XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи) 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: XXXVII кръг: Ботев - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот El Commandante » 05 май 2014 13:39

fenred написа:Без какъвто и зор 0 на 2,3 за ЦСКА :geek:

Така ами,0-8 най-малко...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 05 май 2014 17:50

Няма какво да го мислим, мача ще е много труден и няма какво да се заблуждаваме феновете и на двата отбора, че мача е без значение. И все пак аз очаквам да не загубим и се надявам на минимална победа. Прогнозата ми 0:1.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 май 2014 19:29

Янис Зику написа:
Agnostic front 1912 написа:
Micho написа:Коматевци и комплексите им са ясни на всички, но поне засега ръководството на Ботев се държи нормално, не обработва съдии и не органзира селски прояви по медиите. Докато толкова гнусен съдийски отбор като Лудогорец, досега не е имало в българския футбол.

Разкажи за комплексите които имат феновете на отбора на Пловдив?Очаквам с интерес!

Самото скандиране "кур за София" по време на мач срещу Лудогорец говори достатъчно.. Не може да имате 4 пъти по-голям бюджет от нашия, да разполагате с космически за България пари за заплати и трансфери и пак да ни дишате прахта на тия, дето вие, заедно с ония дето уж се мразите с тях от Подуене закривахте толкова време. А е толкова смехотворно да си вярвате, че Х с резервите ви трябва да го броим за успех говори за това колко ви е замъглено всичко пред очите. Радвайте се на тази купа, или този финал, защото ако Гъргоров не беше треснал шибаната греда при дузпите срещу Подуене на 19 декември, сега щяхте да гледате финал през крив макарон.

Хубави сънища :) чак бълнуваш :!:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 05 май 2014 20:00

Иван40, като сънува и бълнува човека, кажи ми кое от написаното не е вярно и кое е истина? :?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 май 2014 20:48

Червени Воини написа:Иван40, като сънува и бълнува човека, кажи ми кое от написаното не е вярно и кое е истина? :?

Ти май не разбра че ако не сте софийски отбор като Левски :idea: нямаше да сте в горната седмица,нас не ни мисли рано или късно ще се преборим с тая мафия която все ни реже от как се върнахме в А група-ако си забелязал нас все ни отменят голове ,резачка и картони навсякъде.Така че не е честно да се говори за трансфери и бюджети ,когато имаш хора където трябва-като Домусчиев :roll: :!: А за купата ,и да се бяхте паднали с нас пак ви схрусквахме-ако не вярваш значи не понаваш БОТЕВ ПД.
Последна промяна от ivan40 на 05 май 2014 22:11, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 05 май 2014 21:16

Червени Воини написа:Иван40, като сънува и бълнува човека, кажи ми кое от написаното не е вярно и кое е истина? :?

Нека аз да ти отговоря -
1. КЗС не се е пяло на мача с лудогорец. Пее се по време на мачовете срещу софийските отбори, но и тогава е малко безсмислено, понеже като процент софианците надали са много. И КЗС много ясно, да не би да очакваш като имам път към София да спра да се поклоня на табелата с надпис "София" ? :lol:
2. Бюджета може да ни е по-голям от вашия - но огромна част от него отива за строежа на стадиона. тия приказки за 0 лева селекция си вервайте на вашите шамани - футболистите ви не играят за бог да прости и заплатите между тези на Ботев и ЦСКА нямат голяма разлика, да не се окаже накрая,че вие давате повече заплати от нас.
3. Космически заплати при нас няма - не се различават много от тези давани при вас, левски и лудогорец.Ако нашите са космически, при лудогорец сигурно са галактически :lol:
4. След като заради неплатени пари от вас(и левски) ни извадиха от групата - не виждам какво лошо има да се надяваме правилата, които са важали за нас, да важат и за вас. Ама чакай забравих, за вас писаните правила не важат(да си припомним 2008 година). Та каквото повикало - това се обадило. Нямате право най-малкото вие да ревете относно това.

Айде със здраве, по-малко омраза и си изкупете акциите,че да ви има и догодина 8-)
Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 05 май 2014 22:35

Мачът ще бъде труден и за двата отбора. Ботев колкото и Мъро да им пречи имат добри единици, от които обаче смятам, че ще съхранят по-голяма част за финала за купата.
Предполагам, както някой беше казал по-нагоре, Стойчовото 1:0 за ЦСКА.

Колкото до купа, колкото и да не ми се иска никой от тези два отбора да я спечели, по-малко противни са ми Ботевъ.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 05 май 2014 22:56

ivan40 написа:

Ти май не разбра че ако не сте софийски отбор като Левски :idea: нямаше да сте в горната седмица,нас не ни мисли рано или късно ще се преборим с тая мафия която все ни реже от как се върнахме в А група-ако си забелязал нас все ни отменят голове ,резачка и картони навсякъде.Така че не е честно да се говори за трансфери и бюджети ,когато имаш хора където трябва-като Домусчиев :roll: :!: А за купата ,и да се бяхте паднали с нас пак ви схрусквахме-ако не вярваш значи не понаваш БОТЕВ ПД.

Иване, може би си малък и не помниш лицата Данов и Александров, когато командваха БФС, Ботев и Спартак? С какъв бюджет, футболисти и власт разполагахте, но заради манталитет не успяхте да вземете нищичко. Сега положението е почти същото. Скоро се очаква поредна смяна на треньор, нови селекции итн. Аматьорщина и селения ! Ние не ви мислим, ние мислим за себе си, за нашият Велик клуб, който страда от години. Но !ЦСКА е мерило за отбори като вас, Лудогорец, Левски и прочее търсеща слава отбори, защото сме номер 1 !!!
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 май 2014 23:06

валидол за теб написа:
ivan40 написа:

Иване, може би си малък и не помниш лицата Данов и Александров, когато командваха БФС, Ботев и Спартак? С какъв бюджет, футболисти и власт разполагахте, но заради манталитет не успяхте да вземете нищичко. Сега положението е почти същото. Скоро се очаква поредна смяна на треньор, нови селекции итн. Аматьорщина и селения ! Ние не ви мислим, ние мислим за себе си, за нашият Велик клуб, който страда от години. Но !ЦСКА е мерило за отбори като вас, Лудогорец, Левски и прочее търсеща слава отбори, защото сме номер 1 !!!

Бъркаш за набора,колкото и да сочете брокерите-не сме си купили титлата като Славия и други отбори.Така че не е същото,даже се радвам че няма да влезнем в тази срамна история на футбола ни :!:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 май 2014 00:50

Така си реално ако брокерите бяха решили по онова време да ни правят шампиони никой нямаше да може да ги спре. Да опитаха се но не на всяка цена, под всяка цена имам предвид да уреждат мачове и да пращат 2-3ма рефери да ни свират всеки мач.

Докато виж при Славия, вашата титла по времето на Илия Павлов, тази на смърфовете както и първите две на Левски от времето на Чорни и двете на Литекс се изписа доста. И там не ставаше въпрос за 2-3 уредени мача, а направо за нареждане на всеки втори мач, возене на съдиите в багажниците на коли и раздаване на шамари на почивките между двете полувремена.

Сега при нас се дават доста пари за заплати , а тази зима похарчихме поне 1.5 милиона евро за селекция но аз поне до сега не се сещам да сме изиграли и един съмнителен мач в който даден отбор да ни даде трите точки заради хубавите ни очи.
Последна промяна от samobotev на 06 май 2014 11:53, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”