Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sarfaa
Контакти:

Re: Байерн М-Интер

Мнениеот sarfaa » 29 апр 2010 09:10

Boksiorcheto написа:А на теб харесва ли ти този защитен футбол?

А пък на теб хареса ли ти първия мач в Милано??? Едно само не мога да разбера - след като отбор има предимство в резултата от предния мач, гостува на настоящия европейски, световен клубен шампион, остава с 10 души....как искате да играе??? Да ги пуснат да им вкарат гол ли? Да се надиграват? Просто не Ви разбирам...Барса от двата мача имат 5-6 точни удара във вратата...няма как да продължат... Барселона имат най-доброто нападение, най-добрата халфова линия, но футболът затова е интересен - всеки може да победи всеки! Независимо по какъв начин! И аз искам да гледам само мачове како Реал-Барса. Няма човек, който да не хареса тази игра. Но не трябва да се омаловажава успехът на Интер. Махнете си очилата и се наслаждавайте на играта. Човек, който е фен на даден отбор, не вижда красотата на футбола - пречупва всичко през призмата си. И това, че Интер имал "само" 2 КЕШ ми стана много смешно. Това могат да го кажат само хора на възраст под 40 години. Интер е бил страшилище през онези години...както и Ливърпул...както и Байерн.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 апр 2010 09:15

Boksiorcheto написа:
Ki Cho написа:Мачът е 50/50. За първи път в живота ми ще съм за италиански отбор, нерде пък за Интернационале, но Мориню заслужава.
;) От друга страна едва ли има отбор, на който да отива по по-добър начин железобетонна игра. Перфектен защитен футбол. Направо им се наслаждавах. Странно, но ...

А на теб харесва ли ти този защитен футбол?

Бях за Интер ! Не ми хареса пасивността им, но те дойдоха със задачата да не получат повече от 1 гол и го постигнаха ! То трябва и да знаеш КАК да се защитаваш, а не 4-ма защитници да гонят Меси :!: Интер изиграха тактически правилно и двата мача. Шапки долу пред Специалния. Мисля, че на финала и двата отбора ще тръгнат в нападение и давам резултат 3:2 за Интер :)

[offtopic]Снощи Барса ми приличаха на "Левски"...горките, обикалят наказателното поле и незнаят какво да направят :lol: Ако има база за сравнение м/у двата гранда де :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 апр 2010 09:17

sarfaa написа:

А пък на теб хареса ли ти първия мач в Милано??? Едно само не мога да разбера - след като отбор има предимство в резултата от предния мач, гостува на настоящия европейски, световен клубен шампион, остава с 10 души....как искате да играе??? Да ги пуснат да им вкарат гол ли? Да се надиграват? Просто не Ви разбирам...Барса от двата мача имат 5-6 точни удара във вратата...няма как да продължат... Барселона имат най-доброто нападение, най-добрата халфова линия, но футболът затова е интересен - всеки може да победи всеки! Независимо по какъв начин! И аз искам да гледам само мачове како Реал-Барса. Няма човек, който да не хареса тази игра. Но не трябва да се омаловажава успехът на Интер. Махнете си очилата и се наслаждавайте на играта. Човек, който е фен на даден отбор, не вижда красотата на футбола - пречупва всичко през призмата си. И това, че Интер имал "само" 2 КЕШ ми стана много смешно. Това могат да го кажат само хора на възраст под 40 години. Интер е бил страшилище през онези години...както и Ливърпул...както и Байерн.

+1 :)
Само две КЕШ за Интер, но в последователни години :P

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 29 апр 2010 09:54

TodorT написа:Снощи Барса ...горките, обикалят наказателното поле и не знаят какво да направят :lol:

Не знаеш колко си прав. Барса не знаеха за какво играят. Приличаха ми на изплашени първокласници. :shock:

Снощи бях за Барселона - да си призная честно (заради красивия футбол ,който играят и заради добрите стари времена на бат'Ицо). Не съм бил привърженик никога на Интернационале.Направи ми впечатление играта на Интер и колко добре стояха на терена- не пресираха ,а се бяха позиционирали в своята половина и само се местеха в посоката,в която се развиваше атаката на Барселона.Когато играч на Барса беше с топката около наказателното поле и има възможност за изстрел - тогава се намесваше играч на Интер,а понякога и по повече.Барселона се принуди да центрира топката (не е там силата им),а срещу такава игра - Интер не би трябвало да има проблем.Силата на Барса е в разиграванията,но Интер не беше оставил празни пространства,такива каквито обичат Меси и Шави(някой да ги забеляза снощи?).Интер изиграха много добре тактически мача,задържаха топката в предни позиции колкото можеха по-дълго (понякога играч на Интер се бореше срешу 3-4 човека на Барса).Специалния е майстор,трябва да му се признае - голям тактик.

PS: Интер излезе срещу Челси с трима нападатели - някой спомня ли си ?!
На финала са най-добре подготвените тактически отбори - Интер и Байерн.
Последна промяна от di4o на 29 апр 2010 09:58, променено общо 1 път.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 29 апр 2010 09:58

като един голям фен на Дортмунд и немския футбол като цяло ще стискам палци на финала за приятелите от Баерн .Само успехи :) ,а още повече че и италянския футбол винаги ми е бил противен ,което се доказа и вчера :? .
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 29 апр 2010 09:59

Шансовете на двата отбора са 50/50.Все пак дано Интер спечели ;)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 10:40

sarfaa написа:

Чакай,чакай пич. Не ме яж ;). Първия мач в Милано беше супер. Нормалн е при 2 гола актив да се затвориш на Ноу Камп. Въобше не омаловажавам победата на Интер,напротив радвам се,че най-накрая някой спря Барса. За,което евала. Просто питах дали му е харесал този стил на игра. Лично на мен не! Но с 10 човека срещу Барса и 2 гола актив,нормално е да се затвориш. Нали за това е футбол,да е интересен. Не ме разбирай погрешно,не съм тръгнал да се зяждам. Просто зададох въпрос,а вие почвате да ме ядете. Ако ще се караме,кажете.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 апр 2010 10:59

Дай, Боже да гледаме зрелищен финал.... но с тези тактици на скаймеките това ще е малко вероятно. Дано ни изненадат приятно.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 29 апр 2010 11:02

Дидо написа:Дай да пуснем една анкета,ненам как става иначе бих я пуснал

Някой знае ли как се прави анкета с гласуване,айде кой то може да пусне една за финала на ШЛ още от сега
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Visca_El_Barca
Контакти:

Мнениеот Visca_El_Barca » 29 апр 2010 11:25

Шансовете са 50 на 50 :lol:
Време е пак за един финал с дузпички :) .

Върни се в “Архив”