Италия - Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италия - Сърбия
И тия БФС иска да ми ги докара в София?
Converse написа:Да попитам какво става ако единият мач е отменен, а другите не съм ги познал, ще ми върнат ли парите от еврофутбола ?
Щом не си познал мача какви пари

Converse написа:Да попитам какво става ако единият мач е отменен, а другите не съм ги познал, ще ми върнат ли парите от еврофутбола ?
По-добре не питай...
не само ако са ти познати другите си взимаш печалба без дадения коеф...
ся словенците ми вкараха и ще видиме остана италия дургите са в коша печеливши ;d
mon1nho написа:И тия БФС иска да ми ги докара в София?
Не ги искам в България - не са добре дошли

mon1nho написа:И тия БФС иска да ми ги докара в София?
Да, ама пък то други май и не ни искат...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не може да прецакаш цяла нация , само защото си избиваш комплексите на стадиона и мразиш този или онзи футболист , по-голяма антиреклама от това , което са направили тези за страната си , здраве му кажи ...

kokic1986 написа:mon1nho написа:И тия БФС иска да ми ги докара в София?
Не ги искам в България - не са добре дошли
Сърбите винаги са ни дразнели, но това си е наш проблем. Просто винаги са били много по-куражлии от нас - поне през последните 20-30год. То ние на Балканите все сме си криви един на друг.
luddeN написа:Какви
Ами в момента,чета сръбския спортал, и в коментарите най-меките пожелания за Стойкович са вечерта да спи в "дървен ковчег"

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
хаха големите тифози в италия се посраха от балканските.. за кво говориме.. за тях футбола е религия и го приемат много повече вътре отколкото изглежда ! БРАВО ! :D