ЦСКА - Левски - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Левски | 15.03.2014г. / 16:15
1-3.

Един отбор с история от  два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност  гласуваха за евтаназията му .
До  всички  Левскари 
Не обръщаите внимание на тези драскачи и комплексари.Те го правят от страх.Много добре знаят какво следва когато влезем в серия.Сезона не започна по начина които всички ние искахме ,но важното е как ще го завършим.
Новите попълнения са класни и това се видя . Крумов ,Бастош , Валери,Рамос , Белаид са хората които ще ни радват.
Нямам намерение да обръщам внимание или да обиждам фенове на други отбори защото е безмислено.
Левски ще върви напред и това ще го видим още в събота срещу ЦСКА.
Моята прогноза е 0:4 и много усмивки
САМО ЛЕВСКИ

Не обръщаите внимание на тези драскачи и комплексари.Те го правят от страх.Много добре знаят какво следва когато влезем в серия.Сезона не започна по начина които всички ние искахме ,но важното е как ще го завършим.
Новите попълнения са класни и това се видя . Крумов ,Бастош , Валери,Рамос , Белаид са хората които ще ни радват.
Нямам намерение да обръщам внимание или да обиждам фенове на други отбори защото е безмислено.
Левски ще върви напред и това ще го видим още в събота срещу ЦСКА.
Моята прогноза е 0:4 и много усмивки
САМО ЛЕВСКИ
- Klaus
- Контакти:
Това е дербито на България. Два от трите най-стойностни отбора с най-големи традиции ще премерят сили в люта и интересна битка.  С оглед на класирането към момента ще стискам палци на ЦСКА да стане шампион, а Левски да вземе купата на България. Затова се надявам в събота армейците да победят.

Любими отбори: Волфсбург, Рома, Уулвърхемптън, Левски, Ботев и ЦСКА
Любими футболисти: Луис Суарез и Пепе
Най обичам: Карълайн.
						Любими футболисти: Луис Суарез и Пепе
Най обичам: Карълайн.
http://prntscr.com/30df69
Почна се с дитирамбите за извънземния отбор 

Голям смях ще падне ми се струва
2:2 според мен

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,   ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ! 
run1973 написа:http://prntscr.com/30df69

Левски, титли ,хегемония

k_oleto написа:gugushito написа:Щом Косоко е наказан,съм спокоен...1-0 , без много зор.Не виждам тоя път какво ще обърка Стойчо.... не че ако се напъне не може...разбирам подуенци,но да се въодушевявате от вчерашния мач срещу душиците на мърльо..

+1948
и Галчев няма да игра - значи ще сме с двама играчи повече, в сравнение с предното дерби
После да не се оправдавате , че заради наказанието на същите сте загубили мача.
Моята прогноза 1:0 за Левски.
veni__85 написа:k_oleto написа:gugushito написа:Щом Косоко е наказан,съм спокоен...1-0 , без много зор.Не виждам тоя път какво ще обърка Стойчо.... не че ако се напъне не може...разбирам подуенци,но да се въодушевявате от вчерашния мач срещу душиците на мърльо..

+1948
и Галчев няма да игра - значи ще сме с двама играчи повече, в сравнение с предното дерби
После да не се оправдавате , че заради наказанието на същите сте загубили мача.
Моята прогноза 1:0 за Левски.
Ако не са контузените ще е съдията, ако не е съдията мача ще е даден... общо взето имат богат репертоар от оправдания.
ПП: А и директивата също.

Този път Левски ще спечели!

1-2

„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
						в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
run1973 написа:http://prntscr.com/30df69

Някой взима ли ги на сериозно тези "медии" :D все едно да цитираш "Шок" и "Уикенд" ...
Мача ще е доста различен според мен. Ние ще играем по-добре от миналия мач, но ЦСКА ще са затворени заради наказани/контузени.
Като нищо да е равен мача, но все пак се надявам да ни се усмихне пак късмета. След 1вия отбелязан гол (в която и да е врата) ще стане интересното.
До тогава - мъка.