Левски.Подготовка за пролетният дял
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски.Подготовка за пролетният дял
Литекс май почнаха подготовка. Що не се занимаваш с отбора, ами висиш в този форум и се чудиш, какво да питаш?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Някой знае ли кога са тренировките в Каварна? Мисля да ходя, но така и не знам кога да отида. Грънчаров пише само "преди обедната тренировка".
Но в колко часа? Разбрах, че сутрин са на изкуствения терен, следобед на тревата. Следобед предполагам е към 16:00, но все пак нещо по-точно знае ли някой? Събота и неделя свободни ли са или имат некви занимания? Контрола или двустранна тази неделя? Последно на 24-ти с Калиакра ли играем?
Помагайте!

Помагайте!

[offtopic]

baligo написа:Някой знае ли кога са тренировките в Каварна? Мисля да ходя, но така и не знам кога да отида. Грънчаров пише само "преди обедната тренировка".Но в колко часа? Разбрах, че сутрин са на изкуствения терен, следобед на тревата. Следобед предполагам е към 16:00, но все пак нещо по-точно знае ли някой? Събота и неделя свободни ли са или имат некви занимания? Контрола или двустранна тази неделя? Последно на 24-ти с Калиакра ли играем?
Помагайте!
Сутринта най вероятно почва или от 9 или от 10 часа до към 12 някъде (не знам на кой терен де, но те не са 1000 ще ги намериш

Благодаря ти приятелю, но за събота неделя нещо знаеш ли?

[offtopic]

Слушам сега, как на Левски може да му се обърка програмата, заради зимната обстановка на североизток. Ами, защо на направиха наистина, като Илиан Илиев, който предпочете да направи първата част от подготовката на топло в Турция докато минат сериозните студове тук? После ще се приберат, ще се аклиматизират с времето у нас точно, когато ще почне новият полусезон. А сега Левски ще се прибере от топлото време в Турция и после ще слушаме 2-3 кръга оправдания, как не могат да се аклиматизират с февруарско-мартенските студове и затова топката като я ритнат на ляво, тя отива на дясно.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
По-добре да си бяха тренирали на Герена, Батков щеше да спести някой лев от тоя лагер 

- edmon_dantes
- Контакти:
PFC Litex написа:Томислая Русев що така осмя феновете на Левски преди малко в спортно шоу гонг
Абе човек, стига се занимава с Левски. Отбор нямаш ли си?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Момчета не е ли притеснителен факта в подготвителен период да се контузят за 10-тина дена 5-6 футболиста.

- deepblue1963
PFC Litex написа:Момчета не е ли притеснителен факта в подготвителен период да се контузят за 10-тина дена 5-6 футболиста.
Единствените контузени в момента са Минев и Вагнер.Контузията на Вагнер не е от подготвителния период.Цв.Димитров-настинал.Кои са тези 5-6 футболиста?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:PFC Litex написа:Момчета не е ли притеснителен факта в подготвителен период да се контузят за 10-тина дена 5-6 футболиста.
Единствените контузени в момента са Минев и Вагнер.Контузията на Вагнер не е от подготвителния период.Цв.Димитров-настинал.Кои са тези 5-6 футболиста?
Десните бекове Станчев и Бензукан също получиха травми.