Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот Red joker » 03 дек 2014 11:28

boabbb написа:
Red joker написа:
boabbb написа:Маркиньос в момента ни е най-важния играч, аз не знам как не го виждате. Без него играта просто не върви, топката я тикаме напред, ама то с тикане не става. Изключително опитен и класен, за българските стандарти, играч 8-) Още 2-3 години футбол има в него 8-)

Приятел,като го гледам тоя,все едно виждам тролея на Руски паметник как маневрира,ти броил ли си му точните пасове в даден мач,не говоря за тези на 2-3метра :( ,иначе си прав има още футбол в него ,но за мачлетата пред блока :lol:

Айде, като биеме без него, да викаме, че не го бива, а :roll: Щото май като го няма и пукаме гума :mrgreen: Сънди подава 90% назад, Фелипе буквално не знае къде е 80% от времето, а Галчо може да ръга и мачка, ама не е подавач ;) Нямаме друг като него в момента, което и ни е основния проблем и недостатък в борбата с ислямската държава на Киро :lol: Щото там Марселиньо и Средния пръст са си подавачи отвсякъде, макар и ударили трийсетака :roll:

И аз казвам,че ни трябват подавачи,но Маркиньос не е от тях :idea: ,пък и е много мързелив и статичен,много рядко си дава зор!Гледай го специално, колко атаки и контраатаки прецаква и дава топката на противника,давайки му шанс да ни атакува опасно!Извинявй,ама за мене тоя става може би за футзал,ама и там се искат точни пасове.Да ,може да отнема топката ,но после бързо я връща на противника-кел файда.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 11:31

Е да де, ама е факт, че без него блъскаме топката на крилата и оттам се центрира :shock: Това не е ръгби :!: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 дек 2014 11:33

Маркиньос си е добър играч, ама е адски непостоянен - половината сезон спи (понякога и повече), а през другата половина (или съответно по-малко) е в много добра форма. В началото никакъв го нямаше и един Фелипе си беше в по-добра форма. Напоследък обаче ролите леко се размениха. Ако можехме да разчитаме на Маркиньос, поне един от двата мача с "Марек" и "Славия" според мен щяхме да го вземем. Щото Фелипе срещу "Славия" беше фигурант, а в Дупница се стараеше, ама и доста брак имаше в подаванията му. Реално и в двата мача Галчев опитваше да прави доста от това, което е работа на Фелипе. Срещу "Славия" му се получи, ама само за 65-70 мин., докато беше свеж, а и почти не получи подкрепа. В Дупница пък беше заменен прекалено рано според мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 03 дек 2014 11:41

Маркиньос бил мързелив и спял, но без него отбора не можа да бие Марек,
сигурен съм, че с него в състава ЦСКА щеше да бие 2-3 : 0 въпреки съдията, най-малкото щеше да вкара дузпата.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 03 дек 2014 11:51

Докато не се върне Маркович ще играе Маркиньос, това е положението. Факт е, че този сезон почти всичките ни загуби на точки са без него в състава. Което говори нещо...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 11:54

Venko123 написа:Докато не се върне Маркович ще играе Маркиньос, това е положението. Факт е, че този сезон почти всичките ни загуби на точки са без него в състава. Което говори нещо...

Говори, че я пипа човека 8-) То се вижда, докосването му не е дървено като на Сънди :lol: С годините става все по-добър - като виното 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 дек 2014 12:00

Venko123 написа:Докато не се върне Маркович ще играе Маркиньос, това е положението. Факт е, че този сезон почти всичките ни загуби на точки са без него в състава. Което говори нещо...

Говори колко сме отбор,ако Маркиньос ни е най-важният играч :(

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 дек 2014 12:04

Ще направя всичко възможно да гледам днеска добитъка срещу „Монтана“-там има едно-две момчета,които ми хванаха окото и може би, да ни свършат работа в средата на терена.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 дек 2014 14:57

Маркиньос ни трябва не защото и той е кой знае каква класа, но е единствен, който може да замести Фелипе зад нападателя. Освен това е поливалентен. Може да играе при необходимост като вътрешен и външен халф, дори като нападател. Има усет към гола и последния пас, но е МНОГО мързелив и непостоянен. Трябва му един анекс към договора за яки глоби при несериозно отношение.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 дек 2014 15:27

Red joker написа:Ще направя всичко възможно да гледам днеска добитъка срещу „Монтана“-там има едно-две момчета,които ми хванаха окото и може би, да ни свършат работа в средата на терена.

Пази боже да купуваме от Левски! :lol: А от Монтана бих взел само треньора аз! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”