Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!
" Идат като тигри, бягат като мишки" това е точното определение за Барби! 

POPCORN написа:и аз да съм и аз ще се откажа.не може постоянно да го хулят и псуват.са като Бербатов го няма, България ще стане световна сила във футбола сигурен сам!
И в манчо го псуват, даже повече. Ще се откаже ли и от там?

- POPCORN
- Контакти:
левскарите много са активни.защо не пишат в темата, че ще играят мачовете си на стадиона в Своге ми плуят по Бербатов?Да вземем гонзо може да е по-добър?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- blue SASHO77
- Контакти:
[quote="sir George"]Еййй ,мишоциииииии!Излезнахте от дупките ,а?Не сме народ ,а мърша!Постъпката му е женска(още не е станала факт),но нали е по-успешен и от Христо Бонев в национала!Толкова ли сте късогледи,да видите,че нямаме отбор като цяло!Колектив се иска,една птичка пролет не прави!Стилян е дефанзивен халф,а ние го ползваме за плеймейкър!Треньорски щаб ли имаме,конкурентно и честно вътрешно първенство ли,кое ни е наред за да обвиняваме един единствен!Да се маха,ясно е че "можем" и без него,но виновниците са много!Разберете,че никой не иска да му се плюе на името,а ние в това сме не просто световни,ами вселенски щампиони!Значи на клубно ниво общо взето си подкрепяме отборите в трудни моменти(имам предвид чисто футболните проблеми,не за онези с наредбите),но на национално надпреварата по хулене тече с пълна сила!
ПРИЕМАМ ОБЛОГА ЗА 100ТЕ БИРИ!!!![/quote]
Каси батко,каси....след има-нема 5-6 години ще черпиш...
ПРИЕМАМ ОБЛОГА ЗА 100ТЕ БИРИ!!!![/quote]
Каси батко,каси....след има-нема 5-6 години ще черпиш...
САМО ЛЕВСКИ
sir George написа:Еййй ,мишоциииииии!Излезнахте от дупките ,а?Не сме народ ,а мърша!Постъпката му е женска(още не е станала факт),но нали е по-успешен и от Христо Бонев в национала!Толкова ли сте късогледи,да видите,че нямаме отбор като цяло!Колектив се иска,една птичка пролет не прави!Стилян е дефанзивен халф,а ние го ползваме за плеймейкър!Треньорски щаб ли имаме,конкурентно и честно вътрешно първенство ли,кое ни е наред за да обвиняваме един единствен!Да се маха,ясно е че "можем" и без него,но виновниците са много!Разберете,че никой не иска да му се плюе на името,а ние в това сме не просто световни,ами вселенски щампиони!Значи на клубно ниво общо взето си подкрепяме отборите в трудни моменти(имам предвид чисто футболните проблеми,не за онези с наредбите),но на национално надпреварата по хулене тече с пълна сила!
ПРИЕМАМ ОБЛОГА ЗА 100ТЕ БИРИ!!!!
Усещаш ли,че мнението ти е адекватно,с изключение на първите две изречения

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
POPCORN написа:левскарите много са активни.защо не пишат в темата, че ще играят мачовете си на стадиона в Своге ми плуят по Бербатов?Да вземем гонзо може да е по-добър?
Гонзо вече не играе футбол. Нека вземем Саидходжа ?

- POPCORN
- Контакти:
tprodanov написа:POPCORN написа:и аз да съм и аз ще се откажа.не може постоянно да го хулят и псуват.са като Бербатов го няма, България ще стане световна сила във футбола сигурен сам!
И в манчо го псуват, даже повече. Ще се откаже ли и от там?
няма да се откаже, защото там са професионалисти.А националният ни отбор е сформиран от идиоти!Нито тренер имаме нито ръководители нито играчи.Пак казвам в Англия може да го хулят , ама в Англия има много пвоече добри футболисти от него.Докато тука в България имаме 2-3ма и се броят на пръстите на едната ръка , а ние понеже сме завистници и гклупаци само ги псуваме и обиждаме, а не се съборазваме с това че са Българи!Тъпанари сме и това е1
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
crap написа:Не ви ли прави впечетление, че всички полезни за българският футбол един по един се изтеглят, а вредните остават?
Не е лъжа,колега.Не си далече от истината.

Само Черно море.
Най-накрая, радвам се че му уговориха достатъчно контроли с Малта и подобните отборчета, та да си подобри рекорда и да спре да заема място на терена. Прав му път и успех в Б отбора на Манчо (не вярвам някой да даде достатъчно пари да го вземе, така че ще си остане там).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
- Контакти:
acmilan написа:sir George написа:Еййй ,мишоциииииии!Излезнахте от дупките ,а?Не сме народ ,а мърша!Постъпката му е женска(още не е станала факт),но нали е по-успешен и от Христо Бонев в национала!Толкова ли сте късогледи,да видите,че нямаме отбор като цяло!Колектив се иска,една птичка пролет не прави!Стилян е дефанзивен халф,а ние го ползваме за плеймейкър!Треньорски щаб ли имаме,конкурентно и честно вътрешно първенство ли,кое ни е наред за да обвиняваме един единствен!Да се маха,ясно е че "можем" и без него,но виновниците са много!Разберете,че никой не иска да му се плюе на името,а ние в това сме не просто световни,ами вселенски щампиони!Значи на клубно ниво общо взето си подкрепяме отборите в трудни моменти(имам предвид чисто футболните проблеми,не за онези с наредбите),но на национално надпреварата по хулене тече с пълна сила!
ПРИЕМАМ ОБЛОГА ЗА 100ТЕ БИРИ!!!!
Усещаш ли,че мнението ти е адекватно,с изключение на първите две изреченияКой е мишката?Не можем да коментираме тази "новина",така ли?А и са единици тези,които искат да не е в националния,вече,че постъпката му не е мъжка,смятам мнозинството е на това мнение.
Че не е мъжка,не е ама не може да ругаеш и псуваш играч за 30 млн играещ в Ман (Юн) при условие,че алтернативата му е 40 годишния Йовов или пък Мицански дето всички толкова го искат и хвалят,да ама едно е да играеш в слаб полски отбор друго е за националния.. Ще дойде,като Макриев ще играе ганкиното и него ще започнат да го псуват.