ЛЕВСКИ - Жилина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: ЛЕВСКИ-ЖИЛИНА ПО ТВ 2
Red Army да си гледа чорбарското отборче,а не всеки път щом има синя тема да взема отношение.Що се отнася до турските отбори Левски направи равни и с Бешикташ и с Галатасарай и загуби само с гол разлика,а тройчо отнесе шестьорка.Ще елиминираме Жилина,но не виждам развитие в Левски,защото ни липсва класа.Играчите нямат потенциал.За съжаление ни очакват тежки месеци,поне до следващата селекция.
Ок няма да ви се бъркам повече но и нямам намерение да коментирам Левски щото първо си гледам моя отбор,намесих се в темата защото трябва да спре това обиждане на турци.Останете си със здраве и нека спорът се реши на терена.
northss написа:Остави ги турските блоклуци да злобеят който обича ЛЕВСКИ трябва да е на ГЕРЕНА САМО ЛЕВСКИLevski_Sf написа:levski_suport написа:споко пак ще има неразбрали....вместо да ходат на герена ще са пред сектор тв![]()
![]()
Нали се сещаш,че много хора ще го гледат по ТВ и ще се молят Левски да падне.Колкото до мен-и утре съм на Герена,и в четвъртък пак съм там.
Който обича истински Апостола трябва да лежи до гроба му
Ане да се излагат из европа и да сменяте тренйори щото направиха равен срещу смешниците на цяла европа

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
sonioblue написа:Svetlio написа:levski_suport написа:вместо да ходат на герена ще са пред сектор тв![]()
![]()
Все пак не всички сме от София и околията , така че ни остава единствено телевизора
именно заради това я направих тази тема,нали Левски е отбора на народа,не отбора на София само
левски тази година е най-смешния отбор.Един ЦСКА дето си продадоха отбора пак са по добри,какво се надъхвате не мога да разбера.
САМО СПАРТАК ВАРНА
predi 19 godini.. Levski biaha nar4eni ot Evrosport, za pryv pyt - EVROIDIOTI
kajete mi uvajaemi goveda, kakvo se e promenilo prz posednite 19 godini?
I tazi godina Levski pak opozoriha Bulgaria sre6tu dale4 po-slab otbor ot Antverpen.. i za poreden pyt biaha nare4eni s izvestnoto im prozvi6te - EVROIDIOTI
dali 19 godini... ili 94 godini...
Levski si e levski - klouna na Bulgaria... istoriata mu ne se promenia.. kolkoto i da se meniat i upravliav6tite i sistemite
I tazi godina Levski pak opozoriha Bulgaria sre6tu dale4 po-slab otbor ot Antverpen.. i za poreden pyt biaha nare4eni s izvestnoto im prozvi6te - EVROIDIOTI
Levski si e levski - klouna na Bulgaria... istoriata mu ne se promenia.. kolkoto i da se meniat i upravliav6tite i sistemite

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
BGarmy написа:predi 19 godini.. Levski biaha nar4eni ot Evrosport, za pryv pyt - EVROIDIOTI
На тебе това нали ти доставя удоволствие.Радвай се и не коментирай още повече,че това което казваш няма нищо общо с темата
Levski_Sf написа:BGarmy написа:predi 19 godini.. Levski biaha nar4eni ot Evrosport, za pryv pyt - EVROIDIOTI
На тебе това нали ти доставя удоволствие.Радвай се и не коментирай още повече,че това което казваш няма нищо общо с темата
Levski_Sf недей са занимава с такива е приятел той не прави труда да пиши на родния си език ако Българския му е такъв тръгнал да ми се обеснява за разни работи...!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
БулГаристан армеец, що не се върнеш на майка си в смрадливата *****, а усмърдяваш и нас?!!! Нещастен чикиджия, за един месец не си написал една разбираема и нормална дума във форума. Чиба домуз проклет!!! /накарай баща си да ти го преведе/
УСПЯ ДА МЕ ИЗНЕРВИШ, БОКЛУК МРЪСЕН!!!
УСПЯ ДА МЕ ИЗНЕРВИШ, БОКЛУК МРЪСЕН!!!
Последна промяна от Deliba6 на 27 сеп 2008 01:53, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
BGarmy написа:Който обича истински Апостола трябва да лежи до гроба му
Ане да се излагат из европа и да сменяте тренйори щото направиха равен срещу смешниците на цяла европа
Поздрав за вашия любим баща http://vbox7.com/play:af675384

- plamen etov
- Контакти:
АБЕ ХОРА ЗАЩО СЕ КАРАТЕ ЗА ГЛУПОСТИ?МАЛКО ЛИ ПРОБЛЕМИ ИМА ДАСЕ РЕШАВАТ ВКЛУБОВЕТЕ ВИ! ЗА СВЕДЕНИЕ НА КОЛЕГИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ГИБОНА ОТ КОЯ ПАРТИЯ БЕШЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ,И ДПС ЗАЩО СИ ПРАВИХА ПРЕДИЗБОРЕН МИТИНГ НА ГЕРЕНА С УЧАСТИЕТО НА ПЕДЕРАСА АЗИС!!!!!!!ТОВАПРАВИЛИ ЛЕВСКИ И ПУБЛИКАТА МУ ТУРЦИ.

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.