Християнски или мюсюлмански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: Християнски или мюсюлмански

Мнениеот nib » 17 сеп 2015 23:16

sin4ec написа:
nib написа:така ще ти го постна да ти е по близо щото иначе се правиш че не го виждаш. иначе можеш да ръсиш мозък колкото искаш

Нищо не можеш да ми постнеш, щото съм вярващ православен и знам историята на тази религия. Редовно влизам в църква, детето ми е кръстено, спазвам постите( виж в чичо Гугъл кво е пък това), и нямам нужда някой да ми каззва откъде да са купени свещите. Освен това се научи да пишеш на български език, щото така верно изглеждаш турчин. Бегай на Мека и се радвай!

хах , абе ти си бил много прост бе :mrgreen: излагаш музикантите (ако това на снимката си ти де). Сумати глупости написа и нищо по темата. Само разбрах какъв си ти и какъв съм аз :mrgreen: лудница. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 сеп 2015 23:19

nib написа:
sin4ec написа:
nib написа:така ще ти го постна да ти е по близо щото иначе се правиш че не го виждаш. иначе можеш да ръсиш мозък колкото искаш

Нищо не можеш да ми постнеш, щото съм вярващ православен и знам историята на тази религия. Редовно влизам в църква, детето ми е кръстено, спазвам постите( виж в чичо Гугъл кво е пък това), и нямам нужда някой да ми каззва откъде да са купени свещите. Освен това се научи да пишеш на български език, щото така верно изглеждаш турчин. Бегай на Мека и се радвай!

хах , абе ти си бил много прост бе :mrgreen: излагаш музикантите (ако това на снимката си ти де). Сумати глупости написа и нищо по темата. Само разбрах какъв си ти и какъв съм аз :mrgreen: лудница. :mrgreen:

Какъв си ти личи по темата, не е нужно някой да ни разяснява.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 сеп 2015 23:24

Абе, що повечето жълти патета пишещи в този форум са толкова кухи пЪрчета.До оня ден целуваха краката на дебелата свиня и на банкера "родолюбец" а сега се правят на много оборотни и бъзикат левскарите.Що така жълти пилета? А автора е толкова кух, и само се излага с тази тема.Ага, Коледа и Великден дали са христянски празници?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 сеп 2015 23:26

nib написа:хах , абе ти си бил много прост бе :mrgreen: излагаш музикантите (ако това на снимката си ти де). Сумати глупости написа и нищо по темата. Само разбрах какъв си ти и какъв съм аз :mrgreen: лудница. :mrgreen:

Тук вече завесата може да падне. Все си мисля, че някой е достигнал върха и няма накъде повече, и все се намира опровержение на това. Нямам коментар, но ми идва на акъла една реплика на Тил Уленшпигел( който чете, нека разбира), след като на дуел преби с метла някакъв глупендър-наемник:
" Дано Господ се смили над теб, нещастнико побеснял!".
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 17 сеп 2015 23:27

ivan56 написа:Абе, що повечето жълти патета пишещи в този форум са толкова кухи пЪрчета.До оня ден целуваха краката на дебелата свиня и на банкера "родолюбец" а сега се правят на много оборотни и бъзикат левскарите.Що така жълти пилета? А автора е толкова кух, и само се излага с тази тема.Ага, Коледа и Великден дали са христянски празници?

и курбана ли е християнски празник :o празнувай на воля

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 сеп 2015 23:28

nib написа:
icko65 написа:И в двете религии го има

обаче не съм чул в русия да правят курбан. Незнам при дугите православни как е

Обаче си задръстен отвсякъде!При дугите незнам.При нас също православни го има от време оно!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 17 сеп 2015 23:28

sin4ec написа:
nib написа:хах , абе ти си бил много прост бе :mrgreen: излагаш музикантите (ако това на снимката си ти де). Сумати глупости написа и нищо по темата. Само разбрах какъв си ти и какъв съм аз :mrgreen: лудница. :mrgreen:

Тук вече завесата може да падне. Все си мисля, че някой е достигнал върха и няма накъде повече, и все се намира опровержение на това. Нямам коментар, но ми идва на акъла една реплика на Тил Уленшпигел( който чете, нека разбира), след като на дуел преби с метла някакъв глупендър-наемник:
" Дано Господ се смили над теб, нещастнико побеснял!".

и ти си джедай ама не си го разбрал още . има време. нека силата да бъде с теб :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 сеп 2015 23:31

nib написа:
ivan56 написа:Абе, що повечето жълти патета пишещи в този форум са толкова кухи пЪрчета.До оня ден целуваха краката на дебелата свиня и на банкера "родолюбец" а сега се правят на много оборотни и бъзикат левскарите.Що така жълти пилета? А автора е толкова кух, и само се излага с тази тема.Ага, Коледа и Великден дали са христянски празници?

Не бъркай жертвения курбан, с Курбан Байряма, нечестивецо друговерски!
Като войник в Гълъбово съм бил на няколко сватби и новобрански, и там курбан-чорбата беше задължителна. Сигурно и те са само мюсюлмани?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 сеп 2015 23:32

nib написа:...и курбана ли е християнски празник :o празнувай на воля

"С курбан и тридневни веселби чествали Ботев след Освобождението. Десетилетия наред след Освобождението преклонението пред подвига на Ботев и четата му във Врачанско съчетавало белезите на панахида за трагичната им гибел и всенародни тържества. Спомените на съвременници и участници в ежегодните чествания, разказват за началото на традиционните Ботеви чествания. Те започвали с панахида и курбан, който се раздавал “за Бог да прости войводата и неговите момчета”. В приготовлението на всенародната обща трапеза участвало цялото население от града и околните села, според възможностите си. На първия ден от тържествата, провеждан на Милин камък, курбана се приготвял от селата Баница, Чирен, Лиляче, Мраморен и Голямо Пещене. Редовен гост на това честване бил врачанският гарнизон, който пристигал със все топовете, които давали тържествени салюти. Курбанът се колел в местността “При големите извори”. Там поклонниците се събирали около големите огньове, на които се изпичали няколко десетки агнета. Само за групата от 40 студенти-поклонници през 1901 г. селяните сервирали “5-6 добре изпечени агнета...”... 8-)

http://kraevedivr.alle.bg/p/%D1%81-%D0% ... %82%D0%BE/
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 17 сеп 2015 23:36, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 сеп 2015 23:34

nib написа:

Рязана карабина ли си? Ама честно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Архив”