Щом го наблюдават и искат да го копуват означава, че хора които си изкарват хляба с това са го харесали / за разлика от хилядите разбирачи които се подвизаваме тук

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pehopeho написа:Сърмов е много добър футболист и който твърди обратното не разбира от футбол! Има още много какво да даде за Левски. Естествено ако има добра оферта за него лично би било по-добре да напусне, но не мисля, че ще бъде добре за отбора. Най-малкото защото Батков ще прилапа парите и клуба отново ще е с пръст в г.з. Искам да ви питам, при продажба дали ще се купят други футболисти? НЕ! Ще се търсят свободни агенти. И като не му намерим класен заместник и не дай си боже догодина Гаджев пак се контузи какво правим? Йовов пак опорен халф? Хайде стига, мислете малко по-рационално, не по фенски!
lucio написа:Не знам защо някои хора го набедиха това момче. Верно, че бърка по някой пас ама чак пък 50 % е пълна глупост, ама защо не гледате и колко топки отнема. Някои фенове се опитват едва ли не да стоварят цялата вина върху него / не съм видял да се обвинява друг освем него/. Според мен ще страдаме от липсата му , от както е контузен една първа топка не сме взели и то даже не се и опитваме но това си е мое мнение, не ангажирам никой с него.
Щом го наблюдават и искат да го копуват означава, че хора които си изкарват хляба с това са го харесали / за разлика от хилядите разбирачи които се подвизаваме тук/. Защо не са харесали Балтанов или Жо или някой друг това трябва да го помислим.
Бижутера написа:Според трансфермаркт.де Сърмата струва точно 1 100 000 евро! Да видим дали ще можем да вземем и половината от тази сума...
reddek написа:pehopeho написа:Сърмов е много добър футболист и който твърди обратното не разбира от футбол! Има още много какво да даде за Левски. Естествено ако има добра оферта за него лично би било по-добре да напусне, но не мисля, че ще бъде добре за отбора. Най-малкото защото Батков ще прилапа парите и клуба отново ще е с пръст в г.з. Искам да ви питам, при продажба дали ще се купят други футболисти? НЕ! Ще се търсят свободни агенти. И като не му намерим класен заместник и не дай си боже догодина Гаджев пак се контузи какво правим? Йовов пак опорен халф? Хайде стига, мислете малко по-рационално, не по фенски!
Хехехехех
Ама ти сериозно ли говориш? Във всеки мач с негово участи, ама абсолютно всеки има гол след негова грешка и не говоря единоборство защото на всеки може да му се случи а говоря след пас и то какъв, от неговия крак директно до противников играч. Ай моля ти се ако беше толкоз добър играч да не мислиш че щеше да играе още в БГ. Ай да не почваме със статистиките защото негативните неща са далеч повече от ползотворните, може да е добър срещу Монтана, Своге, Сливен ама като му излезе някой от първата четворка и се чуди какво да прави, да не говорим от чуждестранни отбори. Нали го видяхме есента колко гола ни вкараха след неговите перфекти отигравания в Лига Европа? Не искам да спорим но тук мисля че не си прав.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта