Тренъорският пост в ЦСКА???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Кой да наследи Андоне

Мнениеот mistreated » 29 мар 2010 16:16

Боримечката написа:
Xanko написа:Е да ама Любо караше право куме в очи и едва ли щеше да се съгласи и на 50% от "звездната" селекция от зимата или пък тоя тумбак Караиванов да го командва.
"
За това иде реч ;)

Любе беше махнат заради пари, по-точно заради траснфера на Иван Иванов. Беше абсурд при Любо това келеме да си извоюва място в отбора, камо ли да платят толкова пари за него. Просто Титаните решиха, че по-добре да махнат треньора, отколкото да останем без лиценз и колкото и да не ми се иска да го призная - прави са.

Относно Грозданов - може да е левскар, но е на първо място професионалист. Гочето как е водил и правил шампиони и двата отбора. В крайна сметка това им е работата, те не са фенове като нас. Все едно като беше в Локо е имал някакви скрупули в мачовете срещу Левски.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 29 мар 2010 16:21

blue_ power1 написа:Мисля,че Зафиров ще го оставят да изкара сезона,а нов треньор от лятото ще имате...лично мнение.

Между другото-доста често т.нар. "временни" варианти се оказват успешни и се задържат дълго. Пример-Дел Боске в Реал...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 29 мар 2010 16:23

Абе кога изтичаше договора на Йешич... Не беше ли през април?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 29 мар 2010 16:23

mistreated написа:
Боримечката написа:
Xanko написа:Е да ама Любо караше право куме в очи и едва ли щеше да се съгласи и на 50% от "звездната" селекция от зимата или пък тоя тумбак Караиванов да го командва.
"
За това иде реч ;)

Любе беше махнат заради пари, по-точно заради траснфера на Иван Иванов. Беше абсурд при Любо това келеме да си извоюва място в отбора, камо ли да платят толкова пари за него. Просто Титаните решиха, че по-добре да махнат треньора, отколкото да останем без лиценз и колкото и да не ми се иска да го призная - прави са.

Относно Грозданов - може да е левскар, но е на първо място професионалист. Гочето как е водил и правил шампиони и двата отбора. В крайна сметка това им е работата, те не са фенове като нас. Все едно като беше в Локо е имал някакви скрупули в мачовете срещу Левски.

Първо Гочето не е левскар, нито цесекар- той е от Етър, а и за пари би водил всеки. Относно професионализма- Стойчо Младенов и Димитър Пенев са такива, водили са Литекс (и двамата), Берое (Стойчо) и Спартак Варна (Пенев), но никога не биха водили Левски. Някои неща не се измерват с пари...

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 29 мар 2010 16:25

Lyubaka01 написа:
blue_ power1 написа:Мисля,че Зафиров ще го оставят да изкара сезона,а нов треньор от лятото ще имате...лично мнение.

Между другото-доста често т.нар. "временни" варианти се оказват успешни и се задържат дълго. Пример-Дел Боске в Реал...

Да,така е,в Левски са ставали такива неща с Мишо Вълчев и Е.Велев-и в двата случая станаха шампиони.

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 29 мар 2010 16:26

blue_ power1 написа:
Lyubaka01 написа:

Да,така е,в Левски са ставали такива неща с Мишо Вълчев и Е.Велев-и в двата случая станаха шампиони.

С Мишо Вълчев взехме купата (5:0 срещу ЦСКА), шампион стана Литекс.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 29 мар 2010 16:26

Аз пак призовавам Титаните да сложат единствения кадърен треньор за ЦСКА ... СТОЙЧО МЛАДЕНОВ просто няма по-добър мотиватор и психолог и най-вече е отявлен ЦСКА-р и няма 5-6 при него и колкото и да го обвиняват за трансферите при него играха най-качествените чужденци пример давам с Неи , просто такъв нападател никога не сме имали ... да не говорим че знае няколко езика и няма да има проблем с комуникацията а и в последните си престой на армията при него защитата беше най-добра , единствения треньор дето градеше отбора от защитата . Първо бяга Гай и Жоао Карлос , след това Тунчев и Вальо Илиев ... единствено липсата на късмет в Европа му попречи да бъде още по-успешен !

На румънеца като не му се работи в България да ходи да си бере мамалига и да си взима с него и Петре а предполагам и Панку ще иска да бяга и да си играят отатък дунава !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

venom

Мнениеот venom » 29 мар 2010 16:27

Пепел ти на устата... Тогава ще задминем Левски. Само ще се говори колко много потенциал има в отбора, как играта за в бъдеще ще се подобрява и ще падаме на лягане и на ставане без удар във вратата.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 29 мар 2010 16:29

Стойчо, няма друг възможен и приемлив вариант!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 29 мар 2010 16:30

Сега ли точно бре, точно преди важния мач за купата.... :evil:

Андоне като има договор - не може ей така да се изчеше, сигурно от ръководството са съгласни иначе няма друг начин румънеца да си хване шапката точно сега..... :roll:

Голяма глупост е това, нямам думи....

И Зафиров ли - тоя ако го назначат дори за временен наставник аз спирам да ходя на мачове на ЦСКА докато този нещастник е начело на отбора.... :evil:

За купата по-добре да ни води Мето Деянов :!:

А за постоянно съм за Стойчо Младенов :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Архив”