liverpool-4ever написа:vrajdebec написа:Вярно че е рано за оценки , ама аз съм оптимист и си мисля че ще пасне идеално на играта на Пуул...!
Аз пък съм реалист и си мисля, че ще пасне ПЕРФЕКТНО.
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
liverpool-4ever написа:vrajdebec написа:Вярно че е рано за оценки , ама аз съм оптимист и си мисля че ще пасне идеално на играта на Пуул...!
Аз пък съм реалист и си мисля, че ще пасне ПЕРФЕКТНО.
6omba написа:Liverpool forever_95 написа:6omba написа:Вчера на мача по нищо не отстъпваше на Торес. Дори смея да кажа че го превъзхожда в някой отношения. Техниката му е много добра и по-добра от тази Торес. Дава много добри и меки пасове, а не като Торес да се лакуми и да губи топката и подаването да е рядкост. По невероятен начин се измъкна от защитата при гола, точно като Торес. Преудоля вратаря добре, което е още един плюс. Завършващия удър не бе добър, но всеки има късмет по някога. В един момент показа, че умее да стреля и технично. Физиката му също е много впечатляваща. Като цяло много добър футболист със светло бъдеще в Ливърпул. Очаквам в следващите 10 мача поне 4-5 гола от него. Наречето го предчувствие, но си мисля, че Торес няма да ни липсва. Да не забравяме и Керъл, който е считан за талант и се очаква да излезе много добър играч.
Суарес е голям играч. На 4 или 5 пъти излизаше зад гърба на играчите на Стоук Сити и си отнемаше топката. Това Торес не го правеше особено през този сезон. На него не му пукаше, просто искаше топката на крак. А Суарес е отборен играч. И айде да спрем да говорим за Торес.
Най-добре да спрем, но би трябвало да го сравним за да знаем загубите ако изобщо има такива. Иначе Суарес трябва да вкара едни 7-8 гола до края на сезона. Керъл трябва да направи своя дебют и тогава ще си кажа мнението за него, но имам чувството, че и той няма да излезе лош футболист. Реакцията на Анфилд, когато Суарез стана да се разгрява беше просто уникална. Не знам, но в другите агитки когато футболист вкара гол не е такава.
6omba написа:Вчера на мача по нищо не отстъпваше на Торес. Дори смея да кажа че го превъзхожда в някой отношения. Техниката му е много добра и по-добра от тази Торес. Дава много добри и меки пасове, а не като Торес да се лакуми и да губи топката и подаването да е рядкост. По невероятен начин се измъкна от защитата при гола, точно като Торес. Преудоля вратаря добре, което е още един плюс. Завършващия удър не бе добър, но всеки има късмет по някога. В един момент показа, че умее да стреля и технично. Физиката му също е много впечатляваща. Като цяло много добър футболист със светло бъдеще в Ливърпул. Очаквам в следващите 10 мача поне 4-5 гола от него. Наречето го предчувствие, но си мисля, че Торес няма да ни липсва. Да не забравяме и Керъл, който е считан за талант и се очаква да излезе много добър играч.
Таралежа написа:според правилника на УЕФА не трябва да е играл за друг клуб, който в момента се състезава в същия турнир, следователно няма право да играе за ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта