижение
айде дано поне накрая Хигинс да вземе финала, че иначе ако е жълтуркото, спирам да гледам снукър.

НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
- milan199440barca
- Контакти:
Марк Селби изпусна много шансове срещу Динг. Втората и третата сесия се отърси от напрежението и подобри играта си. Ключов беше 21 фрейм. Динг го "открадна" след пасив от 60-тина точки. Не съм много сигурен, защото гледах и мача на Реал и Барселона. Целия двубой може да се обобщи с едно изречение. Търпелива игра на Динг, напрежение у Селби.
Нищо чудно да се повтори ситуацията и в следващия мач на Динг. Напрежението, съпътстващо последните два мача на китаеца, може да му помогне срещу Тръмп, който не бе много затруднен в достигането до полуфинала. Все пак, ще прогнозирам победи за Тръмп и Марк Уилямс.
Нищо чудно да се повтори ситуацията и в следващия мач на Динг. Напрежението, съпътстващо последните два мача на китаеца, може да му помогне срещу Тръмп, който не бе много затруднен в достигането до полуфинала. Все пак, ще прогнозирам победи за Тръмп и Марк Уилямс.
Динг мина през ада и оцеля в мача си срещу Бингам... снощи изигра още един прекрасен мач... направо се чудех какъв фаворит е Селби ?! Съгласен съм с колегата, че ключов бе 21 фрейм! След това и в 22 фрейм имаше голяма игра на нерви и когато личеше, че вкарването на розовата означава 12 на 11, Селби я пропусна
Иначе до края ще стискам палци за настоящия номер 2 и бъдещ номер 1 след края на шампионата- Марк Уилямс.... Динг и Тръмп ще е интересен сблъсък... Динг на пръв поглед е фаворит, но младокът е много стабилен и рядко пропуска добри възможности... 

- milan199440barca
- Контакти:
Равностойни полуфинали се получават.