Шюрле винаги ми е бил много спорен като футболист. При него постоянството отсъстава.
Чудя се защо Дортмунд извадиха толкова пари за него.
Бундеслига - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бундеслига - 2016/17
MagicMoments написа:Първа победа за богаташите от Лайпциг в Първа Бундеслига и то срещу Дортмунд в първото си домакинство за сезона.Смея да твърдя,че домакините си заслужиха успеха,имаха по-чистите положения.За Дортмунд за тяхно съжаление Шурле пропусна и двете ситуации,които имаше,особено втората в 83-тата минута се полакоми,вместо да подаде на Аубамеянг.Расенбалшпорт ще са интересен отбор за следене,дали след налятите над 100 милиона евра в последните 3 сезона и промоцията,която спечелиха ще успеят да се доберат и до място в Европа.Определено ще ми е интересно дали ще задържат таланти като Вернер,Клостерман,Оливър Бърк или ще ги продадат за доста големи суми.
Имат сили за ЛЕ тези лимонади, Онзи да ги убие...
Относно талантите- по- скоро ще продават скъпо, щото пари да ги задържат си имат. Вече оферта от Острова от топ плащач не се отказва. И Бавария се отказа от Де Бройне, да го купи, та момчето рисува в Манчестър.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Намирисва ми на уволнения в Гелзенкирхен. Не може да имаш Мейер, Емболо, Хунтелаар, Коноплянка и даже Ди Санто, а да си вкарал само 1 гол в 4 мача.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Може , защото това са преди всичко хора. С какъвто и талант да разполагат те имат слабостите на повечето то своя вид.Ако бяха роботи, да обвиниш механиците, но при хората нещата са още по-сложни...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Луд Чичарито. Някой път много му връзва.
Хамбургер ШФ уволни старши треньора Бруно Лабадия. Решението на ръководството е заради слабия старт на сезона в Бундеслигата. След първите пет кръга Хамбургер е с едва 1 точка и заема 16-о място в класирането
Напълно логично, но лошото е, че който и да сложат, голяма разлика няма да имa.
В ХШФ има нещо много сбъркано, но не се наемам, да кажа какво. Та това е отборът с втори бюджет до преди 5 години в Германия. Сега вече се нароиха секакви покемонски отбори плюс симпатягите от Дортмунд, дето са преди тях, но пак са добри финанси, ама явно требе и акъл. Вчера не играха зле, но пък и не блестяха. Странници...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- MagicMoments
- Контакти:
Откакто отпаднаха на полуфиналите на Лига Европа преди 6 години ХаеСФау не са същия отбор,нито се представят на ниво в Бундеслигата,нито играят в Европа.Според мен тотално сгрешена трансферна политика имат за този период от време ,всеки сезон купуват и продават на килограм,а особено продажбите на триото Йонатан Та,Хакан Чалханоглу,Хьон Мин Сон на Леверкузен за жълти стотинки си е адски голям шок,на фона на средняшките играчи които имат в момента.Според мен заедно с Вердер са основни фаворити за изпадане,просто на магия издрапаха последните 2-3 сезона,а този сезон имат крещяща нужда от нападател,за мен нито Боби Ууд,нито Ласога,нито Грегорич могат да значат нещо повече от изпадане.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Шалке пак паднаха.....и по-лошото е, че нищо не играха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Шалке най-накрая избухнаха, време беше.