boys85 написа:Аз повече се чудя кой използва факс през 2020 г.
Трансферът на Де Хеа в Реал пропадна заради счупена факс машина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boys85 написа:Аз повече се чудя кой използва факс през 2020 г.
MuFc1878 написа:boys85 написа:Аз повече се чудя кой използва факс през 2020 г.
tatusindo написа:MuFc1878 написа:boys85 написа:Аз повече се чудя кой използва факс през 2020 г.
И затова вместо Де Хеа ни взеха КУРтоа ......
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:tatusindo написа:MuFc1878 написа:boys85 написа:Аз повече се чудя кой използва факс през 2020 г.
И затова вместо Де Хеа ни взеха КУРтоа ......
Е той Куртоа в последните 2 сезона е класи над Де Хеа. Прави си сметка щом искат да го сменят с Дийн Хендерсън, а някои от феновете им, предимно Смути, плачат за титулярно място на Серхио Ромеро...![]()
1914.1902 написа:Аз си спомням, че Де Хеа не дойде, а Кейлор Навас спечели 3 ШЛ.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Сити май тая година ще вдигат те титлата с 30 точки![]()
П.П. Беше ясно, че напусак още след мача с Байерн, но може да е за добро.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта