ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ПОДКРЕПА!

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2010 14:06

Xanko написа:Щото от мача ви с Ювентус на който имахте над 30 000,следващия мач на който събрахте повече от 30 000 беше с Фулъм!!! И вие такива цифри правите през 10,15 години(Това са фактите).Затова ми е смешно!!!Защото съм на 25 и ходя на мачове от 98г.и знам кой отбор колко събира на мачове!!! И тука дали левскари иили цесекари на по 13,15 години да ми говорят глупости и смешки за нещо които трябва да поживеят малко преди да говорят!!!Аз ти казвам виждал съм пълен националният стадион на мач на ЦСКА само един път през живота си (Левски-ЦСКА 5-0).Виждал съм пълен Българска Армия доста пъти но той събира 22 000 а с буферите събирахте точно от 19 000 до 21 000 души.Виждал съм ЦСКА да събира на свой мач повече от 22 000 само 2 пъти казах ти (Ювентус и Фулъм).И съм виждал пълен Герена на мач с Литекс с 35 000,Виждал съм пълен до дупка Герена с Юве и ХАйдук.Виждал съм Националният стадион(След ремонта) пълен няколко пъти от нас и националният отбор.Това съм виждал за моите 25 години и от това виждане мога да се смея или не!!!

А виждал ли си как любимият ти отбор бие на неговия стадион действащ европейски шампион щото аз съм виждал, а съм виждал и чувал как Левски на следващата година бе размазан от действащия европейски шампион и ни обясняваха колко силни били и как това 5:0 е голям успех за родния футбол. Така че бягай от нашия форум както казва Пената нека да играем не да броим и пратете благодарствено писмо на Бешикташ щото вчера в последната минута спасиха доста левскари от инфаркт, които очаквайки да стане както обикновинно когата играят те със силен отбор разгромен резултат щяха да получат инфаркт ако бяхме взели точка.[/quote]
А ти виждал ли си твоя отбор да вкара 5 гола на Барселона с Кройф и Неескенс?И пратете благодарствено писмо на съдията,че не свири чиста дузпа за игра с ръка на Трифонов!Тогава резултатът нямаше да е 1-0 и да си мислите,че нещо сте играли!Ама "специалистите" по неотсъдени дузпи нещо се скатаха,май...

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 17 сеп 2010 14:10

blue avalanche написа:
Xanko написа:Щото от мача ви с Ювентус на който имахте над 30 000,следващия мач на който събрахте повече от 30 000 беше с Фулъм!!! И вие такива цифри правите през 10,15 години(Това са фактите).Затова ми е смешно!!!Защото съм на 25 и ходя на мачове от 98г.и знам кой отбор колко събира на мачове!!! И тука дали левскари иили цесекари на по 13,15 години да ми говорят глупости и смешки за нещо които трябва да поживеят малко преди да говорят!!!Аз ти казвам виждал съм пълен националният стадион на мач на ЦСКА само един път през живота си (Левски-ЦСКА 5-0).Виждал съм пълен Българска Армия доста пъти но той събира 22 000 а с буферите събирахте точно от 19 000 до 21 000 души.Виждал съм ЦСКА да събира на свой мач повече от 22 000 само 2 пъти казах ти (Ювентус и Фулъм).И съм виждал пълен Герена на мач с Литекс с 35 000,Виждал съм пълен до дупка Герена с Юве и ХАйдук.Виждал съм Националният стадион(След ремонта) пълен няколко пъти от нас и националният отбор.Това съм виждал за моите 25 години и от това виждане мога да се смея или не!!!

А виждал ли си как любимият ти отбор бие на неговия стадион действащ европейски шампион щото аз съм виждал, а съм виждал и чувал как Левски на следващата година бе размазан от действащия европейски шампион и ни обясняваха колко силни били и как това 5:0 е голям успех за родния футбол. Така че бягай от нашия форум както казва Пената нека да играем не да броим и пратете благодарствено писмо на Бешикташ щото вчера в последната минута спасиха доста левскари от инфаркт, които очаквайки да стане както обикновинно когата играят те със силен отбор разгромен резултат щяха да получат инфаркт ако бяхме взели точка.

А ти виждал ли си твоя отбор да вкара 5 гола на Барселона с Кройф и Неескенс?И пратете благодарствено писмо на съдията,че не свири чиста дузпа за игра с ръка на Трифонов!Тогава резултатът нямаше да е 1-0 и да си мислите,че нещо сте играли!Ама "специалистите" по неотсъдени дузпи нещо се скатаха,май...[/quote]
Виждаал съм Неескенс след три поредни години без загуба в европа да пада като действащ еврошампион.
Последна промяна от Xanko на 17 сеп 2010 14:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 17 сеп 2010 14:11

levskarinvt написа:Пичове,оставете червените на мира.Точно сега няма смисъл от заяждания и безсмислени спорове.В крайна сметка в момента Левски и ЦСКА играят колкото за себе си,толкова и за България!

Де повече хора с твоето мислене ;) !Браво!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 17 сеп 2010 14:19

Avanti_Ragazzi написа:

А виждал ли си как любимият ти отбор бие на неговия стадион действащ европейски шампион щото аз съм виждал, а съм виждал и чувал как Левски на следващата година бе размазан от действащия европейски шампион и ни обясняваха колко силни били и как това 5:0 е голям успех за родния футбол. Така че бягай от нашия форум както казва Пената нека да играем не да броим и пратете благодарствено писмо на Бешикташ щото вчера в последната минута спасиха доста левскари от инфаркт, които очаквайки да стане както обикновинно когата играят те със силен отбор разгромен резултат щяха да получат инфаркт ако бяхме взели точка.

А виждал ли си 43 000 срещу този отбор.........................[/quote]
Виждал съм да отдавна, но както ти казах предпочитам не да броим публиката а победите предпочитам 15000 да се радваме на победа и добра игра отколкото 43000 да броим головете в нашата.

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ

Мнениеот cska_vd » 17 сеп 2010 14:19

ИзображениеvsИзображение

Стадион:Васил Левски
Дата и час : 20.00ч. 30.09.2010
Телевизия която ще излъчва мача : най-вероятно БНТ

Излизаме за победа - пък каквото сабя покаже..

Вашите коментари..

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 17 сеп 2010 14:27

Значи аз съм очуден 'що леФскарите не ходите да си гледате вишия отбор след победата над Гент, а се занимавате с нас?Нали нямаме фенове и съдиите ни подкрепят, к'во сме ви толко интересни не знам.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2010 14:28

Xanko написа:
blue avalanche написа:

А ти виждал ли си твоя отбор да вкара 5 гола на Барселона с Кройф и Неескенс?И пратете благодарствено писмо на съдията,че не свири чиста дузпа за игра с ръка на Трифонов!Тогава резултатът нямаше да е 1-0 и да си мислите,че нещо сте играли!Ама "специалистите" по неотсъдени дузпи нещо се скатаха,май...

Виждаал съм Неескенс след три поредни години без загуба в европа да пада като действащ еврошампион.[/quote]
"Виждаал съм Неескенс след три поредни години без загуба в европа да пада като действащ еврошампион"
Между впрочем в едната от тези три години без загуба в Европа-не ви ли спукаха от бой?И в Амстердам и в София?Това само така,за статистиката,де.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ

Мнениеот sven_goran » 17 сеп 2010 14:29

:shock:

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 17 сеп 2010 14:29

sven_goran написа::shock:

[offtopic]:?:[/offtopic]
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 17 сеп 2010 14:32

Има две седмици до мача...

Върни се в “Архив”