12ти кръг Славия - ЦСКА, 5 Октомври
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: 12ти кръг Славия - ЦСКА, 5 Октомври
Фо-Поре ме разочарова последния мач. Минаваха го като колче на тренировка. Трябва да му е ясно, че ЦСКА не е Черноморец.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
vaskonti написа:Bombardier написа:Пусне ли Сидибе и Хауърд , всичко свършва с целите за евроместа. Макето е много по-добре отпред в сравнение със Сидибе.
Интересно как го прецени Хауърд? За да си капитан на 3 различни отбора, макар и в Чемпиъншип, едва ли е свидетелство за некадърност.
Онзи ден игра около 20 минути и аз си поставих за цел да следя точно неговата игра - до края на мача не сбърка нито една топка, а в същото време отне абсолютно чисто поне 5, една от които на границата на наказателното поле, като предотврати реална опасност. Съветвам те да си свалиш от някъде мача и да следиш само неговата игра, след това пак ела и ми кажи, че е некадърен.
Щом е свободен агент и е взет от Стойчо значи е некадърен. Виж, ако го беше взел Херо или Йоката работата отиваше на "английския Шаби Алонсо" в А група.

Кировец написа:vaskonti написа:Bombardier написа:Пусне ли Сидибе и Хауърд , всичко свършва с целите за евроместа. Макето е много по-добре отпред в сравнение със Сидибе.
Интересно как го прецени Хауърд? За да си капитан на 3 различни отбора, макар и в Чемпиъншип, едва ли е свидетелство за некадърност.
Онзи ден игра около 20 минути и аз си поставих за цел да следя точно неговата игра - до края на мача не сбърка нито една топка, а в същото време отне абсолютно чисто поне 5, една от които на границата на наказателното поле, като предотврати реална опасност. Съветвам те да си свалиш от някъде мача и да следиш само неговата игра, след това пак ела и ми кажи, че е некадърен.
Щом е свободен агент и е взет от Стойчо значи е некадърен. Виж, ако го беше взел Херо или Йоката работата отиваше на "английския Шаби Алонсо" в А група.![]()
Абе най-вероятно Лори го е докарал, а Стойчо почти не е имал думата по въпроса, а просто е казал ОК. Но поне в случая става въпрос за добър играч, убеден съм.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Кировец написа:vaskonti написа:Bombardier написа:Пусне ли Сидибе и Хауърд , всичко свършва с целите за евроместа. Макето е много по-добре отпред в сравнение със Сидибе.
Щом е свободен агент и е взет от Стойчо значи е некадърен. Виж, ако го беше взел Херо или Йоката работата отиваше на "английския Шаби Алонсо" в А група.![]()
Абе най-вероятно Лори го е докарал, а Стойчо почти не е имал думата по въпроса, а просто е казал ОК. Но поне в случая става въпрос за добър играч, убеден съм.
Лори или Стойчо - няма значка. ясно е на къде бия, което си е самата реалност. Няма как Хауърд да е слаб футболист. Въпроса е дали притежава качеството на адаптация към друга държава, друг манталитет и стил на футбола. Логично е да не изпитва затруднения, защото той е вече на години, но както сам се изрази - футбола в България е бавен и техничен - идеално за БСП(бесни страшни пенсии). Не случайно и Дедо Боре едно време изглеждаше като Гандалф пред отряд орки в мачовете на Левски, колкото и напреднала да бе възрастта му, Бардон, сега при нас Гъргоре се преражда за пореден път, вижте един СПРОКЕЛ

1:2
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Предварителните очаквания и прогнози са за троен знак на мача. Аз силно се надявам ЦСКА да победи без значение от резултата.
I Am The Only Thing I'm Afraid Of
Понеже не съм ходил до сега на стадион "Славия", може ли да ми кажете дали билетите се купуват на място при гостуващия сектор или някъде другаде и каква е цената им, защото не намерих такава информация. 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Пред сектор "В" си има каса, 10 лева би трябвало да са. Венци под 10 лв. за ЦСКА и "Левски" не пуска. 

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Bombardier
Червени_шампиони написа:Пред сектор "В" си има каса, 10 лева би трябвало да са. Венци под 10 лв. за ЦСКА и "Левски" не пуска.
За 15 ще ми пусне ли

Трудна победа с 2-1
за нас

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!