шивача написа:Nuke написа:Изглежда добър футболист, но селските му номера говорят за това какъв човек е. Аз не бих отворил фен тема за него.
Що па да са селски?
Щото е поел ангажимент към друг отбор, а накрая се е отметнал.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Nuke написа:Изглежда добър футболист, но селските му номера говорят за това какъв човек е. Аз не бих отворил фен тема за него.
Що па да са селски?
Dust написа:600 000лв годишна заплата, дано я оправдае.
Nuke написа:шивача написа:Nuke написа:Изглежда добър футболист, но селските му номера говорят за това какъв човек е. Аз не бих отворил фен тема за него.
Що па да са селски?
Щото е поел ангажимент към друг отбор, а накрая се е отметнал.
шивача написа:Dust написа:600 000лв годишна заплата, дано я оправдае.
дано,.....с бонусите дали отива към милион
шивача написа:Dust написа:600 000лв годишна заплата, дано я оправдае.
k20dan4o написа:Едва ли, според мен най-високите заплати в ЦСКА са 35-40К на месец.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:шивача написа:Dust написа:600 000лв годишна заплата, дано я оправдае.
Бонусите са, за глоби
Пък и за тях я камилата, я камиларя.k20dan4o написа:Едва ли, според мен най-високите заплати в ЦСКА са 35-40К на месец.
Коментирам публикации из румънските медии, дали са писали коректно нямам идея.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Фабрини е подписал за 25к веро на месец и 100к евро наръка за него и агента му при подписването.
Дали е добър играч ще се види.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта