Георги Петков: Оставам в Левски!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Георги Петков: Оставам в Левски!
По-добре вече да се маха!Да,за направеното-БЛАГОДАРИМ!Но.....стига,айде малко в чужбина(където и да е)....
- Borislove
- Контакти:
И да се махне все едно, поне някой друг лев да вземем да има Батков за джобни и за билети до Казан. Според мен Митрев има талант момчето, може да замести Петков ако си тръгне.
Левски София(TM)
- metodito
- Контакти:
Не! Колко още ще играе Гошо? Две, три години най-много. Половината от това време, най-вероятно ще бъде резерва. Я на Божката, я на някой чужденец некадърник. Гошо Петков заслужава да остане в клуба до края на кариерата си. Ужасни са грешките му напоследък, но кой от отбора не беше ужасен в последно време? Той изчака напускането Иванков без да мърмори, без да се прави на някой си. Заслужи и мястото. Има два номера, които имат символно значение в този клуб - N. 1 и N. 9. Той си заслужи да носи единицата, така както Гонзо си заслужи деветката през годините. Когато беше в Сллавия ме дразнеше, честно да си кажа. Но когато дойде при нас, разбрах поведението му на терена. Той е защитавал бялата фланелка, така както го прави и днес със синята.
Borislove написа:И да се махне все едно, поне някой друг лев да вземем да има Батков за джобни и за билети до Казан. Според мен Митрев има талант момчето, може да замести Петков ако си тръгне.
Петков трябва да остане поне 2-3 години още. През това време постепенно да се налага Митрев. Притеснявам се обаче за Цецо Димитров... не е за Левски.

medenka написа:Стига мнителност. Не съдете по собствения си морал. Георги Петков се е доказал многократно. Не е робот, човек е и той може да сбърка. Аз се радвам, че остава. В златните си години за вратар е.
+1
Май забравихте колко мача Гошо ни спасяваше от разгром и колко победи дължим на него
- deepblue1963
metodito написа:lisynger написа:Едва ли ще напират отборите за 30 и кусур годишен вратар със средни качестваНищо лично
Леле, ти чуваш ли се?! Това е национален вратар. Или поне щеше все още да е ако Мъри не бе Меко Пух пред Бобича. А иначе си помисли щом е титуляр на шампиона и колко титли има зад гърба си, участие в Лига Европа и т.н. А конкретно фен на ЦСКА да го казва при положение, че в последните 5 години нямате вратар, който да е титуляр повече от година и половина. Гошо е класа!levski-ole написа:Срещу Дебрецен изкара картона на Сьрмов , казаха ми че е залагал срещу Левски не повярвах , но в 94та минута си заслужи парите , сега и 50 мача да ни извади се е тая , лошото е че баткофффф е зад него.
Да, а на 25-ти ноември Обама ще те разкрие.
Ти чувал ли си за македонеца Ока Николов?Не!Македония някъде да се е класирала?А,може би македонското му отборче не е излизало от Шампионската Лига?Ама знаеш ли колко сезона има вече в Бундеслигата?А нашите "славни" вратари(Петков,Иванков)-най-много в Турция и то в Диарбекира.Айде по-полека с патоса!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
- Контакти:
Аз искав Киро Акалски и Митрата в конкуренция!!!Пък ,който е по-добър-ТОЙ!По този начин със сигурност ще имаме двамата(!!!)най-добри български вратари!Петков не го отхвърлям напълно ,но съм убеден,че е по-добре да си ходи!
- metodito
- Контакти:
deepblue1963 написа:Ти чувал ли си за македонеца Ока Николов?Не!Македония някъде да се е класирала?А,може би македонското му отборче не е излизало от Шампионската Лига?Ама знаеш ли колко сезона има вече в Бундеслигата?А нашите "славни" вратари(Петков,Иванков)-най-много в Турция и то в Диарбекира.Айде по-полека с патоса!
Ма аз не искам Петков да се маха. Освен Бардон и Тасевски, това е третия истински класен играч на отбора. Без Петков много мачове щяхме да загубим. А според мен Акалски е дебел, а снобите няма да пуснат Митрев, заради ръста му. Лично мнение. Не се знае Петков с други изпълнители пред себе си, отбора на Петков къде щеше да играе (национален и клубен). За мен това е най-добрия вратар в "А" група.
Гощо си е класа и тези които го плюят не са прави.И мен ме вбеси онзи ден със Залцбург,но всеки може да греши.Проблема при Петков е,че е мн емоционален и нервен и понякога от това идват грешките му.