Мнениеот INZAGHI_99 » 03 окт 2008 11:15
Евала на Грънчаров, че най- накрая каза нещо вярно.
Сега мисля и аз да кажа моята истина за любимия отбор, но ще започна по – отдалеч и ще направя съпоставки, ще породя много отрицателни неща по мой адрес, но това е истината за мен, защото мен не ме боли по малко от Вас и от Гонзо и Г.Петков.
Къде се изгуби онзи Чаровен Левски когато играеше красиво? Последните красиви мачове на Левски бяха през периода на В.Грашнов( мир на праха му) и когато играхме под ръководството на Грозни и Любко , да нямахме нищо в Европа , да но Спомяте ли си как смачкахме свинете при Грозни аз по красив мач, не съм гледал, все пак играхме с Юве и може би пак вътрешни скандали ни попречиха да постигнем нещо в Европа тогава – но замисъла за красотата , Спомняте ли си Кривия (САШО ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС), ами Кабат колко години минаха от тогава и ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ КЪДЕ НИ Е ПЛЕЙМЕЙКЪРА къде е? Въпрос с повишена трудност и от тук идват разсъжденията ми за Дълбоката криза В ОТБОРА. Идва БАЙ Ганюю на власт и започва една ненормално глупава трансферна политика ЕЙ тук не можем да обвиним нито един от тренерите на Левски, защото истината е, че един нещастен дебел инвалид( ДА МЕ ПРОЩАВАТ ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, НЕ ОБИЖДАМ ВАС) решава кой да идва и кой не, кой да играе и кой не, говоря за кумеца на Батков П.Заберски или забарски. ЗАЩО Макриев, Банделовски, Попов напуснаха или Кривия не пожела да се върне? Проблема на тренерите бе че не поискаха да се вземе един конструктивен играч. Отделно от това политиката на Батков е само една ДЕБЕЛИ КОМИСИОННИ от трансфери на некадърници( ЖОАЛ КАРЛУШ, ЗА СУАРЕШ, БЕНЗУКАН и т.н). Стигам до Наско Сираков, ей колкото и да вреди на този отбор , той му дава 3 пъти повече, я помислете с него на скамейката тез малумни бездарници дали така щяха да играят. Да бъркаше се в работата на всички и правише далавери, но той умираше и за ЛЕВСКИ. Даниел Боримиров- Боре върни се на терена, има време да си шеф в Левски, Стигам до любимият ви Мъри Стоилов. Първо евала за Европа( УЕФА) и за титлите, НО НО НО – този отбор който той получи тоест той имаше играчите те му бяха събрани (както пената през 94год) той трябваше да ги пусне да играят и ТЕ ИГРАЧИТЕ ни дадоха тази радост, ДА БЕВЕРЕН – отбора не беше обигран тогава, за мен Мъри не даде кой знае колко на Левски, сега ще го видите това в Литекс, за тампере не ми се говори, ЗА КЕШ – пълен смях, сега ще кажете Барса, Вердер, Челси, аз Ще ВИ отвърна Анортозис, Клуж, БАТЕ, Олборг и т.н Какво имам предвид Мъри тръгна да се надиграва с тези грандове да ама не се прави това в КЕШ, те не се Артмедия или Удинезе, тези отбори се бият , или им измъкваш равен с як бетон и контраатаки, както го правят сега другите в Европа. Така че за мен Мъри не е кой знае какво, Ми Бардон – Къв беше , а нямаше му я половинката е сега е в КЕШ, ТОПЧО, няма смисъл да коментирам ИКОНА, ЙОВОВ? И така за мъри, Вуцата и Плешивото кокалче те са траги-комици, сега до играчите в момента пълни пут……ки ама с главни букви пълни ПУТ…..КИ. исками се да напиша няколко реда За ПОДМЕТКАТА НА ДЕКО(Челси)- но няма да ми стигнат редовете или за двама от бразилците.
До феновете които псуват Гонзо, еееееееееейййййййй вие ЛУДИ ЛИ СТЕ, една птичка пролет не прави, не може да си излязъл с тактика всички центрират към Гонзо и той между 4 защитници да вкарва, много бързо забравихте Какво ви е дал и 2 титли на негов гръб, 12 гола срещу свинете и много много, в момента ,ако има мъже в ЛЕВСКИ то това са именно Гонзо и Г.Петков и вместо да ги плюете, поне им имайте уважението.
Някой сега ще спомене мача с литекс и ако има такъв той сигурно е ЛУД, докъто бяха с човек повече не смачкаха СМАЧКАХА.
До малумниците които се сбиват всеки божи мач, абе не идвайте, има други спортове – бокс , кикбокс, самбо и т.н.
Има много неща които не Казах, но останалата част от мнението ми за кризата е написано от г-н Грънчаров.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!