Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот Real » 17 юни 2019 00:39

kingofpop написа:
кой набор си :?

интересно ми е виждал ли си отбора си шампион някога или си прокълнат на безтитлие до живот :mrgreen: :mrgreen:

Ми... аз съм виждал Пуул шампион, поне пет пъти. Видях и 4 от 6-те европейски титли. И?
Много по-важно за мен, като фен, беше, че видях мачовете в Истанбул и това 4:0 на Анфийлд. Няма титла, ваза или статистика, която може донесе такава емоция. Прокълнати? Пич... дори и да не видя друга титла докато съм жив - Пуул пак ще ми е дал повече, отколкото Меси на вас. ;)

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 17 юни 2019 00:45

sapio0o написа:И аз не го разбирам това с натякването за праисторията. За всеки фен е хубаво да чуе или прочете какво се е случвало преди 50 години, но по тази логика, ако сега не се твори нова история, то няма да има за какво да се разказва след още 50 години. Следователно дали те е имало или нямало на картата преди 2010 няма никакво значение след като за 10 години компенсираш с лихвите. След 100 години сигурно на никого няма да му пука какво е ставало през 2019. Ще е важно настоящето, колкото е важно и в момента. А и говорейки конкректно за Барселона, те са си гранд поначало. Винаги са били.

И аз не разбирам...
Да, Барса е гранд, категорично. Ако не греша - почват с титлите даже преди Реал. Ама като няма да натякваме за праисторията и е важно настоящето... ми настоящето е Рома, Ливърпул и "най-лошият ден в живота на Луис Суарес". За какво да говорим, последно? :lol:

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 17 юни 2019 01:41

Тоя екземпляр ларгото пак е творил. Ако ще се връщаме назад, и аз мога да изтъкна че до 1953г. за 24 години испанския шампионат (стартира 1929г.) Барса вече има 6 титли на Испания, а Реал има само 2 титли, като даже е на 5то място след Барса, Валенсия, Атлетико и Билбао. На Барса лошия период започва след 1961г., когато току що набира популярност телевизионното излъчване на футболните мачове. Но дори и в тези 30 лоши години пак достига до 2 финала в КЕШ. Следващият лош период е 2000-2005. Иначе по вашата логика и аз мога да кажа, че ако имаше турнир КЕШ в периода 1929-1953г, Барса със своите вече 6 титли на Испания вероятно щеше да триумфира в турнира много преди Реал. Затова казвам, че това е тъпо чешене на езиците и всеки си нагажда нещата както му изнася. :roll:
Иначе какви грандове са Нотингам Форест,които макар и да имат 2 КЕШ-а в 95% от историята си са били абсолютно невзрачен клуб.

П.П. Да наречеш "пеленачета" клуб с 5 КЕШ-а, това показва че си пълен малоумен дебил или просто провокатор. Ливърпул дето уж били мегагранд до оня ден също имаха 5 КЕШ-а колкото "пеленачетата" от Барса, а титла не са помирисвали 30 години - и имат с близо 10 титли на Англия по-малко отколкото Барса в Испания. И заради това трябва ли някой да каже, че не са гранд и да сложи Лестър над тях, понеже спечелиха титлата съвсем наскоро ? :roll:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 юни 2019 03:17

Аз не мога да си обясня защо титлите трябва да са най-важното нещо. Да, чувството е страхотно, когато отборът ти печели и е на върха - няма да си кривя душата, че още ме държи от 01.06, но има фенове на отбори, включително и в този форум, които никога не са били шампиони или поне не през последните 100 години. Нито титла, нито купа, но пак имат фенове - пример давам веднага с THE G.A.M.E и Шефилд Юнайтед, Mathias_Coureur и Бетис, sven_goran и Норич и т.н. и т.н. Въпреки всичко Ливърпул е два пъти европейски шампион за последните 15 години, които са част от най-слабите години в историята на клуба. Само Барселона и Реал Мадрид имат повече от нас в този период и това е показателно какво точно представлява Ливърпул като клуб в Шампионската лига. Интересно ми е дали някой друг велик клуб ще изпадне в подобно положение и кога и как ще изплува от него.

[offtopic]Ясно е, че няма по-хубаво чувство от това отборът ти е да е шампион, да го видиш как вдига Европейската купа и да е най-добрият клуб в света за дадения период. Но за последните 5 години съм изпадал буквално в транс по време на мач точно 4 пъти - при 3-2 срещу Ман Сити, при 4-3 срещу Дортмунд, 4-0 срещу Барселона и след спечелването на Шестата. Малко са клубовете, които могат да донесат такива емоции на феновете си, точно затова Ливърпул винаги ще бъде ВЕЛИК и купите/титлите никога не са и никога няма да го определят.[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 юни 2019 04:26

Real написа:
kingofpop написа:

интересно ми е виждал ли си отбора си шампион някога или си прокълнат на безтитлие до живот :mrgreen: :mrgreen:

Ми... аз съм виждал Пуул шампион, поне пет пъти. Видях и 4 от 6-те европейски титли. И?
Много по-важно за мен, като фен, беше, че видях мачовете в Истанбул и това 4:0 на Анфийлд. Няма титла, ваза или статистика, която може донесе такава емоция. Прокълнати? Пич... дори и да не видя друга титла докато съм жив - Пуул пак ще ми е дал повече, отколкото Меси на вас. ;)

ти може да си ги виждал шампион, ама я виж примерно 90 % от феновете във форума ви. Примерно виж тоя пич цесекарчето 92, като го гледаш, че е набор 92... според теб писано ли му е да стане свидетел дори и на 1 титла през живота си...ами сам си отговаряш, че явно не, освен ако не стане НЕМИСЛИМОТО, но не ми се вярва да е в близките десетилетия :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 17 юни 2019 11:00

sapio0o написа:И аз не го разбирам това с натякването за праисторията. За всеки фен е хубаво да чуе или прочете какво се е случвало преди 50 години, но по тази логика, ако сега не се твори нова история, то няма да има за какво да се разказва след още 50 години. Следователно дали те е имало или нямало на картата преди 2010 няма никакво значение след като за 10 години компенсираш с лихвите. След 100 години сигурно на никого няма да му пука какво е ставало през 2019. Ще е важно настоящето, колкото е важно и в момента. А и говорейки конкректно за Барселона, те са си гранд поначало. Винаги са били.

Чудесно мнение, Сапио.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 17 юни 2019 11:15

Една титла нищо не оправя, важна е тенденцията. И да я спечелиш ако после пак мине 2 поколения без титла - горчивината ще се завърне. Хубавата игра топли до един момент, но когато започнат да се натрупват сезон след сезон без трофеи и да се проваляш по един и същи начин, както Арсенал на Венгер след 2004г. - значи има нещо сериозно сбъркано и трябва да се търси причината и евентуалното решение.
Трофеите в никакъв случаи не са по-маловажни от стила на игра. Футболът а и всеки спорт в крайна сметка се играе за да се постигне някакъв резултат - това е професионален спорт в който се гони цел (трофеи), а не игра за здраве и поддържане на хубаво тяло. :roll:
Ето вижте Сърът 1993г. като взе първата си титла с Ман.Ю си постави за цел да изпревари Ливърпул. Тогава всички му се смееха, а феновете на Ливърпул издигаха някакви подигравателни плакати по негов адрес изобразявайки го като клоун и палячо, само че дойде 2011г. и същите тези фенове започнаха отново да се смеят - само че наопаки. :lol: По същият този път върви и Реал Мадрид в Испания, макар те в изходната си позиция около 2005г. имаха по-солидна преднина отколкото Ливърпул през Ман.Ю в Англия началото на 90те. Оттогава насам разликата методично се стопява.
Дали Клоп ще се превърне в Сърът за Ливърпул ще видим - по-скоро не, защото в днешно време трудно един треньор може да се задържи в един клуб десетилетия наред - колкото и да е добър - футболът и животът като цяло днес са много по-динамични от 80те или 90те години - нещата се променят с космическа скорост особено след развитието на модерните технологии, мобилни устройства и комуникации и т.н.! Той ако успее поне да изравни отново Ман.Ю по титли това трябва да се счете за голям успех от феновете им, дори по-важен от купата в ШЛ.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 17 юни 2019 11:34

kingofpop написа:
Real написа:
kingofpop написа:

ти може да си ги виждал шампион, ама я виж примерно 90 % от феновете във форума ви.

Именно. И пак имаме фенове по цял свят. Пак ми кажи: вазите ли са важни или Емоцията?
Всъщност, за вас не съм сигурен, Барса ако имаше 30 години без титла, дали биха останали фенове? :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 юни 2019 11:45

3-4 и 80% от тия фенбойчета, дето се пръкнаха към 2005 сменят отбора, къде ти 30.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 17 юни 2019 11:58

Еми 2000-2005 пет поредни нулеви сезона, но феновете на Барса ги е имало. Не говоря за тия родени в края на 90те или след 2000г.,така че дрънкате глупости колкото да не заспите. Вие все пак имате 4 финала за КЕШ (2 спечелени)+ че при Рафа Бенитес почти всеки сезон стигахте 1/2финал в ШЛ и ви слагаха наред с другите фаворити за трофея. Така че това донякъде компенсира неудачите на домашна сцена и това задържа феновете ви. Щото ако бяхте станали като Нотингам Форест/Астън Вила след КЕШовете им и да пропаднете до втора дивизия или да сте асансьор между първото и второто ниво на английския футбол, жив фен нямаше да имате извън град Ливърпул, и това много добре го знаете. ;)

Върни се в “Архив”