marchisio написа:Къри е на друго ниво просто ..
He be da real MVP
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
marchisio написа:Къри е на друго ниво просто ..
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Интересни неща в NBA. Лейкърс хвърлиха голяма сензация с победа над "източния лидер" Торонто. Гледам, сега са били и Детройт. Кобето отново си е стрелял на воля, но вече е почнал и да подава и имаше по над 10 асистенции в тези мачове.
Дюрант и Уестбруук пък се върнаха за Оклахома, но Тъндър вчера пак са загубили и си остават с доста лош баланс. Иначе, Мемфис продължават да мачкат, Голдън Стейт също (10поредни). Къри вчера ги е измъкнал с тройка няколко секунди преди края. Хайде, да се връща Дейвид Лий и да им вдигне нивото още повече.Въобще, на запад е брутална касапница.
boabbb написа:Правят ми впечатление упоритите опити на 76ers да изкопаят дъното![]()
![]()
17 бичмета поред
![]()
AnalBreaker написа:Гледах последните два мача на Лейкърс. Срещу Торонто играха на 100 % като Коби беше над всички. Започна мача с 4/4 стрелба и 7-8 асистенции. Накрая на двубоя носеше отбора заедно с Ник Йънг. Вчера срещу Пистънс Коби стреля много слабо и все пак за 2 минути вкара 12 поредни точки.
Vladislav Tonev написа:AnalBreaker написа:Гледах последните два мача на Лейкърс. Срещу Торонто играха на 100 % като Коби беше над всички. Започна мача с 4/4 стрелба и 7-8 асистенции. Накрая на двубоя носеше отбора заедно с Ник Йънг. Вчера срещу Пистънс Коби стреля много слабо и все пак за 2 минути вкара 12 поредни точки.
Лейкърс ще правят тук там избухвания и ще взимат по някоя друга победа, но не мисля, че накрая ще имат повече от 30. Догодина също едва ли ще са по-силни. До края на двугодишния договор на Коби има само една интрига - кога точно ще успее да измести Майкъл Джордан от третото място в ранглистата на реализаторите в НБА.
Като цяло Лейкърс не могат да играят защита и срещу всеки по-класен противник са надигравани с лекота. Нищо добро не ги чака близките години, докато не си сменят Генералния Мениджър - Мич Купчак. Последните години той направи всичко възможно да са толкова слаби сега !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта