Другото е злоба и комплекси на фенове на тимчета разни... повечето 45 години военни отборчета!
Георги Аспарухов Гунди - митове и реалност.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Георги Аспарухов Гунди - митове и реалност.
НАЙ-ОБИЧАНИЯТ български футболист НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !!! От ВСИЧКИ нормални българи по онова време.... чак до днес! ФАКТ
Другото е злоба и комплекси на фенове на тимчета разни... повечето 45 години военни отборчета!
angelofdeath написа:България има природни богатства, България има нарон несломим, България има от всичко по-малко, но Ицо Стоичков е само един. Ако трябва да сравняваме постиженията на Ицо и Гунди нещата ще са неизмерими в полза на Камата. Аз смятам, че самото им противопоставяне е глупост, защото първо не са играли на един и същи пост, нито по-едно и също време, а и Аспарухов е ритал само във България. Човекът е загинал млад и е станал легенда. Не виждам, защо му вдигаме костите, заради някакви тъпи анкети. Гунди е знамето на Левски, но ако много ни го тикат в лицата ние можем да им извадим още поне 20 играчи с неговите качества и дори по-добри.
Човек, Гунди и на малкия пръст на крака не може да стъпи на Камата... просто мравка със слон няма как да се сравняват
- валидол за теб
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:джони написа:Гунди не е искал да ходи в Левски,а бил задължен от ДС,признанието идва не от кой да е,а от съпругата му Величка в документалния филм за Гунди.ФАКТ
Печели първата си купа с Ботев-1962 година.ФАКТ
Изиграва първия си мач в националния отбор,точно когато е футболист на Ботев.ФАКТ
Това са глупости и ти много добре го знаеш, но лъжеш като дърт циганин (ти май си и такъв). Всъщност някои "доброжелатели" са излъгали Гунди, че той не е желан в "Левски". Това също го има във филмчето ама ти срамежливо го премълчаваш. Освен това, тогава "Левски" е нямал нищо общо с МВР и ДС, ама кой да ти го каже!?...Що се отнася до отношението на Гунди към "Левски" - виж подписа ми.
Това също го споменава Величка Аспарухова.
Старче, почвам те отзад напред
Величка си измисля, това в подписа ти е поредната измислица. По същата логика жената на Якимов може да излезе и да каже, че са го искали всички, давали са по 100 милиона и той им отказал и сам можеш да си измислиш причина.
Второ, Ако Гундарата е ставал за нещо, Подуене щеха да направят поне нещичко в Европата, но като лъжливи цигани, Юргонден е бил гранд и толкоз.
Алцхаймирче, Трето, вие сте имали един истински футболист-Соколето, който е искал да игра е в ЦСКА, има го доказано на видео, не като фатнасмагориите на Величка !Останалото е пръ-ня -факт !
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
Ако историята се отърве от митовете за Гунди ще е много по-добре за самите фенове на играча.
Има един факт който левскарите също премълчават.Това е,че ДС са изкарвали хора насила на погребението на ГА и че те са разлепяли плакати и некролози.И преди да ме нападнат сините да знаят,че това абсолютната истина.
Има един факт който левскарите също премълчават.Това е,че ДС са изкарвали хора насила на погребението на ГА и че те са разлепяли плакати и некролози.И преди да ме нападнат сините да знаят,че това абсолютната истина.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- валидол за теб
- Контакти:
GOLEADOR написа:Ако историята се отърве от митовете за Гунди ще е много по-добре за самите фенове на играча.
Това също е доказано, дори Вуцата или Батето го е признал ! Събирали са ткзсарите в страната, за да идат на шествието, по заповед на Солака.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
Captain Stottlemeyer написа:batkovstyle написа:Tommi написа:GOLEADOR написа:Другият мит за Гунди е,че е първият българин отбелязал гол на митичния Уембли.Истината е,че е трети!
Гунди е първият българин, отбелязал гол на "Уембли" на мъжкия национален отбор на Англия!
... с удар с крак, извън наказателното поле, без да гледа към врататаМного условия станаха
Ако не беше толкова тъп, щеше да знаеш, че головете преди Гунди са отбелязвани на олимпийския отбор на Англия, съставен от аматьори. За теб обаче важното е да провокираш...
Друго си е да вкараш гол в приятелски мач. Както каза иронично водещият на една много известна германска телевизия. Вкарал гол на "Уембли и кръстили стадион на него.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- валидол за теб
- Контакти:
Гунди е отхвърлен от ЦСКА ! Факт.
Captain Stottlemeyer написа:джони написа:Гунди не е искал да ходи в Левски,а бил задължен от ДС,признанието идва не от кой да е,а от съпругата му Величка в документалния филм за Гунди.ФАКТ
Печели първата си купа с Ботев-1962 година.ФАКТ
Изиграва първия си мач в националния отбор,точно когато е футболист на Ботев.ФАКТ
Това са глупости и ти много добре го знаеш, но лъжеш като дърт циганин (ти май си и такъв). Всъщност някои "доброжелатели" са излъгали Гунди, че той не е желан в "Левски". Това също го има във филмчето ама ти срамежливо го премълчаваш. Освен това, тогава "Левски" е нямал нищо общо с МВР и ДС, ама кой да ти го каже!?...Що се отнася до отношението на Гунди към "Левски" - виж подписа ми.
Това също го споменава Величка Аспарухова.
ебати наглец,стига така нагло лъжи,нямаш ли страх от бога или поне страх от мъртвите?
И не е само филмчето

тука също го пише,поне на още 2-3 места ги има тези истини
валидол за теб написа:Гунди е отхвърлен от ЦСКА ! Факт.
И от Левски и от Левски
- валидол за теб
- Контакти:
Карал е алфа-ромео, кола, която по времето на комунизма е била недостъпна за обикновеният Българин ! Факт.