Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: Синът на Йорданеску поема ЦСКА-София!

Мнениеот Beladona » 22 авг 2016 22:41

Стрхотен избор !!! Така трябва !!! Надграждане !!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 авг 2016 22:42

CSKA 78 написа:
Синът на бившия селекционер на Румъния Ангел Йорданеску – Едуард е новият старши треньор на ЦСКА, информира „Труд“! Специалистът ще наследи на поста подалия преди два дни оставка Христо Янев.

От Гонг

Нямам впечатления от този треньор, дано да се справи със задълженията си в ЦСКА!

А бе,дано не му се налага да се „справя със задълженията“ ,пълен анонимник :( И с какво да е повече от Янев :roll: На тоя етап не ни трябва чужденец,виж ако беше провел подготовката -иди -дойди.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 авг 2016 22:50

Red joker написа:
CSKA 78 написа:
Синът на бившия селекционер на Румъния Ангел Йорданеску – Едуард е новият старши треньор на ЦСКА, информира „Труд“! Специалистът ще наследи на поста подалия преди два дни оставка Христо Янев.

От Гонг

Нямам впечатления от този треньор, дано да се справи със задълженията си в ЦСКА!

А бе,дано не му се налага да се „справя със задълженията“ ,пълен анонимник :( И с какво да е повече от Янев :roll: На тоя етап не ни трябва чужденец,виж ако беше провел подготовката -иди -дойди.

Имам информация, че инфото за този треньор е партенка! Темата може да се заключва! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 22 авг 2016 22:51

CSKA 78 написа:
Red joker написа:
CSKA 78 написа:

От Гонг

Имам информация, че инфото за този треньор е партенка! Темата може да се заключва! :mrgreen: :mrgreen:

То и Кировеца така написа, но темата си седи и е най-голямата във форума.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 авг 2016 22:54

CSKA 78 написа:
Red joker написа:
CSKA 78 написа:

От Гонг

И аз така мисля,но нали журналята и подуянското гето,трябва да се хранят с нещо.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 авг 2016 22:56

Red joker написа:
CSKA 78 написа:Имам информация, че инфото за този треньор е партенка! Темата може да се заключва! :mrgreen: :mrgreen:

И аз така мисля,но нали журналята и подуянското гето,трябва да се хранят с нещо.

Утре ще бъде обявен истинският треньор! И слава богу не е румънеца!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 22 авг 2016 23:01

гражданин от село написа:Кой е? :lol:

Ако е Гончаренко е добре за вас, ако е Пенев, пак е добре.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 авг 2016 23:07

Колеги, чува ли ли сте израза: "Бърза, като пърле пред майка си" ... та и вашата такава .... ;)
... изчакайте един ден, стига спекулации!

Гледам, че вече и оценки за Йорданеску младши заваляха ..... явно румунския футбол има сериозни познавачи във форума ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”