Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА купи Базил де Карвальо
JohnnieWalker, много вицове, много нещо - над 50!
Оспамихме темата.
Коко е куче, той нещата ги е преценил отдавна. Без 100% гаранции, че ще си вземе парите, няма да го даде никъде. Нищо чудно процентът от следващия трансфер да е доста по-сериозен от 20%.
Коко е куче, той нещата ги е преценил отдавна. Без 100% гаранции, че ще си вземе парите, няма да го даде никъде. Нищо чудно процентът от следващия трансфер да е доста по-сериозен от 20%.
Последна промяна от rhaegar на 16 ное 2010 10:11, променено общо 1 път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

pomiqrat написа:Как е продаден при затворен трансферен прозорец
Може да има предварителен договор, което не го прави окончателен наистина, но от Спортал си знаят работата

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
според мен е грешка.това е 5 или 6 централен нападател в ЦСКА.трябва разиграващи футболисти основно да се привличат като Галин ИВАНОВ,ГЪРГОРОВ,ДАКСОН и върху тях да се гради отбора.те градят играта и дават облик на отбора.после да се оправи защитата с играчи като В.ИЛИЕВ,ХАИРИ,СТОРОКИН и чак после да се вземат нападатели и то играещи предимно по крилата/като Асамоа/.Карвалю не мисля ч е става за ЦСКА/мача им с подуене в който той уж бил най добър си беше тото-борат-нагласен/.момчето от Пирин ще е по добра опция,освен това ще подпише и за 5 г.ще е инвестиция като Бербатов..пак започваме от зад напред да правим нещата... 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
Вие тука бихте 5 мача и почнахте да излизате от дупките, а преди месец и половина ревяхте и псувахте Титаните.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rbs написа:според мен е грешка.това е 5 или 6 централен нападател в ЦСКА.трябва разиграващи футболисти основно да се привличат като Галин ИВАНОВ,ГЪРГОРОВ,ДАКСОН и върху тях да се гради отбора.те градят играта и дават облик на отбора.после да се оправи защитата с играчи като В.ИЛИЕВ,ХАИРИ,СТОРОКИН и чак после да се вземат нападатели и то играещи предимно по крилата/като Асамоа/.Карвалю не мисля ч е става за ЦСКА/мача им с подуене в който той уж бил най добър си беше тото-борат-нагласен/.момчето от Пирин ще е по добра опция,освен това ще подпише и за 5 г.ще е инвестиция като Бербатов..пак започваме от зад напред да правим нещата...
Човече не си прав. Виж ония като взеха Дембеле как им връзва играта. А са почти същия отбор от миналата година. Все пак да имаш футболист, който винаги може да отбележи гол прави нещата за твоя отбор доста по-розови. В момента нямаме изявен нападател и да ти кажа ако не е Спас или Маркиньос го закъсваме. Отделен е въпроса колко е добър Карвальо. Според мен поне е достатъчно добър. Нека поне му се даде шанс. Дано намерят и плеймейкър, тогава другите куцащи звена почти няма да си личат.
rsk написа:Aма и ти си с болна жлъчка, нали бе комплексарче![]()
Купувайте там Карвальо, и сестра му купете ако искате. Само дето Коко не е балък като тия от Пирин и Миньор и ще си иска парите. Стига сте крали от футбола.
Ами ще я купим

5kov,5rov написа:
Човече не си прав. Виж ония като взеха Дембеле как им връзва играта. А са почти същия отбор от миналата година. Все пак да имаш футболист, който винаги може да отбележи гол прави нещата за твоя отбор доста по-розови. В момента нямаме изявен нападател и да ти кажа ако не е Спас или Маркиньос го закъсваме. Отделен е въпроса колко е добър Карвальо. Според мен поне е достатъчно добър. Нека поне му се даде шанс. Дано намерят и плеймейкър, тогава другите куцащи звена почти няма да си личат.
До момента, в който се контузи за мач или два или е наказан, както е при нас в момента. Аз лично предпочитам Дембеле да има 12 гола вместо 22, ама Дарко да има 7-8, Иса да има 10-12, Йовов и Кривия по 2-3 и така. Щото се вижда, че не става да разчиташ на един играч, ако ще Меси да е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- dreben23
- Контакти:
По-добре да вземем някой отвън и по-млад, ама се вижда, че се мисли единствено за бърза печалба. Един Акуаро, който тръгна доста трудно се вижда, че действително е доста добър. Гледам всичките мачове и не виждам много качествени възможни попълнения от родната ни действителност. Мболи, Минев, Маркиньос, на път сме да правим поредните глупости по отношение на трансферите и на пролет ще е още по-страшно...Дано тоя път им дойде ума в главата, иначе и купата няма да видим. Трябва ни и треньор, Радуканов е временно явление и в един момент ще закъсаме. Много е предсказуем, дори смените прави по едно и също време. Иначе му пожелавам късмет да успее и в последните 3 мача, ама е малко вероятно това да стане. Защо обаче Матеус пренебрегна Виданов и Делев да речем, та дори и Янчев, най-сърцатият български футболист? Според мен тези тримата са далеч по-добър избор от някои, които е повикал.
Ако е истина то Базиле ще допада много в схемата на Цска но поне според мен трябваше да се даде шанс на Мишел Платини който започва да влиза в форма и още няколко мача и трябва да почва да наказва, да се остави и да видим какво ще направи в контролите аз съм ЗА Мишел Платини !НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ!