Какво значи "Общината помага на Ботев"???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Какво значи "Общината помага на Ботев"???

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 18 апр 2010 21:49

Господата от Лаута много обичат да се правят на ощипани.Ония мръсен комунист Гърневски колко неща им подари .На времето комунистите им даваха да играят в евро турнирите нищо, че през по голямата част от историята си са нямали отбор и за А група.
В Ботев всичко е постигано с много труд и лишения.Така ,че ботевисти ,гордейте се !

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 18 апр 2010 21:55

Да попитам само плюещите по кмета и всички там подобни черно-бели ...( защото наистина трябва да си такъв когато плюеш по хора правещи нещо наистина позитивно).
Нима когато помагаш на славния отбор по художествена гимнастика носещ толкова радост на Пловдив и на цяла България, на отбора по бокс донесъл толкова европейски и световни титли е престъпление? Или когато се дават средства за басейн, който ще се използва от децата на град Пловдив. Това престъпление ли е господа черно-бели фенове? ЗАСРАМЕТЕ СЕ и се дистанцирайте от този смешен бивш съдия!
Хубава вечер на всички от мен!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 18 апр 2010 21:58

Ако искате ми изтрийте мнението, но няма по-комплексирани хора от пловдивските буфери! Затова и те самите издигнаха пловдивското дерби в култ. Аз съм по стадионите повече от 30 години, но преди да дойде христоловото изчадие, мача с локо пловдив беше един обикновен и незначителен мач. А големите дразнители бяха Левски и ЦСКА. Само че и те го знаят и не могат да го преглътнат, ще им се да са голям отбор като БОТЕВ, но не би! Затова и имат поне 10 човека, които следят всяка новина, която се отнася за Ботев! Да са живи и здрави! И да гледат силикона да не се окаже от оня, който има дефект и се пука :)
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 18 апр 2010 22:45

Точният размер на наема от подлеза на жп гара Пловдив,който пребира Локомотив е 1 200 000 лв.,и го взема още от както ги взе Г.Илиев.Скъпи съграждани сами можете да си направите сметка колко пари е прибрал любимият ви отбор. Незнам какво ще стане ако на възроденият ни отбо някой даде такава концесия от която БПФК1912 пребира такава сума всяка година.Подозирам ,че ще се оплачите в ФИФА и УЕФА веднага.
ТАКА ,ЧЕ ДРАГИ МИ МИШЛЕТА ПРЕБИРЕТЕ СЕ ПО ДУПКИТЕ СИ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА ТЕ С НАС. ;) ;) ;) ;) ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2010 23:27

емо73канар
Точният размер на наема от подлеза на жп гара Пловдив,който пребира Локомотив е 1 200 000 лв.,

Това, което си написал е хубаво и да го докажеш как точно става... Мога да ти кажа, че по времето на Наков... той твърдеше, че от подлеза месечно се прибират ОТ НАЕМИ около 60 000 лева.... Доколкото знам обаче... по тази КОНЦЕСИЯ имаше доста проблеми и бе пред провал... Аз не съм чул обаче ФУТБОЛНИЯТ КЛУБ ДА Е ОТЧЕЛ ТЕЗИ ПАРИ!!!...т.е. ТИ ОТКЪДЕ ИМАШ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ!!! и в крайна сметка... и ти всъяност - знаеш ли коя част от подлеза се ВОДИ на Локомотив Пловдив?! Замислял си се, че не става въпрос за целият подлез, а за една сравнително малка част от него?!!

И как така сравняваш нещо като КОНЦЕСИЯ, където КОНЦЕСИОНЕРА има ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИНВЕСТИЦИИ с нещо като БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ от Общината?!

А... като се питате.. как точно може да помогне това на клуба ви.... т.е. това ОБЕЩАНИЕ на Славчо.. Проверете... дали в КОНЦЕСИОННИЯ договор на Лаута не е заложена точка, в която БЪДЕЩИЯТ СОБСТВЕНИК ТРЯБВА ДА ОТРЕМОНТИРА ЗАЛИТЕ И НА ДРУГИТЕ СПОРТОВЕ!!! Е?!! Това трябва да ви е достатъчно, за да разбарете как ЕВЕНТУАЛНО това може да ОБЛЕКЧИ бъдещият КОНЦЕСИОНЕР на стадиона ви... т.е. той /бъдеяия концесионер на Хр. Ботев/ ще има една ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕКСТРА, на която - ако Коко евентуално се навие на КОНЦЕСИЯ няма да се радва, а ще трябва да пренасочи средства от футбола към другите спортове!!! Логично е нали?!
Изображение

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 18 апр 2010 23:40

@рамче едно обаче не мога да ти отрека и имаш моите поздравления за това....имаш страхотно въображение. Каква схема само извъртя за да докараш от девет кладенца вода, да ни убедиш как общината щяла да помогне на клуба?
Още дори и процедура не е тръгнала за стадиона ти обаче измисли вече схемата
Приказката за нероден Петко знаеш ли я?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 18 апр 2010 23:51

baigeorgi написа:мода спи ли :twisted: :twisted: :twisted:

Какъв е проблема?По-конкретно?
Изображение
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 апр 2010 23:51

Разбира се, че има въображение, та нали е главния мозък в мисията "да се изкараме най-стария български отбор, независимо от смешните доводи и доказателства" ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 апр 2010 07:36

Ци'аните налазиха, като клошари кофа за смет :lol:
2001, 1936, 1926, 1910... нали си знаете, че обратното броене няма да ви направи пловдивски клуб :mrgreen:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Архив”