Френско първенство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Френско първенство
аз стискам палци за Олимпик Марсилия, дано станат шампиони и през този сезон 

-
- Контакти:
Няма да е лошо, някой да пише и класирането, след всеки изминал кръг, за да го коментираме и него!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
1.Тулуза-6т.
2.Каен-6т.
3.Стад Рен-4
4.П.С.Ж.-4
5.Валансиан-4т.
6.Ница-4т.
7.Монпелие-3т.(мач по-малко)
8.Сошо-3т.
9.Ланс-3т.
10.Сент-Етиен-3т.
11.Нанси-3т.
12.Оксер-2т.
13.ЛОСК Лил-2т.
14.Монако-1т.(мач по-малко)
15.Лориан-1т.
16.Олимпик Лион-1т.
17.Брест-1т.
18.Олимпик Марсилия-0т.
19.Арле Авиньон-0т.
20.Бордо Жирондин-0т.
Тъмно зелено-ШЛ
Светло зелено-ШЛ квалификации
Синьо-ЛЕ
Червено-Изпадащи
2.Каен-6т.
3.Стад Рен-4
4.П.С.Ж.-4
5.Валансиан-4т.
6.Ница-4т.
8.Сошо-3т.
9.Ланс-3т.
10.Сент-Етиен-3т.
11.Нанси-3т.
12.Оксер-2т.
13.ЛОСК Лил-2т.
15.Лориан-1т.
16.Олимпик Лион-1т.
17.Брест-1т.
18.Олимпик Марсилия-0т.
19.Арле Авиньон-0т.
20.Бордо Жирондин-0т.
Тъмно зелено-ШЛ
Синьо-ЛЕ
Червено-Изпадащи

-
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:1.Тулуза-6т.
2.Каен-6т.
3.Стад Рен-4
4.П.С.Ж.-4
5.Валансиан-4т.
6.Ница-4т.
8.Сошо-3т.
9.Ланс-3т.
10.Сент-Етиен-3т.
11.Нанси-3т.
12.Оксер-2т.
13.ЛОСК Лил-2т.
15.Лориан-1т.
16.Олимпик Лион-1т.
17.Брест-1т.
18.Олимпик Марсилия-0т.
19.Арле Авиньон-0т.
20.Бордо Жирондин-0т.
Тъмно зелено-ШЛ
Синьо-ЛЕ
Червено-Изпадащи
Благодаря ти.

Не мога да повярвам, че Лион и Олимпик Марсилия са 17-и и съответно 18-и.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Аууу чак сега виждам темата за любимото ми първенство в чужбина. Очаквайте и от мен да се включвам често. В първите два кръга малко изненадващо, но пък логично ОМ, Лион и Бордо стартираха слабо, предните 2 сезона сериозно се подсилваха на трансферния пазар през лятната пауза, а този не видях нещо сериозно да са купили освен Бриан в Лион.
ОМ са раздирани от големи скандали, Бен Арфа пак прави цигании, а и бяха напуснати от своя капитан и лидер - Нианг. Дългоочаквания нападател, за когото се говореше през лятото така и не е дошъл, независимо че се спрягаха имена като Джилардино, Жиняк, Реми, Луиш Фабиано и др.
Бордо стартираха с инерцията, с която завършиха катастрофално миналия сезон, а Тигана засега не успява да замести Блан.
Лион за мен са отбор еднодневка и постигнаха тези успехи благодарение на нереалните пари за френското първенство, които Олас даваше в продължение на 20 години, така че е нормално лека-полека да почнат да се сриват, като всяко изкуствено нещо.
За моят любим ПСЖ какво мога да кажа, тези американски собственици, които са им начело докато не се махнат, клубът ще страда много. Този сезон като по чудо бяха отпуснати пари за трансфери и бяха привлечени добри футболисти - Бодмер и Нене, но с играчи като Санкаре, Арман, Траоре, Макелеле, Жули, Морис, Камара, Люиндула, Кежман и т.н. трудно може да се постигне нещо...Най-болно ми е да гледам как отборът с най-големите фенове във Франция играе всеки мач като гост, дори и тези на Парк де Пренс. Заради драконовите мерки за сигурност, които бяха въведени от ръководството на ПСЖ, по-крайните им фенове нямат право да стъпват на стадиона и сега техните места зад вратите биват заемани от жени, деца и семкаджии.
ОМ са раздирани от големи скандали, Бен Арфа пак прави цигании, а и бяха напуснати от своя капитан и лидер - Нианг. Дългоочаквания нападател, за когото се говореше през лятото така и не е дошъл, независимо че се спрягаха имена като Джилардино, Жиняк, Реми, Луиш Фабиано и др.
Бордо стартираха с инерцията, с която завършиха катастрофално миналия сезон, а Тигана засега не успява да замести Блан.
Лион за мен са отбор еднодневка и постигнаха тези успехи благодарение на нереалните пари за френското първенство, които Олас даваше в продължение на 20 години, така че е нормално лека-полека да почнат да се сриват, като всяко изкуствено нещо.
За моят любим ПСЖ какво мога да кажа, тези американски собственици, които са им начело докато не се махнат, клубът ще страда много. Този сезон като по чудо бяха отпуснати пари за трансфери и бяха привлечени добри футболисти - Бодмер и Нене, но с играчи като Санкаре, Арман, Траоре, Макелеле, Жули, Морис, Камара, Люиндула, Кежман и т.н. трудно може да се постигне нещо...Най-болно ми е да гледам как отборът с най-големите фенове във Франция играе всеки мач като гост, дори и тези на Парк де Пренс. Заради драконовите мерки за сигурност, които бяха въведени от ръководството на ПСЖ, по-крайните им фенове нямат право да стъпват на стадиона и сега техните места зад вратите биват заемани от жени, деца и семкаджии.

-
- Контакти:
Монако са ми любимци. Мисля, че с Ги Лакомб и Диего Перес и Николка Нкулу имаме шанс поне за Топ 6.
Любимото ми първенство.И аз си мислих да пусна тема в скоро време.
Да попитам фена на ПСЖ....те не са ли собственост на Канал +?
Да попитам фена на ПСЖ....те не са ли собственост на Канал +?
Резултатите от Лига 2:
Clermont Foot 1 - 2 Angers
Evian Thonon Gaillar 1 - 2 Tours
Istres 1 - 1 Dijon
Le Havre 2 - 1 Reims
Le Mans 0 - 2 Chateauroux
Metz 1 - 0 Vannes
Nimes 1 - 0 Grenoble
Sedan 1 - 1 Boulogne
Troyes 3 - 0 Ajaccio
Laval 0 - 0 Nantes
Днешните резултати от втора лига.Метц най-после победиха...
Clermont Foot 1 - 2 Angers
Evian Thonon Gaillar 1 - 2 Tours
Istres 1 - 1 Dijon
Le Havre 2 - 1 Reims
Le Mans 0 - 2 Chateauroux
Metz 1 - 0 Vannes
Nimes 1 - 0 Grenoble
Sedan 1 - 1 Boulogne
Troyes 3 - 0 Ajaccio
Laval 0 - 0 Nantes
Днешните резултати от втора лига.Метц най-после победиха...
След 3 победи в старта Евиан ТГ се провалиха като домакини. Тия са много интересен отбор. Три града до швейцарската граница Евиан, Тонон и Гайар, обединени в един отбор. А мачовете си ги играят в Анси. Собственост са на Данон и макар че са новаци тази година няма да се учудя, ако влязат в първа лига още този сезон. Там играе и Седрик Камбон от Литекс.
boys85 написа:След 3 победи в старта Евиан ТГ се провалиха като домакини. Тия са много интересен отбор. Три града до швейцарската граница Евиан, Тонон и Гайар, обединени в един отбор. А мачовете си ги играят в Анси. Собственост са на Данон и макар че са новаци тази година няма да се учудя, ако влязат в първа лига още този сезон. Там играе и Седрик Камбон от Литекс.
Аз прочтеох,че са играли в женева?