ФК Баку-Левски София [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ФК Баку-Левски София [официална тема]
Успех дано да биете. Баку е един приличен отбор, но само толкова. Дано пак да стигнем до момента, в който левскари и цесекари ще се сравняват не с издънките си, а с победи като тези срещу Оксер и Леверкузен.
Сега не се плаша за Баку, ами се плаша за Левски, защото в последните години Левски си прави проблемите, без никой да го закача. Въпросът не е, дали Баку са добри или не, а дали Левски ще играе, както трябва, или не.
- The deacon
- Контакти:
Първо честито на всички истински левскари и на хората, които все пак малко мислят за българския футбол като цяло, а не се разяждат от клубна завист след днешния успех на Левски!!! Да, успех срещу аматьори, ама без него нямаше да има следващ кръг!!! Да, срещу сервитьори и строители, ама носи точки на България, нали?!! Така че не бива и е тъпо да се умаловажава победата!!! Също така би било изключително тъпо да се подценява отбора от Азербейджан, както и да се надценява!!! Днес са били с 4:2. Окей, но не са играли срещу Реал Мд!!! Това, което видях от репортажите беше изключително лошо подредена защита на Екранас в ситуациите преди да паднат головете...... Така че, излизаме максимално концентрирани, с нужния дух и желание и си взимаме нашето!!! Колкото до слуховете, които вървят от 2-3 дни, само искам да кажа (ако е истина!!!), че това е поредната простотия от страна на Ганьо! Треньор, който не беше правил селекцията и стана шампион, вкара отбора в следващия кръг и най-важното - някога си е давал душата със синята фланелка на гърба, за разлика от недоказан сърбин (който и след 3 години, няма да иска да говори български!!!) не биваше по този начин да си тръгва!!! Но една част от т.нар. ултраси (голяма част от които между впрочем са абсолютни олигофрени!) изгониха човека.... Защо?! Може би защото им каза истината преди една година, когато ги определи с точните епитети?!! За съжаление, никой не е "пророк в собственото си село"........
Сините са си отвсякъде за поздравления днес.
Никъде по сайтовете не виждам да са се сетили да отбележат, че от днешните квалификационни мачове за участие в групите на ШЛ само левски е с победа като гост
Нито един друг гостуващ отбор не успя да победи днес...
Така че както каза един син запалянко тук - "трупаме точки"
На темата - ФК "Баку" не са слаб отбор, който син фен си мисли така е в голямо заблуждение....
Не знам, фенския оптимизъм е хубаво нещо, но не се заблуждавайте...
Погледнете за какво става въпрос - един пример:
В Баку не се чудят като нас къде ще играе шампиона им, ако се класира в ШЛ...
Там проблеми с паркоместа и луксове на осветеност на стадиона си нямат....
Просто хората методично наливат пари във футбола си и това вече започва да дава резултат....
При първото си участие ФК "Баку" отпадат в пъвия кръг, сега преминаха втория...
Може би ще отпаднат от нашия шампион в третия, но какво от това....
Те продължават да се развиват, а ние сме си все...дотук
Радваме се като невидели на победи в някакви смешни предварителни кръгове....
Тези азербайджанци ми приличат малко на Шахтьор Донецк лично на мен.
ЦСКА ги отстрани украинците през 2001г. обаче те продължиха да си работят здраво и всички знаем докъде стигнаха, а къде си останахме ние.....
Това мисля ще стане след най-много 4-5 години и с азерите, а ние още ще си играем в някакви предварителни кръгове и ще "трупаме точки" - ако държавата ни не излезе от това 20 годишно летаргично безхаберие към спорта и в частност футбола......
Успех няма да пожелавам, на силните не им трябва такова нещо.
А отбора на Батков особено след "звездното трансферно лято" сега е силен и е готов за лигата, нали?!!
Лека нощ с пожелание за несекващ фенски оптимизъм
Никъде по сайтовете не виждам да са се сетили да отбележат, че от днешните квалификационни мачове за участие в групите на ШЛ само левски е с победа като гост

Нито един друг гостуващ отбор не успя да победи днес...

Така че както каза един син запалянко тук - "трупаме точки"

На темата - ФК "Баку" не са слаб отбор, който син фен си мисли така е в голямо заблуждение....

Просто хората методично наливат пари във футбола си и това вече започва да дава резултат....
Може би ще отпаднат от нашия шампион в третия, но какво от това....

Те продължават да се развиват, а ние сме си все...дотук

Радваме се като невидели на победи в някакви смешни предварителни кръгове....

ЦСКА ги отстрани украинците през 2001г. обаче те продължиха да си работят здраво и всички знаем докъде стигнаха, а къде си останахме ние.....
Това мисля ще стане след най-много 4-5 години и с азерите, а ние още ще си играем в някакви предварителни кръгове и ще "трупаме точки" - ако държавата ни не излезе от това 20 годишно летаргично безхаберие към спорта и в частност футбола......
А отбора на Батков особено след "звездното трансферно лято" сега е силен и е готов за лигата, нали?!!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- The deacon
- Контакти:
Yasso написа:Сините са си отвсякъде за поздравления днес.
Никъде по сайтовете не виждам да са се сетили да отбележат, че от днешните квалификационни мачове за участие в групите на ШЛ само левски е с победа като гост![]()
Нито един друг гостуващ отбор не успя да победи днес...![]()
Така че както каза един син запалянко тук - "трупаме точки"![]()
На темата - ФК "Баку" не са слаб отбор, който син фен си мисли така е в голямо заблуждение....![]()
Може би ще отпаднат от нашия шампион в третия, но какво от това....![]()
Те продължават да се развиват, а ние сме си все...дотук![]()
Радваме се като невидели на победи в някакви смешни предварителни кръгове....![]()
Ей, големи усилия да коментираш неща свързани с Левски?! Бравос, бравос!!! Айде сега направи една "дисекцийка" на любимото цдна, нали при вас беше галактическата селеция това лято....
- paceto
- Контакти:
Yasso написа:Сините са си отвсякъде за поздравления днес.
Никъде по сайтовете не виждам да са се сетили да отбележат, че от днешните квалификационни мачове за участие в групите на ШЛ само левски е с победа като гост![]()
Нито един друг гостуващ отбор не успя да победи днес...![]()
Така че както каза един син запалянко тук - "трупаме точки"![]()
Това е така, защото всички слабаци бяха гости днес като не броим Левски

Най лесното е да се оправдаваме с държавата и да си измият ръцете като Пилат Понтийски. Защо Гришата не се оправдава с държавата. Прословутият стадион в Бургаз данеби държавата да го е построила. Щогоде приличната база на Левски данеби държавата да е строила. Частните фирми и частните клубове сами да си решат проблемите. Пресметнете досега колко пари са похарчили в Цска за чужди футболисти, с които пари щяха да направят супер стадион и добра база за децата. Освен това тези разходи бяха напълно неоправдани с оглед постигнатите успехи, които спокойно можем да приравним към нула. В Левски поне стигнаха до четвърт финал и влезнаха в групите на ШЛ. За сегашното състояние на отборите ни сме виновни и ние феновете защото искаме бързи резултати и притискаме собствениците. Футболната ни политика трябва да бъде да започнеме от нула и постепено да растеме нагоре и да имаме трайно присъствие, а това значи развиване на бази школи и т.н. България има футболен потенциал, защото Българина умее да играе футбол но трябва правилно да се управлява и развива.
- edmon_dantes
- Контакти:
Левски може да не прави кой знае каква селекция, но поне име база и стадион, с които да се гордее. За разлика от един друг клуб, който купува футболисти на килограм, а не погледне стадиона си в какво окаяно състояние се намира.
А относно мача с Баку съм оптимист. Както спомена колегата преди мен - ние ако започнем да треперим от азербайджанци, какво остава ако играем с отбори от Холандия, Франция или Белгия например - ще напълним гащите още преди мача.
А относно мача с Баку съм оптимист. Както спомена колегата преди мен - ние ако започнем да треперим от азербайджанци, какво остава ако играем с отбори от Холандия, Франция или Белгия например - ще напълним гащите още преди мача.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Доста сериозно изпитание за Левски....това е мача на годината им може би....отстранят ли Баку влизат най малко в ЛЕ ...а там вече като почне и нашето първенство ще са в по добра форма......Да не говорим прадверително за ШЛ.....но не се знае...дано все пак влязат...че и точки се трупат........Баку са сериозно изпитание......Да не сме максималисти но един равен 1:1 там ще е добре......вече няма да допуснат в София такива изненади като миналата година......но ще видим.....
Ако ни плашат с публика и си мислят че това им е най-силното оръжие,ще се радвам да си повярват силно
Мисля че ще има мъка с тия ,но ще ги отстраним!

Мисля че ще има мъка с тия ,но ще ги отстраним!