ШЛ: 1/2 финал: Челси - Атлети (0:0)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Re: ШЛ: 1/2 финал: Челси - Атлети (0:0)

Мнениеот terry_lampard » 28 апр 2014 13:03

Unforgiven_M написа:
terry_lampard написа:Ми ае гледай си го, това нас какво ни топли само не разбрах?

Челси постига успехите, феновете на Челси са щастливи ;) А ти си гледай отборчето дето вкарва по 300 гола на сезон и пак не може да спечели!

Аз моите си ги гледам, че са изключително добри, атакуващи и красиви.
и АЕ, само не ми казвай какво да правя или не, а?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Радвам се за тях макар да не знам кои са и слабо ме вълнува, но не аз съм дошъл да злорадствам и да рева от многото голове! Хейтърче ;)

Голям кеф е когато гледаш другите уж фенове на отбори да се дерът от яд :mrgreen:

ПП Леко бе супермен, не се напъвай излишно, че ще ти излязат бръчки на челото 8-)
Последна промяна от terry_lampard на 28 апр 2014 13:07, променено общо 3 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 апр 2014 13:04

Доколкото знам Чех и Тери ще пропуснат този двубой,което въпреки силната домакинска форма,няма как да не повлияе най-малко върху самочувствието на Челси.
Шампионската лига е различен турнир и няма нищо общо с действителността във Висшата лига.
0-0 е възможно най-коварният резултат за мач-реванш от гледна точка на домакина,защото колкото и солидна защита да имаш,един гол винаги може да падне от нищото.
Като цяло мачът е страшно непридвидим,въпреки че Челси е фаворит,най-малко поради по-големия си опит и класа на играчите,но Атлетико със сигурност е способен да сътвори сензацията.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 апр 2014 13:18

2-0
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 28 апр 2014 13:25

На Атлетико ще им свърши... да я наречем серията. Макар за мен да е плод и на доза късмет. Основно става дума за мачовете от вътрешното първенство, разбира се, но и не само.
Челси трудно ще се издъни у дома, а особено след победата вчера, настроението също ще е на ниво.
Принципно стискам палци на Атлетико, но прогнозата ми е 2/3-0.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 28 апр 2014 13:28

Не трябва да ги подценяваме и не сме никакъв фаворит без играчите, които пропускат мача, а говорите за опит, след като най-опитните пропускат мача, имаме равен шанс за победа - 50 - 50.
Но аз смятам, че Челси ще бие с 1:0 пред своя публика, която няма да спре да ги подкрепя до последния съдийски сигнал.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 апр 2014 13:31

За мен мача е голово равенство - 1:1 с голове на Кейхил и на Диего Лоста :mrgreen: :lol: 40 години по-късно, пак ще има финал Байерн - Атлетико 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 28 апр 2014 13:32

Unforgiven_M написа:
JackPackage написа:
Unforgiven_M написа:
JackPackage написа:на този етап в ШЛ е важна победата, а не как изглеждаш в очите на неутралните запалянковци...който и треньор да попиташ какво предпочита - красива загуба или грозна победа, как мислиш ще ти отговори ?! :roll:

Футбола е за запалянковците. Ако гледането на отбора ти не ти носи удоволствие, съвсем скоро ще спреш да го гледаш, дори и въпреки спечелените купи. Само ще отваряш някой сайт да провериш резултата след мача. И феновете са най-важни, защото ако ги няма - няма да има и пари във футбола.

Всеки има право на мнение, ако ти поради тази причина ще спреш да гледаш любимия ти отбор, то аз не бих... ;)

Въпрос на приоритети. Феновете са такива по няколко причини. Някои се интересуват само от победите и са фенове на силния на деня. Ако Челси е в Чемпиъншип, феновете им в този форум ще се броите на пръсти. Другите ще се преориентират. За тях е важна победата, а не как е постигната.
Има и други, които освен победата искат да гледат и нещо красиво. :)
Предпочитам моят отбор да е вкарал 100 гола през сезона и да е втори, отколкото с 50 да е шампион.

Успя да ме разсмееш.
Историята помни победителите,и 1000 гола да вкараш като не си шампион няма особено голям смисъл.
Морални победители и достойни загуби няма.Има победители и победени за съжаление в някои случаи,но такъв е живота.

И какво лошо има даден фен да иска отбора му да побеждава?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 28 апр 2014 13:37

1:1

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 апр 2014 14:11

0 : 2 с ранен и късен гол!
Vamos !!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

На Атлетико ще им свърши... да я наречем серията. Макар за мен да е плод и на доза късмет. Основно става дума за мачовете от вътрешното първенство, разбира се, но и не само.

Понеже виждам бялата фланелка на аватара приемам че държиш за Реал и искам да те питам къде точно този късмет във вътрешния шампионат?
Атлетико загуби от Осасуна и загуби едни 2 точки с/у Севиля и то като домакин с дузпа в края на мача (сега вече можеше да е шампион).
Дори Реал изравниха за 2 : 2 в 85-тата мин. И точно Реал ако вземат Примера наистина ще е с много по-голям късмет от Атлетико защото имат точно 1 точка от 4-ри мача с/у Барса и Атлетико а ако разширим до мачовете с/у отборите класирани в 6-цата Реал М пак са с най-малко спечелени точки! Та нима снощи Барса не биха с 2 автогола? Говориш за късмет, това е футбол има ксъмет има и липса на късмет.

Върни се в “Архив”