12ти кръг Славия - ЦСКА, 5 Октомври

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: 12ти кръг Славия - ЦСКА, 5 Октомври

Мнениеот Red Warrior » 03 окт 2013 14:31

Фо-Поре ме разочарова последния мач. Минаваха го като колче на тренировка. Трябва да му е ясно, че ЦСКА не е Черноморец.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 окт 2013 17:15

vaskonti написа:
Bombardier написа:Пусне ли Сидибе и Хауърд , всичко свършва с целите за евроместа. Макето е много по-добре отпред в сравнение със Сидибе.

Интересно как го прецени Хауърд? За да си капитан на 3 различни отбора, макар и в Чемпиъншип, едва ли е свидетелство за некадърност.
Онзи ден игра около 20 минути и аз си поставих за цел да следя точно неговата игра - до края на мача не сбърка нито една топка, а в същото време отне абсолютно чисто поне 5, една от които на границата на наказателното поле, като предотврати реална опасност. Съветвам те да си свалиш от някъде мача и да следиш само неговата игра, след това пак ела и ми кажи, че е некадърен.

Щом е свободен агент и е взет от Стойчо значи е некадърен. Виж, ако го беше взел Херо или Йоката работата отиваше на "английския Шаби Алонсо" в А група. :lol: ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 окт 2013 17:24

Кировец написа:
vaskonti написа:
Bombardier написа:Пусне ли Сидибе и Хауърд , всичко свършва с целите за евроместа. Макето е много по-добре отпред в сравнение със Сидибе.

Интересно как го прецени Хауърд? За да си капитан на 3 различни отбора, макар и в Чемпиъншип, едва ли е свидетелство за некадърност.
Онзи ден игра около 20 минути и аз си поставих за цел да следя точно неговата игра - до края на мача не сбърка нито една топка, а в същото време отне абсолютно чисто поне 5, една от които на границата на наказателното поле, като предотврати реална опасност. Съветвам те да си свалиш от някъде мача и да следиш само неговата игра, след това пак ела и ми кажи, че е некадърен.

Щом е свободен агент и е взет от Стойчо значи е некадърен. Виж, ако го беше взел Херо или Йоката работата отиваше на "английския Шаби Алонсо" в А група. :lol: ;)

Абе най-вероятно Лори го е докарал, а Стойчо почти не е имал думата по въпроса, а просто е казал ОК. Но поне в случая става въпрос за добър играч, убеден съм.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 окт 2013 18:39

vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:

Абе най-вероятно Лори го е докарал, а Стойчо почти не е имал думата по въпроса, а просто е казал ОК. Но поне в случая става въпрос за добър играч, убеден съм.

Лори или Стойчо - няма значка. ясно е на къде бия, което си е самата реалност. Няма как Хауърд да е слаб футболист. Въпроса е дали притежава качеството на адаптация към друга държава, друг манталитет и стил на футбола. Логично е да не изпитва затруднения, защото той е вече на години, но както сам се изрази - футбола в България е бавен и техничен - идеално за БСП(бесни страшни пенсии). Не случайно и Дедо Боре едно време изглеждаше като Гандалф пред отряд орки в мачовете на Левски, колкото и напреднала да бе възрастта му, Бардон, сега при нас Гъргоре се преражда за пореден път, вижте един СПРОКЕЛ :shock: . Ами какво да кажем за най-добрия тактик в България - Ради Здравков? Той на колко години приключи кариерата си? :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 окт 2013 21:50

1:2
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Vencho
Контакти:

Мнениеот Vencho » 04 окт 2013 10:33

Предварителните очаквания и прогнози са за троен знак на мача. Аз силно се надявам ЦСКА да победи без значение от резултата.
I Am The Only Thing I'm Afraid Of

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 04 окт 2013 10:41

Понеже не съм ходил до сега на стадион "Славия", може ли да ми кажете дали билетите се купуват на място при гостуващия сектор или някъде другаде и каква е цената им, защото не намерих такава информация. :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 окт 2013 12:51

Пред сектор "В" си има каса, 10 лева би трябвало да са. Венци под 10 лв. за ЦСКА и "Левски" не пуска. :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 04 окт 2013 13:26

Червени_шампиони написа:Пред сектор "В" си има каса, 10 лева би трябвало да са. Венци под 10 лв. за ЦСКА и "Левски" не пуска. :lol:

За 15 ще ми пусне ли :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 окт 2013 19:36

Трудна победа с 2-1 ;) за нас
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”