Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот hajitsu » 18 юни 2015 16:14

Pichichi написа:Диего Коща ще спечели сребърните медали от финала но няма да е безкрайно разочарован защото златните ще са за Атлетико М.
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Т'ва дори дюшекчиите не го вярват бе! :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 18 юни 2015 17:33

ШЛ изгуби блясъка и интригата си. Всяка година гледаме почти еднакви мачове, с участието на предимно 3 отбора - Реал, Барса, Байерн и това взе да става скучно. Колкото по-бързо Дортмунд, Ливърпул, Милан, Интер, Юнайтед, Лион, Валенсия и Аякс се завърнат в турнира, толкова по-скоро отново ще стане интересен като в предишни години.

Надявам се отбори като Лацио и Валенсия да покажат добри игри. Завръщането на Юнайтед ще е трудно, но не невъзможно. Много ми се иска Ювентус да стигнат пак до финал, но ме съмнява. Челси най-много до полуфинал. Барса са с най-големи шансове да спечелят отново.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2015 21:26

Sardukar написа:Аз не съм вложил нищо негативно в това, но за мен е факт, че спортното щастие и малките детайли решават този турнир.

Спортното щастие е оправдание за слабите, които не умеят да губят. ШЛ се печели само от най-качествените отбори в Европа, до финала стигат най-добрите през сезона!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 юни 2015 00:28

Groucho написа:
Sardukar написа:Аз не съм вложил нищо негативно в това, но за мен е факт, че спортното щастие и малките детайли решават този турнир.

Спортното щастие е оправдание за слабите, които не умеят да губят. ШЛ се печели само от най-качествените отбори в Европа, до финала стигат най-добрите през сезона!

Това по принцип е така, но няколко пъти се случи отбори да бъдат бутани до трофея и то не един път в не един мач. В последните 2-3 години като че ли тази практика престана, защото се вдигна много шум за скандални мачове.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 юни 2015 02:33

Groucho написа:

Принципно наистина е оправдание за слабите,но през дългия сезон много зависи кога и кои играчи ще са контузени,кой отбор кога ще бъде във върхова форма,кой отбор ще бъде неволно(надявам се) бутнат от някой съдия.Да не говорим,че става въпрос за страшно качествени отбори,мачовете между които се решават от всякакви детайли(изброението досега,а и не само)+доза спортен шанс.

Барса тази година блестяха,но пък срещнаха отбори с контузени ключови играчи,Реал миналата година бяха на косъм от отпадане на 1/4-финала,да не говорим за финала.Байерн 2013 можеха да глътнат вода с Арсенал,Челси 2012 е пословичен,Барса 2009 с гола на Иниеста+спорните съдийски отсъждания също,а и 2011 имаха такива моменти.Интер 2010 на Кампа можеха и да си заминат,а и още срещу Челси имаше спорни съдийски отсъждания в тяхна полза.Не ми се връща по-назад,за абсолютно всяка година могат да се намерят такива моменти.

Това не значи,че отборите не са го заслужавали,просто има дребни детайли или ако щеш нареждане на звездите,които си оказват влияние :mrgreen:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 19 юни 2015 09:39

Soulen написа:Това по принцип е така, но няколко пъти се случи отбори да бъдат бутани до трофея и то не един път в не един мач.

0007 написа:Реал миналата година бяха на косъм от отпадане на 1/4-финала,да не говорим за финала.

Съдийските грешки нямат общо със спортния шанс.

И Байерн бяха на няколко косъма от спечелването на купата срещу Челси и Ютд, но не стана. Лондончани с късмет ли триумфираха?
Ем, аз не ги приемам така нещата. Фортуна няма нищо общо с изравнителния гол на Дрогба, съдбата не връща нищо на Сините в този момент. Просто ситуация, в която единият отбор играе добре, а другият - не. Самото стигане до ситуация за гол означава, че единият отбор е играл по-добре от другия. И до тези ситуации се стига и с колективен дух, когато губиш минута преди последния съдийски сигнал.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 юни 2015 10:24

Ти приемаш спортното щастие като нещо извинително, което омаловажава успехите. Аз го приемам следвайки римската традиция - като създали се обстоятелства, които ти не си предизвикал, но ти дават възможност да постигнеш нещо значимо.
Според мен е смешно някой да вярва, че този турнир се печели от най-добрите отбори през сезона. Само на първо четене: форматът на турнира; можеш да го спечелиш без да си спечелил мач; можеш да отпаднеш без да си загубил; един слаб мач не винаги те прави по-слаб от съперника.
Добра възможност е да играеш срещу Байерн М без Робен и Рибери, нали?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 19 юни 2015 10:55

Sardukar написа:Ти приемаш спортното щастие като нещо извинително, което омаловажава успехите. Аз го приемам следвайки римската традиция - като създали се обстоятелства, които ти не си предизвикал, но ти дават възможност да постигнеш нещо значимо.

Tц, за мен късметът в повечето спортове не присъства. Щастие е моментът, в който Тереза Маринова е избрана да бъде сред първите, които
почват опитите си в тройния скок на олимпиадата в Сидни. Щастие е моментът, в който почва да вали, а нашата е направил добро изпълнение преди фаворитките да стъпят на пътеката.

Sardukar написа:Според мен е смешно някой да вярва, че този турнир се печели от най-добрите отбори през сезона. Само на първо четене: форматът на турнира; можеш да го спечелиш без да си спечелил мач; можеш да отпаднеш без да си загубил; един слаб мач не винаги те прави по-слаб от съперника.

За болднатото: теоретично - да, практически - едва ли. Всичко останало важи и за вътрешните първенства.

Шампионската лига се печели след достатъчен брой мачове в конкуренция, която е по-жестока от тази, която присъства в която и да е "кампания", независимо дали говорим за Испания, Англия, Германия или Италия.

Все пак, ако смяташ, че ШЛ е Турнирът на спортното щастие - ОК. Челси взе купата най-вече заради късмета си, Ювентус стигна поради същата причина до финала :mrgreen:

Ай, че съм на работа 8-)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 19 юни 2015 15:23

Може да се получат доста здрави групи. Според мен най-прецакани ще са Барселона и Челси, защото ако Валенсия и Юнайтед минат плейофа във втора урна ще има 3 испански и 3 английски отбора. Така Челси има 60% шанс да се паднат с испанци, а Барселна толкова с англичани и ако към това прибавим от 3 и 4 Волфсбург, Гладбах, Рома, Лацио, Лион, Монако, Шахтите....

И понеже вече Сардукара не може да мрънка, че още било рано :mrgreen:
Изображение
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 юни 2015 16:12

Sardukar написа:Ти приемаш спортното щастие като нещо извинително, което омаловажава успехите. Аз го приемам следвайки римската традиция - като създали се обстоятелства, които ти не си предизвикал, но ти дават възможност да постигнеш нещо значимо.
Според мен е смешно някой да вярва, че този турнир се печели от най-добрите отбори през сезона. Само на първо четене: форматът на турнира; можеш да го спечелиш без да си спечелил мач; можеш да отпаднеш без да си загубил; един слаб мач не винаги те прави по-слаб от съперника.

е, те преди 2 години добре им беше като ни хванаха без треньор, без вратар и с Меси в най-лошата му форма...просто всичко се връща :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”