2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот miro_rz » 13 апр 2022 07:39

С оглед на целият сезон Минесота заслужено са в топ 8 на запад!
Изображение

ReBorn1982

Re: 23

Мнениеот ReBorn1982 » 13 апр 2022 07:47

Drunken_Master написа:Е, кво няма да те баннат, като постоянно се ебаваше с отбора на Гриша-та... Даже малко ти беше !

[offtopic]Не беше май точно за това, имам едни други подозрения, макар че банът беше сложен без никакви обяснения защо /то трудно и можеха да се намерят/.[/offtopic]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 апр 2022 07:55

Buck32 написа:"Ако имаше социални медии по времето на Майкъл идеалният имидж далеч нямаше да е толкова идеален."
За второто съм напълно съгласен, макар че имиджът му така или иначе не е идеален.

[offtopic]Честно казано, не знам откъде му е хрумнало това за идеалния имидж ..... Джордан имаше сума пороци и трески - хазарт, кyрви, пиене , беше често арогантен и т.н. ..... ЛеБрон в личен план е далеч по-идеален и примерен, макар че адски дразни с БЛМ глупостите си.[/offtopic]

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 13 апр 2022 09:46

Сега ще видите как Бруклин ще отстрани Бостън. Всичко е на страната на Бостън - химия, защита, треньор, опит, домакинско предимство, обаче талантът е на страната на Нетс. Другата серия, която искам да видя е Финикс-Клипърс. Би била интересна серия

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 13 апр 2022 10:00

ReBorn1982 написа:[offtopic]Честно казано, не знам откъде му е хрумнало това за идеалния имидж ..... Джордан имаше сума пороци и трески - хазарт, кyрви, пиене , беше често арогантен и т.н. ..... ЛеБрон в личен план е далеч по-идеален и примерен, макар че адски дразни с БЛМ глупостите си.[/offtopic]

Така е, но има два момента - първо, факт е че тези неща и тогава бяха известни, но при сегашното влияние на медиите щяха да ги раздуят доста повече. Сега ги знаят два типа хора - едните, които просто се интересуват от баскетбол и фактите около играта, звездите и пр. и другите, които търсят аргументи за негативни изказвания (да не използвам по-силни думи) срещу съответния играч.
Второ - по онова време поне част от тези неща бяха не толква негативно възприемани - успехът сред дамите, пиенето, доколкото можеш да носиш, арогантността (макар че нея си я има и сега, просто се проявява по различен начин). Аз все пак се надявам, че не съм единствен, за когото щом не нараняваш някой (сексът е по взаимно съгласие, като пиеш не биеш хората) тези неща са си работа на съответния човек, но си представям какво щеше да се случи с Меджик сега в американското общество като стана известен фактът за многото му безразборни връзки.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 апр 2022 10:01

Който е гледал да каже има ли някакъв проблем с КАТ и защо има сравнително малко минути?
Иначе очаквано се класираха Минесота. И без това Клипърс са малко по-лесна цел за победителя
от 9/10-ти но пак сравнително трудна, не случайно имат 5/6 победи в повече а и тези от Портланд
дето взеха им се включиха добре. Отделно и ПлейОф П е на линия :-) така че са си фаворити.
Бостън - Нетс и Мемфис - Минесота.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 13 апр 2022 10:03

miro_rz написа:Нетс биха, сега гледам и Клипърс водят!
Друго си е с PG.

miro_rz написа:С оглед на целият сезон Минесота заслужено са в топ 8 на запад!

Язък, че са на две различни страници :) Не че едното съвсем изключва другото, но звучи забавно.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 апр 2022 10:21

Buck32 написа:
miro_rz написа:Нетс биха, сега гледам и Клипърс водят!
Друго си е с PG.

miro_rz написа:С оглед на целият сезон Минесота заслужено са в топ 8 на запад!

Язък, че са на две различни страници :) Не че едното съвсем изключва другото, но звучи забавно.

Да, така е :D
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Селтикс

Мнениеот Drunken_Master » 13 апр 2022 10:35

logo5 написа:Сега ще видите как Бруклин ще отстрани Бостън. Всичко е на страната на Бостън - химия, защита, треньор, опит, домакинско предимство, обаче талантът е на страната на Нетс. Другата серия, която искам да видя е Финикс-Клипърс. Би била интересна серия

Бен Симънс последно ще играе ли ? Тоя с тая херния, дали не се набутаха мрежите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 апр 2022 10:52

Pichichi написа:Който е гледал да каже има ли някакъв проблем с КАТ и защо има сравнително малко минути?

Нищо му няма, просто имаше много нарушения и накрая даже изгоря.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”