Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот baligo » 09 окт 2013 17:41

Милене, трудно съм бил на едно мнение с тебе, но сега заставам зад декларацията ти и дори бих допълнил още неща за каубоите-дилъри от вчера!

ЕДИТ: Ако искат да довършат делото си и да ни принизят напълно до нивото на розовите фенове, могат да се организират довечера и да срежат гредите на Георги Аспарухов, а ако мача с ЦСКА не завърши добре, могат след мача да обършат един шамар на Макриев, дори и да не играе! Герои! Аз прочитам в декларацията им, че нямало диалог с привържениците, това го разбирам, че Наско е спрял хранилката и сега някой се бори за кинти. Така изглежда отстрани - дай ми, за да вземеш от Газпром, иначе ще продължим да саботираме... Не знам така ми изглежда, може да не съм прав.
Последна промяна от baligo на 09 окт 2013 17:48, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 окт 2013 17:41

terata написа:
GMUC_48 написа:
milen.hristov написа:Уважаеми медии, аз като фен на Левски не се присъединявам към декларацията на т.нар. клуб на привържениците, както и дълбоко ме е срам и осъждам действията на трийсетината умопомрачени вчера.

Какъв фен на Левски е тоя чорбар Милен Христов? Ти си даже по-долен от чорбар, защото си предател и неадекватен наркоман. Може и Батков да ти плаща. Няма друго разумно обяснение.
Изчукаха ли те в ефира на Нова при Милен Цветков преди малко, а?

Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.

Я дай снимка ? Сериозно говоря, станах любопитен..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 окт 2013 17:44

Умопомрачен написа:
terata написа:Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.

И правилно не се допускат такива като него. Агиткаджийски сектор не е място за раними душици които "изповядват" футбола като опера. Милен - сълзливото човече, само му вижте жалното изражение на лицето - типична ***** в мъжко тяло. Женчо, хуманист, пацифист. Правете любов, а не война - пийййсссс брадър.... муааха ха ха ха ха...

БОМБИ И ДИМ - ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!

Смешко откога пацифизма и хуманизма са признак на малоценност. Не че аз особено много вярвам в тия идеали ( все пак за хора говорим ), но не е това критерия ! Поне извън горите де..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 09 окт 2013 17:44

rsk написа:Просто е ранима душица, оставете го. Ние сме отбор с ултра фенове, като искаш спокойствие и разни гей работи стани от Литкекс, вземи и сираков мокета с тебе.

+1914

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 окт 2013 17:45

Red_Girl написа:
milen.hristov написа:Нормалните мислещи и усмихнати хора не можем да се обединяваме с подобни хора.

Напълно те подкрепям.

Ах ти колко си долнаааа :twisted: :lol: :lol: :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 окт 2013 17:48

McLovin написа:
Red_Girl написа:
milen.hristov написа:Нормалните мислещи и усмихнати хора не можем да се обединяваме с подобни хора.

Напълно те подкрепям.

Ах ти колко си долнаааа :twisted: :lol: :lol: :lol:

Човека си е казал мнението и съм сигурна, че много хора ше го подкрепят и са съгласни.. Бил прост , имал грешки, нз си кво.. Ми тея вчера с качулките, "мъжете", да не би да са по-умни? Та те две изречения не могат да свържат, а какво остава да направят и такъв текст. Плюс тва точно тея дето правят забележки, че имал грешки, пишат по-зле и от него. Може да не е идеална декларация, ама е със сигурност по правилно написана и по-точна в сравнение с официалната уж, дето е пълна с грешки. :lol:
Последна промяна от Red_Girl на 09 окт 2013 17:49, променено общо 1 път.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
GMUC_48
Контакти:

Мнениеот GMUC_48 » 09 окт 2013 17:48

Томислав написа:
GMUC_48 написа:Господин Томислав, гледахте ли предаването на Милен Цветков и "беззъбите ултраси" в студиото заедно с Кокала, които ненавиждат истинската причина да бъдем на това дередже - вашият благодетел г-н, другар Тодор Батков?

Нямах тази възможност. Ако сте на различно мнение от автора на декларацията, моля споделете го. Ще се радвам да го обсъдим.

П.П. Ще Ви помоля да спазваме коректния тон взаимно. Г-н Тодор Батков е президент на Левски и като такъв го уважавам, но не ми е благодетел!

Не са хубави тия работи дето ги говорите и настройвате левскарите едни срещу други. Ония момчета оня ден просто бяха афектирани и са го направили единствено от любов към Левски.
Ние като фенове нямаме друг отговор на дългогодишната гавра на Батков с клуба.
Последна промяна от GMUC_48 на 09 окт 2013 17:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 17:49

rsk написа:Mилене, ти като си толкова градирал кажи колко от тези 30тина момчета от вчера познаваш? Страшен градант, ти и името не можеш да си напишеш грамотно.

Няма как да ги познавам не се движа в подобни пропадали среди. Действията им говорят сами за себе си, и ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИМ СЕ СМЕЯТ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 окт 2013 17:50

Чшш кво ме емнахте за снимки и чудесии сега. Да не му пазя на тоя фотографиите. Който му е виждал на Милен снимките във фейсбук профила знае за какво става въпрос. Даже една я беше пуснал тук помияра. Гледам ги е изтрил сега, че явно много му личи цвета на кожата.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 окт 2013 17:50

хубавото от това което стана от вчера до днес в Левски е ,че публиката и отбора показаха ,че Левски е жив ,на хората им пука за Левски ,а не като други отбори и отборчета да мишкуват и каквото им предложат това да ядат ! приказката ,че българското първенство се състои от Левски и някакви други отборчета се оказа вярна !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”