Гент - Левски 01.12.2010 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.
Има много време до този мач. Сигурен съм обаче, че ще спечелим. Не може да е друго. Тази година представянето на Левски няма нищо общо с това, което е било. Толкова лудо се развиват нещата, че изобщо няма да се изненадам от това, което предвиждам. И няма такова нещо ранен гол или не. Този мач ще е като финал на ШЛ - и двата отбора ще играят изключително открито и без сметки, защото защитата не им е сила.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Синьо сърце
- Контакти:
Ясно е,че трябва да играем за победа.Грозна,измъчена,късметлийска,но победа!Веднъж ги бихме,сиреч мисията не е невъзможна.Крайно време е и съдбата да ни побутне с пръст!Бием ли,съдбата на втория отбор е в ръцете на Спортинг-макар че е много интересен вариант победа на Лил и победа на Левски...Тогава фаворитът ще дойде на Герена с реален шанс за отпадане,но това са само теории,да видим реалностите-сините доказаха,че могат да играят добър футбол и да излязат на битка в Белгия-пък каквото сабя покаже...Гент ще напълнят стадиона,но и нашите фенове ще са много.Защитата ни е проблем,но и тяхната не е цъфнала и вързала!Помнете-ключът към победата е Дарко,трябва да го опазим от контузии на всяка цена!Мачът е дерби с голям залог и всичко може да стане,аз се надявам на победа и не вярвам ръководство и футболисти да отидат там с други мисли!Чакаме и се надяваме,но всичко е в ръцете и краката на нашите играчи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Няма как да е иначе . В този мач нищо друго освен задължителна победа не ни устройва . Доре един Х едва ли ще ни свърши работа , освен ако не се надяваме на чудеса в мачовете на Лил . Трябва от първата минута да се тръгне в атака и не трябва да има страх и напрежение във футболистите . Наистина след като ги бихме веднъж , а не само ги бихме ами си ги надиграхме , защо да не го направим отново . Показахме , че не им отстъпваме по нищо . Притеснява ме , че навън не показваме това , което можем като домакини . Дано преодолеем този път тази ни слабост и се поздравим с успеха . Нищо не е загубено !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Момчета , стига сметки кой ще бие и кой ще падне ! Левски трябва да играе своята игра и играчите да си изплюят дробовете от бягане , да останат 90 мин на терена с вдигната глава , и да паднем това е Левски - нашият любим тим !!! Ако е писано да излезем от групите , ще излезем ! Ако не , здраве да е ! И нека не съдим Иво Иванов за снощи , нека го подкрепим в най-тежкия му момент . Нека си говорим честно Левски тази година е един страхотен тим , лично моето мнение е , че ние ще излезем от групата защото НИЕ ГО МОЖЕМ , надявам се на 1000000 % приказката да се повтори , искам да изпитам отново онази тръпка както преди , искам да бъда горд както през онази златна година , че ЛЮБИМИЯТ ми отбор се раздава и се бори с едни от най-добрите Европейски тимове ! Стига със сметките , просто се наслаждавайте на играта . Това е , това е футбола момчета ! 

Highlander написа:Левски може да бие Гент . Гент е отбор точно от нашето ниво . Първият мач на Герена ги надиграхме и два пъти обръщахме резултата в наша полза . Бием ли Гент съм сигурен , че ще се класираме . Важното е отборът на Лил да загуби от Спортинг и тогава и Х би бил поносим резултат . Лошото е , че дори и с две победи можем да отпаднем и трябва да разчитаме Лил да се дъни . Единственото , което ще липсва на Левски в Белгия е невероятната публика , но съм сигурен , че много хора ще имат привилегията да отидат в Гент и да подкрепят отборът ни . Сигурен съм , че можем да бием Гент .
При 2 победи се класираме бе... Как го сметна,че няма да се класираме,издай тайната

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
W84me написа:Highlander написа:Левски може да бие Гент . Гент е отбор точно от нашето ниво . Първият мач на Герена ги надиграхме и два пъти обръщахме резултата в наша полза . Бием ли Гент съм сигурен , че ще се класираме . Важното е отборът на Лил да загуби от Спортинг и тогава и Х би бил поносим резултат . Лошото е , че дори и с две победи можем да отпаднем и трябва да разчитаме Лил да се дъни . Единственото , което ще липсва на Левски в Белгия е невероятната публика , но съм сигурен , че много хора ще имат привилегията да отидат в Гент и да подкрепят отборът ни . Сигурен съм , че можем да бием Гент .
При 2 победи се класираме бе... Как го сметна,че няма да се класираме,издай тайната
Братле ако ние направим две победи и Лил направят 2 победи как ще се класираме?

- blue avalanche
- Контакти:
bojiTHEmaster написа:W84me написа:Highlander написа:Левски може да бие Гент . Гент е отбор точно от нашето ниво . Първият мач на Герена ги надиграхме и два пъти обръщахме резултата в наша полза . Бием ли Гент съм сигурен , че ще се класираме . Важното е отборът на Лил да загуби от Спортинг и тогава и Х би бил поносим резултат . Лошото е , че дори и с две победи можем да отпаднем и трябва да разчитаме Лил да се дъни . Единственото , което ще липсва на Левски в Белгия е невероятната публика , но съм сигурен , че много хора ще имат привилегията да отидат в Гент и да подкрепят отборът ни . Сигурен съм , че можем да бием Гент .
Братле ако ние направим две победи и Лил направят 2 победи как ще се класираме?
Ами Спортинг отпада!

Ами Спортинг отпада!

Много си прав

Много си прав

Аз обаче предпочитам Спортинг да си бият Лил и да дойдат в София като класирали се вече