Нормална група за Севиля. Пътуването до Краснодар е кофти, но поне там не става толкова студено. Иначе Биковете са и най-сериозният противник и няма да се изненадам особено ако те вземат първото място. Лиеж едва ли ще предложат нещо особено, а четвъртия отбор - Акхисар, не го бях чувал досега и не знам какво да очаквам, но все пак турски отбор извън Бешикташ, Фенербахче и Галатасарай ме съмнява да е чак толкова корав противник. Истанбул Башакшехир без малко да се окаже непреодолим, но там си има доказани имена, докато в този отбор Селезньов е титуляр
Виляреал може да има проблеми с Рапид и Спартак Москва, но според мен са длъжни да се преборят за едно от първите две места.
Бетис с тежко завръщане в Европа. Равностоен съперник като Милан, Олимпиакос, които отстъпват по класа, но винаги са много коварен противник в Европа и Дюделанж, които са идеалният вариант за чутовна издънка в резултат на подценяване.
Лудогорец е с добри шансове, доказали са, че могат да излизат и от по-заплетени групи. Леверкузен е по-силен отбор, но няма възможността преди и след мачовете в Европа да играе с Верея, така че ще са малко по-изтощени. Ларнака може би са коварен противник, май те бяха пълни със застаряващи испански играчи от Сегунда и опашкарите в Примера. Цюрих ми се вижда аутсайдер и не е много атрактивен противник (както и кипърците), но пък за някой кръчмар в Разград ще е страшен удар като дойдат фенове от Швейцария и им пусне бирица по 10 лв