fenred написа:Без какъвто и зор 0 на 2,3 за ЦСКА
Така ами,0-8 най-малко...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fenred написа:Без какъвто и зор 0 на 2,3 за ЦСКА
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Янис Зику написа:Agnostic front 1912 написа:Micho написа:Коматевци и комплексите им са ясни на всички, но поне засега ръководството на Ботев се държи нормално, не обработва съдии и не органзира селски прояви по медиите. Докато толкова гнусен съдийски отбор като Лудогорец, досега не е имало в българския футбол.
Разкажи за комплексите които имат феновете на отбора на Пловдив?Очаквам с интерес!
Самото скандиране "кур за София" по време на мач срещу Лудогорец говори достатъчно.. Не може да имате 4 пъти по-голям бюджет от нашия, да разполагате с космически за България пари за заплати и трансфери и пак да ни дишате прахта на тия, дето вие, заедно с ония дето уж се мразите с тях от Подуене закривахте толкова време. А е толкова смехотворно да си вярвате, че Х с резервите ви трябва да го броим за успех говори за това колко ви е замъглено всичко пред очите. Радвайте се на тази купа, или този финал, защото ако Гъргоров не беше треснал шибаната греда при дузпите срещу Подуене на 19 декември, сега щяхте да гледате финал през крив макарон.
Червени Воини написа:Иван40, като сънува и бълнува човека, кажи ми кое от написаното не е вярно и кое е истина?
Червени Воини написа:Иван40, като сънува и бълнува човека, кажи ми кое от написаното не е вярно и кое е истина?

ivan40 написа:Червени Воини написа:Иван40, като сънува и бълнува човека, кажи ми кое от написаното не е вярно и кое е истина?
Ти май не разбра че ако не сте софийски отбор като Левскинямаше да сте в горната седмица,нас не ни мисли рано или късно ще се преборим с тая мафия която все ни реже от как се върнахме в А група-ако си забелязал нас все ни отменят голове ,резачка и картони навсякъде.Така че не е честно да се говори за трансфери и бюджети ,когато имаш хора където трябва-като Домусчиев
![]()
А за купата ,и да се бяхте паднали с нас пак ви схрусквахме-ако не вярваш значи не понаваш БОТЕВ ПД.
валидол за теб написа:ivan40 написа:Червени Воини написа:Иван40, като сънува и бълнува човека, кажи ми кое от написаното не е вярно и кое е истина?
Ти май не разбра че ако не сте софийски отбор като Левскинямаше да сте в горната седмица,нас не ни мисли рано или късно ще се преборим с тая мафия която все ни реже от как се върнахме в А група-ако си забелязал нас все ни отменят голове ,резачка и картони навсякъде.Така че не е честно да се говори за трансфери и бюджети ,когато имаш хора където трябва-като Домусчиев
![]()
А за купата ,и да се бяхте паднали с нас пак ви схрусквахме-ако не вярваш значи не понаваш БОТЕВ ПД.
Иване, може би си малък и не помниш лицата Данов и Александров, когато командваха БФС, Ботев и Спартак? С какъв бюджет, футболисти и власт разполагахте, но заради манталитет не успяхте да вземете нищичко. Сега положението е почти същото. Скоро се очаква поредна смяна на треньор, нови селекции итн. Аматьорщина и селения ! Ние не ви мислим, ние мислим за себе си, за нашият Велик клуб, който страда от години. Но !ЦСКА е мерило за отбори като вас, Лудогорец, Левски и прочее търсеща слава отбори, защото сме номер 1 !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта