Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 10:10

xWarden написа:Червените доброжелатели пак почнаха "Лефски това, говедата онова"... :x

ем вие сте същите така че това няма смисъл да го коментираме!Всеки си има право на мнение и така.само че човек понякога трябва да е обективен , а не винаги да си е сложил сините или червените очила!Не може вчера един да вика , абе Левски играха много добре, даже по-добре от Литекс и ЦСКА ЧЕ това си е смях направо.Те Левски от 25 мин. нагоре са с човек повече за тия мин имаха точно ч положение за гол, ако това е добрата им игра съм съгласен!Така че понякога , човек трябва да си признае очевадното.а не да повтаря като папагал.това като си признаеш че е нямало дузпа или сте играли зле, незначи че те прави по-малко левскар от другите които твърдят, че имало 100% дузпа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

arsenalko
Контакти:

Мнениеот arsenalko » 08 мар 2010 10:12

Левски с играта която показаха вчера и програмата им следващите 6 кръга ще трябва да са много щастливи ако съберат 9-10 точки

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 08 мар 2010 10:12

Победа за Левски и интригата в първенството се задълбочава-четири отбора стават с равни шансове за титлата-ЛИТЕКС,ЦСКА,ЛОКО и ЛЕВСКИ.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 08 мар 2010 10:20

rocknrolla написа:Победа за Левски и интригата в първенството се задълбочава-четири отбора стават с равни шансове за титлата-ЛИТЕКС,ЦСКА,ЛОКО и ЛЕВСКИ.

искам да питам къде са всички , които реваха , че Гриша Ганчев е купил първенството . Защо се крият по дупките ?

Лично аз предпочитам Литекс да победят , но смятам че мача е 1-0/1 .

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 мар 2010 10:23

Победа за Ловеч-с два -три гола разлика.След това следват Локото,ЦСКА,Смърфовете,Бургас-от тези мачове 1 точка ще откраднете-от кого? Не знам :lol:

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 08 мар 2010 10:25

Без съмнение никой няма да иска да загуби.На литекса им треа Х или победа докато на господата от Подуене ще им трябват 3те точки. Мача ще е 1:0 или 0:0
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 08 мар 2010 10:39

Не ме очарова играта на Левски в мача с Миньор, но като гледах и Литекс и ЦСКА, не мисля че ни превъзхождат с нищо. Просто в момента нивото на отборите е много слабо, силите са изравнени и който направи по-малко издънки ще стане шампион!!! Една победа на Левски и една победа на Локо Сф , според мен ще направи 2-та отбора фаворити за челните места и мачът помежду им ще очертае фаворитът за първото място... :) Надявам се това да е ЛЕВСКИ !!!

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 08 мар 2010 10:40

Мнениеот captain_drifuss на 08 Мар 2010 09:02
какво говориш, не само че не направихте чудеса, направо си се изложихте... дори се наложи съдията да ви спасява накрая. лефски НЕ е в състояние да спечели 14 мача подред, осъзнайте го. В следващите 6 мача да вземет две-три точки максимум! Мачовете с Литекс, Локо София и ЦСКА мисля че ще ги загубите, приемате локо Пловдив и Славия, където също не знам дали ше спечелите на фона на вчерашната ви игра и имате гостуване на Черноморец- също доста проблематично на фона на факта че докато стигнете до там вече ще сте натрупали 4-5 загуби...
вместо да бленувате титли погледнете фактите- борите се за трето място.... и засега губите!

Въпросът към темата ми е съвсем друг...

Потребителски аватар
ARSENAL(LONDON)
Контакти:

Мнениеот ARSENAL(LONDON) » 08 мар 2010 10:44

Много ми се иска Левски да спечели с неделя за да се върне в борбата за титлата , но след вчерашния мач не съм много оптимистично настроен . Като цяло смятам че мача ще е много борба и които покаже повече желание ще спечели .

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 10:45

tihomires написа:Не ме очарова играта на Левски в мача с Миньор, но като гледах и Литекс и ЦСКА, не мисля че ни превъзхождат с нищо. Просто в момента нивото на отборите е много слабо, силите са изравнени и който направи по-малко издънки ще стане шампион!!! Една победа на Левски и една победа на Локо Сф , според мен ще направи 2-та отбора фаворити за челните места и мачът помежду им ще очертае фаворитът за първото място... :) Надявам се това да е ЛЕВСКИ !!!

за какви фаворити говориш като оставт от ЦСКА с 3 точки и от 6 на Литекс.Да не говорим, че Левски има много по тежка проглрама от Литекс и ЦСКА.Тая година няма да са Левски шампиони и не защото се заяждам а защотот си е така!Ако искате се хванеме на бас на нещо и готово.А доводи имам много.Най-тежки мачове, второ нямат равностойни заместители на скаймейката.Трето тия футболисти където са в Левски в момента абсурд да издържат на сряда събота сряда събота!То севидя още вчера към 75 мин. левскарите не тичаха ввъбще бяха сдали багажа :)По вероятно е Локо да стане шампион отколкото Левски!Поне аз така мисля и не се заяждам!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”