Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:37

Обичам Батков написа:
POPCORN написа:незнам , ама омразата ще ви погуби.Затова сме на това дередже!Затова има побойща и какво ли не.никой не казва да харесваш Левски, но да мразиш според мене е прекалено.Пък и да ви кажа, честно не ми пука вашето мнение.Аз се знам какъв човек съм и знам колко ми струва да седя всяка седмица почти по стадионите и да милея за тоя отбор , за разлика от някой хора във форума където само говорят а не могат да дойдат на един мач!

И как го забеляза? А това за обективността само ти си го знаеш!

А ти как разбра, че не съм никакъв цскар?Ти ли ще ми говориш да не се занимаваме с Левски като си напсъл на аватара ти обичам Батков и негова снимка.Ти си точно от тия където мразят повече Левски отколкото да обичат ЦСКА!Голямо геройство!Евала мъж си!ми не си го знам аз, защото много хора ще ме подкрепят за разлика от тебе!
Последна промяна от POPCORN на 15 мар 2010 23:38, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 15 мар 2010 23:37

POPCORN написа:незнам , ама омразата ще ви погуби.Затова сме на това дередже!Затова има побойща и какво ли не.никой не казва да харесваш Левски, но да мразиш според мене е прекалено.Пък и да ви кажа, честно не ми пука вашето мнение.Аз се знам какъв човек съм и знам колко ми струва да седя всяка седмица почти по стадионите и да милея за тоя отбор , за разлика от някой хора във форума където само говорят а не могат да дойдат на един мач!

Браво! Най-после едно нормално мнение в форума, изпълнен с омраза и злоба! Колкото повече има като теб, толкова по-добре!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 мар 2010 23:38

Моля ви, спазвайте добрия тон! Ако не, ще заключа темата!..... За мен е много добро предложение, но аз не съм нито червен, нито син! Кой , както го чувства, само да няма неформална лексика! Моля ви!.....

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 23:38

RedeviL написа:Не мога да си представя хората от Сектор Г да подкрепят Левски при каквито и да е обстоятелства.Същото важи и за Сектор Б.Това са лични наблюдения.

И аз съм на същотото мнение... може би съществуват някакви много много малки изключения от това правило, но те са съвсем незначителна бройка 8-) Другото за мен си е чисто лицемерие 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 мар 2010 23:39

POPCORN написа:А ти как разбра, че не съм никакъв цскар?Ти ли ще ми говориш да не се занимаваме с Левски като си напсъл на аватара ти обичам Батков и негова снимка.Ти си точно от тия където мразят повече Левски отколкото да обичат ЦСКА!Голямо геройство!Евала мъж си!ми не си го знам аз, защото много хора ще ме подкрепят за разлика от тебе!

Много точно казано.И на мен ми е много странно как може да мразиш повече противника,отколкото да обичаш твоя си отбор.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 15 мар 2010 23:40

Трябва малко интелигентност за да разбереш защо ми е такъв аватара, но....! Икак разбрахте ,че мразя собствения си отбор, за първото съм съгласен.
Последна промяна от Обичам Батков на 15 мар 2010 23:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 23:41

kartago написа:За мен е много добро предложение, но аз не съм нито червен, нито син!

Може би за това не можеш да разбереш това, което казвам аз ;)
[offtopic]Ако не се лъжа ти си от морето. Не знам колко сина е омразата ви със Спартак, но да те питам ти би ли викал за тях :roll:[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 мар 2010 23:41

UltraBlue написа:И аз съм на същотото мнение... може би съществуват някакви много много малки изключения от това правило, но те са съвсем незначителна бройка 8-) Другото за мен си е чисто лицемерие 8-)

На сЪщото мнение сЪм.И това,че не викам за Цска в Европа не виждам с какво ме прави по-малко българин!Утре нали не смятате,че тифозите на Милан ще подкрепят Интер срещу Челси :geek:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 15 мар 2010 23:42

Единствено подкрепям ЦСКА в евротурнирите, защото все пак са български отбор. Но да викам за тях в първенството, особено при подобна ситуация - никога! Честно казано предпочитам догодина да не играем в ЕКТ, така че изобщо не ме бърка кой взима купата - който играе най-добре да я взима, ако е ЦСКА - халал да им е, заслужили са си я(същото важи и за който и да е друг отбор).

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 23:42

Обичам Батков написа:Трябва малко интелигентност за да разбереш защо ми е такъв аватара, но....!

[offtopic]Ами ако може да ни светнеш, защото явно и аз съм неук като пуканката и не разбирам защо е такъв :roll:[/offtopic]

Върни се в “Архив”