Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

realist
Контакти:

Re: ЦСКА купи Базил де Карвальо

Мнениеот realist » 16 ное 2010 09:42

JohnnieWalker, много вицове, много нещо - над 50!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2010 10:11

Оспамихме темата.

Коко е куче, той нещата ги е преценил отдавна. Без 100% гаранции, че ще си вземе парите, няма да го даде никъде. Нищо чудно процентът от следващия трансфер да е доста по-сериозен от 20%.
Последна промяна от rhaegar на 16 ное 2010 10:11, променено общо 1 път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2010 10:24

pomiqrat написа:Как е продаден при затворен трансферен прозорец

Може да има предварителен договор, което не го прави окончателен наистина, но от Спортал си знаят работата :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 16 ное 2010 10:26

според мен е грешка.това е 5 или 6 централен нападател в ЦСКА.трябва разиграващи футболисти основно да се привличат като Галин ИВАНОВ,ГЪРГОРОВ,ДАКСОН и върху тях да се гради отбора.те градят играта и дават облик на отбора.после да се оправи защитата с играчи като В.ИЛИЕВ,ХАИРИ,СТОРОКИН и чак после да се вземат нападатели и то играещи предимно по крилата/като Асамоа/.Карвалю не мисля ч е става за ЦСКА/мача им с подуене в който той уж бил най добър си беше тото-борат-нагласен/.момчето от Пирин ще е по добра опция,освен това ще подпише и за 5 г.ще е инвестиция като Бербатов..пак започваме от зад напред да правим нещата... :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2010 10:37

Вие тука бихте 5 мача и почнахте да излизате от дупките, а преди месец и половина ревяхте и псувахте Титаните.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 16 ное 2010 10:38

rbs написа:според мен е грешка.това е 5 или 6 централен нападател в ЦСКА.трябва разиграващи футболисти основно да се привличат като Галин ИВАНОВ,ГЪРГОРОВ,ДАКСОН и върху тях да се гради отбора.те градят играта и дават облик на отбора.после да се оправи защитата с играчи като В.ИЛИЕВ,ХАИРИ,СТОРОКИН и чак после да се вземат нападатели и то играещи предимно по крилата/като Асамоа/.Карвалю не мисля ч е става за ЦСКА/мача им с подуене в който той уж бил най добър си беше тото-борат-нагласен/.момчето от Пирин ще е по добра опция,освен това ще подпише и за 5 г.ще е инвестиция като Бербатов..пак започваме от зад напред да правим нещата... :geek:

Човече не си прав. Виж ония като взеха Дембеле как им връзва играта. А са почти същия отбор от миналата година. Все пак да имаш футболист, който винаги може да отбележи гол прави нещата за твоя отбор доста по-розови. В момента нямаме изявен нападател и да ти кажа ако не е Спас или Маркиньос го закъсваме. Отделен е въпроса колко е добър Карвальо. Според мен поне е достатъчно добър. Нека поне му се даде шанс. Дано намерят и плеймейкър, тогава другите куцащи звена почти няма да си личат.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 16 ное 2010 10:53

rsk написа:Aма и ти си с болна жлъчка, нали бе комплексарче :lol:
Купувайте там Карвальо, и сестра му купете ако искате. Само дето Коко не е балък като тия от Пирин и Миньор и ще си иска парите. Стига сте крали от футбола.

Ами ще я купим :lol: :lol: :lol: Ако ви подуе шушоните от голове що да не я купим. Те значи бая балъци са се навъдили в А група, най-пресния от които Венци Стефанов (и за него разправяхте как нямало начин да се "вътри"). Брейиииии, тц тц тц тц, да се чуди и мае човек, цял свят знае как не били плащали, ама ето на - пак някой се прее*а. Направо можете на полянката при вашето село/квартал да си направите кръжок "Луда крава" и да заснемете продължението на "Досиетата X" с правно-икономически привкус (защото на вас за футбол явно не ви се говори). А и още нещо - ако бях комплексиран щях да вися във вашия форум и да се заяждам - а в случая май е обратното.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2010 10:59

5kov,5rov написа:
Човече не си прав. Виж ония като взеха Дембеле как им връзва играта. А са почти същия отбор от миналата година. Все пак да имаш футболист, който винаги може да отбележи гол прави нещата за твоя отбор доста по-розови. В момента нямаме изявен нападател и да ти кажа ако не е Спас или Маркиньос го закъсваме. Отделен е въпроса колко е добър Карвальо. Според мен поне е достатъчно добър. Нека поне му се даде шанс. Дано намерят и плеймейкър, тогава другите куцащи звена почти няма да си личат.

До момента, в който се контузи за мач или два или е наказан, както е при нас в момента. Аз лично предпочитам Дембеле да има 12 гола вместо 22, ама Дарко да има 7-8, Иса да има 10-12, Йовов и Кривия по 2-3 и така. Щото се вижда, че не става да разчиташ на един играч, ако ще Меси да е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 ное 2010 10:59

По-добре да вземем някой отвън и по-млад, ама се вижда, че се мисли единствено за бърза печалба. Един Акуаро, който тръгна доста трудно се вижда, че действително е доста добър. Гледам всичките мачове и не виждам много качествени възможни попълнения от родната ни действителност. Мболи, Минев, Маркиньос, на път сме да правим поредните глупости по отношение на трансферите и на пролет ще е още по-страшно...Дано тоя път им дойде ума в главата, иначе и купата няма да видим. Трябва ни и треньор, Радуканов е временно явление и в един момент ще закъсаме. Много е предсказуем, дори смените прави по едно и също време. Иначе му пожелавам късмет да успее и в последните 3 мача, ама е малко вероятно това да стане. Защо обаче Матеус пренебрегна Виданов и Делев да речем, та дори и Янчев, най-сърцатият български футболист? Според мен тези тримата са далеч по-добър избор от някои, които е повикал.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 16 ное 2010 11:00

Ако е истина то Базиле ще допада много в схемата на Цска но поне според мен трябваше да се даде шанс на Мишел Платини който започва да влиза в форма и още няколко мача и трябва да почва да наказва, да се остави и да видим какво ще направи в контролите аз съм ЗА Мишел Платини !НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ!

Върни се в “Архив”