ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ IIкръг: ЛЕВСКИ - ДЪНДОЛК (15.07./20:45ч.)
Диндолк едвам отстрани отбора от Люксембург-Гревенмакхер с общ резултат 5:4.Извинявайте ама как да приемеш отбор на сериозно който е допуснал в два мача 4 гола от отбор от Люксембург?!Прогнозата ми е че Левски ще ги острани с общ резултат 5:0 като ще победят с 3-0 у дома и 2-0 като гости.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Boksiorcheto
maximalniq написа:Boksiorcheto написа:1:1 на Герена и там 1:0 за Дъндолк. След това 1:2 от Цска и пак се връщате,където ви е мястото. На стадиона със Дъндолк - 5-6 хиляди човека,а в сайтовете пише 20 хиляди,с Цска общо на стадиона и за 2-та отбора - 10 хиляди,в сайтовете ще пише 25 хиляди.
Ама ти вярваш ли си?![]()
Ако се окажа прав,ще черпиш ли

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
-
- Контакти:
Boksiorcheto написа:1:1 на Герена и там 1:0 за Дъндолк. След това 1:2 от Цска и пак се връщате,където ви е мястото. На стадиона със Дъндолк - 5-6 хиляди човека,а в сайтовете пише 20 хиляди,с Цска общо на стадиона и за 2-та отбора - 10 хиляди,в сайтовете ще пише 25 хиляди.
Мечти!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Не може, а и не трябва да имате абсолютно никакви проблеми с отбор пуснал 4 гола от отбор от Люксембург! За справка Рудар който ще играе срещу Литекс в 2 пр. кръг на ШЛ също игра с аматъори, но поне ги отстрани с общ резултат 7:1!
Между другото мачовете на Литекс и Левски са идната седмица, и двата отбора домакинстват, а никъде не съм чул дали ще предават по Про Бг или някъде другаде поне тези домакински мачове
Някой има ли информация?
Между другото мачовете на Литекс и Левски са идната седмица, и двата отбора домакинстват, а никъде не съм чул дали ще предават по Про Бг или някъде другаде поне тези домакински мачове

- Roger_Federer
- Контакти:
Хаха,Дъндолк,тези ако не бяха толкова ужасно слаби,щеще да пада голям смях.Както и да е.Не би трябвало да имате проблеми.Както казва интелектуалецът Гонзо това е една контрола.3:0 ми звучи закономерно.
-
Няма к'во да ги мислим тия ..... 2-3 гола разлика тук ..... и там на екскурзия !
Що се отнася до телевизионното излъчване ..... ще бъде престъпление срещу българския футбол, да не се излъчат .... поне домакинствата на Левски и Литекс !
Мисля си, че няма да се стигне до там .... но в стар български ( телевизионен ) обичай .... вероятно едва 1-2 дена преди мачовете ще стане ясно - кой и къде !
Що се отнася до телевизионното излъчване ..... ще бъде престъпление срещу българския футбол, да не се излъчат .... поне домакинствата на Левски и Литекс !
Мисля си, че няма да се стигне до там .... но в стар български ( телевизионен ) обичай .... вероятно едва 1-2 дена преди мачовете ще стане ясно - кой и къде !
THE G.A.M.E написа:Няма к'во да ги мислим тия ..... 2-3 гола разлика тук ..... и там на екскурзия !
Мда явно ако има нещо ще е в последния момент защото нито в ппрограмата на Пробг нито някъде другаде засега за Вторник и Четвъртък не пише, че ще излъчват мачове, а това са домакински мачове и ще бъде голяма простотия да не ги излъчват

Кой иска да ловим бас, че от двата мача резултата ще е двуцифрен за Левски? Или ако не двуцифрен ще е там някъде!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
- maximalniq
- Контакти:
pehopeho написа:Кой иска да ловим бас, че от двата мача резултата ще е двуцифрен за Левски? Или ако не двуцифрен ще е там някъде!
Боксьорчето...

maximalniq написа:pehopeho написа:Кой иска да ловим бас, че от двата мача резултата ще е двуцифрен за Левски? Или ако не двуцифрен ще е там някъде!
Боксьорчето...![]()
Да заповяда! Само да си каже тарифата, че може да ми дожалее за него. Това е все едно да вземеш близалка от 5-годишно.

Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!