Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: КОЙ Е НАЙ-СТАРИЯТ И РЕГИСТРИРАН ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ?

Мнениеот slavia_forever » 19 дек 2008 23:51

l_fen написа:
slavia_forever написа:
l_fen написа:1987-75= ........

Равно е на 1912 - Моите теми, във вашия осран, по голямата си цялост форум!

sled vreme 6te si fosil otkrit ot arheolozi i 6te kazvat tova be6e posledniq fen na slabiq :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

А теб за пореден път те видяха, какъв си овчар и видяха също, какви са феновете на Локомотив Пловдив - в голямата им цялост (разбира се не абсолютно всички). Също така видяха, защо пиша теми във форума на Пловдивските буфери, като например "може да сме никои, но за сметка на това сме много" и многобройни, дори и ЛОГИЧНО, поставени теми. Така че вместо някои да ме обвиняват, да обвиняват своите фенове - безмозъчни лумпени. :!: :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 дек 2008 23:51

абе морски акъл на магаре наливали си ,успех :D[/quote]

:D :D :D Все се надявах,че той ще проумее истината и ще спре да гледа с неговите очила на фактите,но уви :cry: Нищо и на мен ми писна,то си е за негова сметка :D

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 дек 2008 23:54

MORSKI написа:
slavia_forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Форевър ,нямах предвид това .Аз мисля ,че Ботев е съвсем законно регистриран и до ден днешен е така.

До колкото пък аз знам, най-старата документално доказана регистрация на Български клуб, или по друг начин казано - вписан клуб в регистърите, на тогавашния Държавен регистър, това е отборът на Славия София.

До колкоот ТИ,знаеш!!!!!!!!
Еми доколкото АЗ ЗНАМ,Спортист е първият Регистриран отбор ;) Тази тема е безсмислена ясно е,че всеки ще си защитава отобора,но фактите сочат към едно,че Черно Море е първият отобр в България, и вс епак нека гледаме какво става сега,понеже държавата ни и футбола с нея си заминават скоропсотижно......

Исторята - това е основата на бъдещето. Без минало, няма настояще и бъдеще. Това, което знам е, че единия от отборите, който обединявайки се, свормират Славия, също е създаден 1909. По тази логика, как реши, че Черно Море е пръв?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 19 дек 2008 23:55

Не може да се счита за дата на създаване датата на слелия се вече клуб.Когато два клуба се слеят ,датата на сливането се счита за рождена.
Форевър дай да не спорим. Няма да можеш да ме убедиш по простата причина ,че ако имаше нещо незаконно ,никой нямаше да позволи да имаме годината 1912 за рождена.
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 19 дек 2008 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 19 дек 2008 23:56

MORSKI написа:абе морски акъл на магаре наливали си ,успех :D

:D :D :D Все се надявах,че той ще проумее истината и ще спре да гледа с неговите очила на фактите,но уви :cry: Нищо и на мен ми писна,то си е за негова сметка :D[/quote]
морски слабия форевър е наи забавния в тоя форум ,и вси4ко му е простено,ина4е кои ще ни забавлява.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 дек 2008 23:58

PLOVDIV PEE 1912 написа:Не може да се счита за дата на създаване датата на слелия се вече клуб.когато два клуба се слеят ,датата на сливането се счита за рождена.
Форевър дай да не спорим. Няма да можеш да ме убедиш по простата причина ,че ако имаше нещо незаконно никой нямаше да позволи да имаме годината 1912 за рождена.

Аз съм на същото мнение. Обяснявах на моряка, защо Черно Море не е първия клуб.

Но все пак, първият клуб на България е този, който е официално регистриран и узаконен като такъв.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 дек 2008 00:02

PLOVDIV PEE 1912 написа:Не може да се счита за дата на създаване датата на слелия се вече клуб.Когато два клуба се слеят ,датата на сливането се счита за рождена.
Форевър дай да не спорим. Няма да можеш да ме убедиш по простата причина ,че ако имаше нещо незаконно ,никой нямаше да позволи да имаме годината 1912 за рождена.

Това го смяташ само ти явно :!: Зашото дори световни историци,твърдят друго :!: Но както и да е,вярвайте си ,че сте първи,докато фактите говяорят,точно за обратното! Пак казвам,едните едвам кретате да не изпаднете,другите горките едвам съшествуват :!: :!: :!: От мене толкова,лека и помнете,че България е преди футбола :!: :!:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 дек 2008 00:03

slavia_forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Не може да се счита за дата на създаване датата на слелия се вече клуб.когато два клуба се слеят ,датата на сливането се счита за рождена.
Форевър дай да не спорим. Няма да можеш да ме убедиш по простата причина ,че ако имаше нещо незаконно никой нямаше да позволи да имаме годината 1912 за рождена.

Но все пак, първият клуб на България е този, който е официално регистриран и озаконен като такъв.

Съгласен съм с теб .Този който е с незаконна регистрация да му мисли.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 дек 2008 00:06

MORSKI написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Не може да се счита за дата на създаване датата на слелия се вече клуб.Когато два клуба се слеят ,датата на сливането се счита за рождена.

Това го смяташ само ти явно :!: Зашото дори световни историци,твърдят друго :!: Но както и да е,вярвайте си ,че сте първи,докато фактите говяорят,точно за обратното! Пак казвам,едните едвам кретате да не изпаднете,другите горките едвам съшествуват :!: :!: :!: От мене толкова,лека и помнете,че България е преди футбола :!: :!:

Браво ,браво доста самочувствие тарупахте близките 4-5 години.Само кофти ,че на мачовете ви с левски и цсссса имате много малко публика нещо?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 дек 2008 00:06

PLOVDIV PEE 1912 написа:
slavia_forever написа:

Но все пак, първият клуб на България е този, който е официално регистриран и озаконен като такъв.

Съгласен съм с теб .Този който е с незаконна регистрация да му мисли.

Ще се срещне с мен! ;) :D :D :D

Върни се в “Архив”