емо73канар
Точният размер на наема от подлеза на жп гара Пловдив,който пребира Локомотив е 1 200 000 лв.,
Това, което си написал е хубаво и да го докажеш как точно става... Мога да ти кажа, че по времето на Наков... той твърдеше, че от подлеза месечно се прибират ОТ НАЕМИ около 60 000 лева.... Доколкото знам обаче... по тази КОНЦЕСИЯ имаше доста проблеми и бе пред провал... Аз не съм чул обаче ФУТБОЛНИЯТ КЛУБ ДА Е ОТЧЕЛ ТЕЗИ ПАРИ!!!...т.е. ТИ ОТКЪДЕ ИМАШ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ!!! и в крайна сметка... и ти всъяност - знаеш ли коя част от подлеза се ВОДИ на Локомотив Пловдив?! Замислял си се, че не става въпрос за целият подлез, а за една сравнително малка част от него?!!
И как така сравняваш нещо като КОНЦЕСИЯ, където КОНЦЕСИОНЕРА има ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИНВЕСТИЦИИ с нещо като БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ от Общината?! А... като се питате.. как точно може да помогне това на клуба ви.... т.е. това ОБЕЩАНИЕ на Славчо.. Проверете... дали в КОНЦЕСИОННИЯ договор на Лаута не е заложена точка, в която БЪДЕЩИЯТ СОБСТВЕНИК ТРЯБВА ДА ОТРЕМОНТИРА ЗАЛИТЕ И НА ДРУГИТЕ СПОРТОВЕ!!! Е?!! Това трябва да ви е достатъчно, за да разбарете как ЕВЕНТУАЛНО това може да ОБЛЕКЧИ бъдещият КОНЦЕСИОНЕР на стадиона ви... т.е. той /бъдеяия концесионер на Хр. Ботев/ ще има една ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕКСТРА, на която - ако Коко евентуално се навие на КОНЦЕСИЯ няма да се радва, а ще трябва да пренасочи средства от футбола към другите спортове!!! Логично е нали?!