Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Liverpool_1994
Контакти:

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот Liverpool_1994 » 03 фев 2011 21:44

liverpool-4ever написа:
vrajdebec написа:Вярно че е рано за оценки , ама аз съм оптимист и си мисля че ще пасне идеално на играта на Пуул...! ;)

Аз пък съм реалист и си мисля, че ще пасне ПЕРФЕКТНО 8-) .

+1

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 фев 2011 21:46

6omba написа:
Liverpool forever_95 написа:
6omba написа:Вчера на мача по нищо не отстъпваше на Торес. Дори смея да кажа че го превъзхожда в някой отношения. Техниката му е много добра и по-добра от тази Торес. Дава много добри и меки пасове, а не като Торес да се лакуми и да губи топката и подаването да е рядкост. По невероятен начин се измъкна от защитата при гола, точно като Торес. Преудоля вратаря добре, което е още един плюс. Завършващия удър не бе добър, но всеки има късмет по някога. В един момент показа, че умее да стреля и технично. Физиката му също е много впечатляваща. Като цяло много добър футболист със светло бъдеще в Ливърпул. Очаквам в следващите 10 мача поне 4-5 гола от него. Наречето го предчувствие, но си мисля, че Торес няма да ни липсва. Да не забравяме и Керъл, който е считан за талант и се очаква да излезе много добър играч. :)

Суарес е голям играч. На 4 или 5 пъти излизаше зад гърба на играчите на Стоук Сити и си отнемаше топката. Това Торес не го правеше особено през този сезон. На него не му пукаше, просто искаше топката на крак. А Суарес е отборен играч. И айде да спрем да говорим за Торес. ;)

Най-добре да спрем, но би трябвало да го сравним за да знаем загубите ако изобщо има такива. Иначе Суарес трябва да вкара едни 7-8 гола до края на сезона. Керъл трябва да направи своя дебют и тогава ще си кажа мнението за него, но имам чувството, че и той няма да излезе лош футболист. Реакцията на Анфилд, когато Суарез стана да се разгрява беше просто уникална. Не знам, но в другите агитки когато футболист вкара гол не е такава. :)

Суарес според мен не 7-8 ами 10 гола трябва да вкара във всички турнири. Той е нападател от топ класа. ИГрае много надъхано, с много желание и головете при него ще дойдат бързо както при предишния ни номер 9. Керъл може да дате много на Ливърпул. При центрирания от фланга, от корнери и от статични положения може да вкарва заради страхотния си ръст, добрата игра с глава и доброто пласиране. ;)

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Мнениеот Таралежа » 03 фев 2011 21:50

...Suarez warming up in orange boots....

Luis Suarez
Притежава бързина и е сръчен с топката. Този играч може да създава много голови шансове- за него и съотборниците си. По форумите го изкарват лакоме, хм? Настроен е атакуващо, с бързина и отличен дрибъл може да отваря не толкова сгъстени защити (he has good speed and dribbling making him great at carving open defenders.). Умее да вкарва и от пряксвободни. Има проблеми с агресивността: за сезон 2008-09 получава много жълти картони; през ноември 2010 ухапва по рамото съперник от ПСВ и е наказан за 7 мача.
Dribble Accuracy. - 82 %
Shot Acc. – 81%

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 03 фев 2011 22:39

Дано да замести торес ! :)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 03 фев 2011 22:51

6omba написа:Вчера на мача по нищо не отстъпваше на Торес. Дори смея да кажа че го превъзхожда в някой отношения. Техниката му е много добра и по-добра от тази Торес. Дава много добри и меки пасове, а не като Торес да се лакуми и да губи топката и подаването да е рядкост. По невероятен начин се измъкна от защитата при гола, точно като Торес. Преудоля вратаря добре, което е още един плюс. Завършващия удър не бе добър, но всеки има късмет по някога. В един момент показа, че умее да стреля и технично. Физиката му също е много впечатляваща. Като цяло много добър футболист със светло бъдеще в Ливърпул. Очаквам в следващите 10 мача поне 4-5 гола от него. Наречето го предчувствие, но си мисля, че Торес няма да ни липсва. Да не забравяме и Керъл, който е считан за талант и се очаква да излезе много добър играч. :)

Това по принцип не е играч, който завършва винаги добре атаките. Аз лично бях изненадан че вакара в 1вото си положение за Ливърпул. Гледал съм поне около 20тина мача на Суарез в Аякс. И той вкарва мн и е най-резултатният нападател в последните 2 години мисля. Но това се дължи на факта че имаше мн полужения в Аякс. Дори той самия заяви че трябва да работи здраво на завършващия си удар след мача със Стоук, защото в англия няма чак токлкова мн шансове за гол и трябва да се възползва от малкото такива. Иначе Суарез е играч с изключителна техника и завършващ удар, но във важните моменти сякаш се стаписва притеснява се. Дано да се изчисти от това лошо качество и да вкарва толкова мн колкото и в Аякс
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 03 фев 2011 23:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 фев 2011 23:01

Луис Суарес е новият Роби Фаулър ;) ,още когато играеше в Аякс му бях фен.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 04 фев 2011 11:17

Само успехи мога да му пожелая и колкото се може по-бързо да започне да ни радва с головете си! ;)
RED OR DEAD

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 04 фев 2011 12:59

Още от Аякс се виждаше че Суарес е невероятен футболист , това се видя и срещу Стоук.Надявам се да свикне бързо с английския футбол и да ни радва с много голове ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Мнениеот Таралежа » 04 фев 2011 16:25

според правилника на УЕФА не трябва да е играл за друг клуб, който в момента се състезава в същия турнир, следователно няма право да играе за ЛЕ.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 фев 2011 16:37

Таралежа написа:според правилника на УЕФА не трябва да е играл за друг клуб, който в момента се състезава в същия турнир, следователно няма право да играе за ЛЕ.

Е да де, игра с Аякс в ШЛ. За ЛЕ Суарез няма мачове тоя сезон. Всеки отбор има право да картотекира зимата един играч играл в ЛЕ/ШЛ за съответния турнир в който участва, стига играча да не е играл с друг отбор в същия турнир.

Върни се в “Архив”