Титулярен състав за Уелс ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Матеус обяви избраниците си за Уелс
Щом и Живко Миланов е викнал ясно. Нестава. Не вика футболисти а връзкарите.

Истинското представяне на националният ни отбор под ръководството на Лотар Матеус ще започне от пролетта.
Сега дано не загубим този мач и да запазим някакви минимални шансове за класиране.
Друго няма какво да очакваме от немеца само няколко дни след като беше назначен !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Най -накрая да видя Валентин Илиев в отбора. В момента той е най -добрият ни централен защитник според мен. Проблема на треньора Правилен футбол беше, че прекалено се водеше от фенските се пристрастия.
[center]
[/center]

След мача с Уелс, ще играем контрола със Саудитска арабия, контролата ще е в Турция и Мадански каза, че за нея ще бъдат извикани само българи които играят в чужбина за да ги види как са и кой става и кой не.

Наистина, както винаги ще има недоволни, но на мен ми направи впечатлене повиквателните на Иван Стоянов, Валентин Илиев и Ники Димитров. Двама забравени и един отказал се при Стоилов!?
msm написа:Наистина, както винаги ще има недоволни, но на мен ми направи впечатлене повиквателните на Иван Стоянов, Валентин Илиев и Ники Димитров. Двама забравени и един отказал се при Стоилов!?
Дано Хичо да е израстнал в Турция. За другите двама знам, че имат с какво да помогнат на националния.
[center]
[/center]

PFC Litex написа:Вальо Илиев <-> Илиян Стоянов - перфектно решение
Нали се сещаш, че изявите му ще се следят под лупа от синия лагер. Горко му ако сбърка нещо!
msm написа:PFC Litex написа:Вальо Илиев <-> Илиян Стоянов - перфектно решение
Нали се сещаш, че изявите му ще се следят под лупа от синия лагер. Горко му ако сбърка нещо!
Това си е лично техен проблем, който не е надживял клубните пристрастия когато се говори за национален отбор, по-добре да не коментира същият.

- deepblue1963
stannn написа:msm написа:Наистина, както винаги ще има недоволни, но на мен ми направи впечатлене повиквателните на Иван Стоянов, Валентин Илиев и Ники Димитров. Двама забравени и един отказал се при Стоилов!?
Дано Хичо да е израстнал в Турция. За другите двама знам, че имат с какво да помогнат на националния.
Николай Димитров-ще има кой да псувате след мачовете!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!