Стойчо Стоев (Фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Стойчо Стоев (Фен тема)

Мнениеот snakebite » 02 сеп 2013 20:35

Копирам си нещата от темата за мача с Черно море,...

И така, напълно подкрепям колегата Георгиев..само малко факти...

Знаем как Петев грубо се държеше с футболистите(скандалите със Златковски и Миро Антонов, просто са уникални), виждаме Стоев как ги надъхва и прегръща. Две различни планети.
Стоев не се посвени да направи ротации и да вкара много резерви на такива мачове като със Славия, Локо Пловдив и Берое и победи убедително, Петев се опита и на два пъти с аутсайдери като Пирин Гоце Делчев и Любимец - и неуспя
1. Петев опропасти мачовете със Загреб пускайки Голубович вместо намиращия се в по-добра форма Чворович
2. Петев направи още един "европодвиг" - загубата от Слован с гол и човек повече...
3. Петев робуваше на имена, Стоев - не
4. Петев след гол в дербитата, тръгваше да пази резултат, Стоев - не, справка, Слован и ЦСКА..
5. Интервютата на Петев, всеки път бяха едни и същи дори и при победи..- калпав терен, многото пропуски, космоса...

Предпочитам Стоев, дори и да не станем шампиони..пред Петев. Петев го знам в Б групата с мегаселекция, какви ги вършеше. Стоев със подобни че и по-слаби играчи би ЦСКА и Левски, направи равен на Литекс навън след като съдията ги закла !

Докато не излезе нещо под добро от Стоев ..съм твърдо зад него, и не на последно място , човека ще си тръгне САМ когато усети че няма да се справи, а Петев се ската като плъх след "представленията" срещу Любимец и Слован !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 сеп 2013 20:46

"Това не беше Лудогорец, а някакъв друг отбор - слабо мотивиран, грешащ във всички фази на играта. Една загуба не е драма. Но треньорът трябва да вземе мерки, за да не се повтаря подобно слабо представяне", заяви Петричев пред "Преса".

Това ли е казал Петричев ??

Докога тоя палячо ще се подвизава в Лудогорец ???
Усещам и желание за намеса в работата на треньора...Да не би да искаме да бием ПСВ още в Холандия ??
Петев колко съперници в Европа би ??

Стоев е интелигентен човек и едва ли ще търпи такова отношение, същото се отнася и за Вълчинов и Донев....
Вероятно ще си тръгне, и ще дойде някой послушко пак..
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 сеп 2013 20:59

D.Georgiev написа:
drvasko98 написа:Да попитам само, кой "направи" стилът на Лудогорец такъв какъвто е и кой направи селекцията преди първия сезон в А група.Питам сериозно, защото вие би трябвало да сте по-близо до кухнята и да знаете.

Петев беше в отбора преди Дерменджиев и съвсем сериозно, стилът беше ритане на топката в наказателното веднага след като се мине центъра. След като дойде Дерменджиев по една или другра причина отборът промени стилът си. Няма причина да вярвам, че недоразумението има пръст в това.

А не е ли възможно Лудогорец да се е нуждаел от друг стил за да атакува "А" група и след това евротурнирите и от друг стил, с който да играе в "Б" грепа с наличните тогава футболисти? Можел ли е Петев да иска от отбора за "Б" група същите неща, които иска по-късно от отбора за "А" група. За да имаш постигнеш ниво, нужни са ти и съответните футболисти. Приносът на Дерменджиев е безспорен, но е малко странно да представяш нещата така, че само Дерменджиев е донесъл положителното и то въпреки Петев...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 сеп 2013 21:06

snakebite написа:"Това не беше Лудогорец, а някакъв друг отбор - слабо мотивиран, грешащ във всички фази на играта. Една загуба не е драма. Но треньорът трябва да вземе мерки, за да не се повтаря подобно слабо представяне", заяви Петричев пред "Преса".

Това ли е казал Петричев ??

Докога тоя палячо ще се подвизава в Лудогорец ???
Усещам и желание за намеса в работата на треньора...Да не би да искаме да бием ПСВ още в Холандия ??
Петев колко съперници в Европа би ??

Стоев е интелигентен човек и едва ли ще търпи такова отношение, същото се отнася и за Вълчинов и Донев....
Вероятно ще си тръгне, и ще дойде някой послушко пак..

Аз не виждам кой знае какъв проблем при това изказване. Правите от мухата слон. Сами по себе си думите са верни. Дали е достатъчно тактично вече е друг въпрос. Освен това, не приемайте за чиста монета написаното в медиите. Вярвайте на записи, не на текст, защото думите се вадят от контекста, а понякога дори се допълват.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 сеп 2013 21:22

tsonpen написа:[ Можел ли е Петев да иска от отбора за "Б" група същите неща, които иска по-късно от отбора за "А" група. За да имаш постигнеш ниво, нужни са ти и съответните футболисти. Приносът на Дерменджиев е безспорен, но е малко странно да представяш нещата така, че само Дерменджиев е донесъл положителното и то въпреки Петев...

Е как бе колега, тогава Петев имаше футболисти като Миро Иванов, Мишо Александров,Шоко, Димо Атанасов - бързи и технични, имаше младежките национали Дечев и Дреновички, имаше боеца Дюлгеров, имаше голаджиите Миро Антонов и Тодор Колев, имаше талантливия Златковски, имаше игралите над 200 мача в А група опитни защитиници Жеков и Георгиев !
Колега това не бе просто селекция за Б група, а за горната половина на А група !
И с тези футболисти Петев се мъчеше срещу знайни и незнайни отбори !
Да спомена ли че преди мача със Светкавица ( загубен с 0:1 у дома през декември 201О ) е казал кои ще си ходят преди мача, и ги е пуснал да играят, е каква мотивация да имат ,това психологиески подход ли е или се е направил на много важен и ги е унизил (както винаги) Г-н Петев ???
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 02 сеп 2013 23:55

Чакам с нетърпение денят в който ще изритат тоя исмисления Петричев . Какъв го играе тоя ? Пресаташе ли ...представител на отбора на публични събития ли ? Нз , лично на мен хич не ми харесва , много ми е мазен , личи си как се подмазва и се има за велик и трупа негативи вурху отбора от останалата футболна общественост . Какви европейци сме били и нз си какво още . Незнам .. има нещо гнило в този човек .

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 03 сеп 2013 12:06

За мен Стойчо Стоев със сигурност е по-добре от Петев. Друго е въпросът дали някой като Херо или Стоилов не би се справил по-добре?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 сеп 2013 12:59

Не, само добър чуждестранен треньор. Всички наши треньори са страшно лимитирани, имат отделни проблясъки, като ги покрие в някой и друг мач късмет и до там.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 04 сеп 2013 14:42

Сто пъти съм казвал в този форум:"Петричев да си ходи"
Относно Стоев...не го харесвам,поведението му след мачове е меко казано смешно,тази усмивка и безгрижно поведение не ми харесват и някак си са неадекватни и неуместни,навеждат на едни не приятни мисли за психическото състояние на треньора.
Нищо не е направил Стоев,пое отбор,готов стикован,кой знае какви промени не направи от ПЕТЕВ,за ШЛ.
Освен това и аз смятам,че отбора се движеше по инерция от Петев,както и беше леко освежен от към патос със смяната на треньора,но времето на истината дойде :!:
Преди година всички спрягаха мозъка на операцията "Лудогорец",Дерменджиев,Какво стана сега...този балона май се пукна,къде е сега оня футбол дето уж го кроеше Дерменджиев!? :? АаАаА...той си тръгна с Петев... :lol:
Имал бил Петев футболисти,ами имаше събрани от резервните скамейки..май имаше там един дето се водеше титуляр нейде си,че и национали ги направи Петев,опс...Дерменджиев де... :lol:
И още нещо,с такива примадони като нашите трябва да си фелдфебел,за това беше набеден Петев и затова имаше бойкот,обиждал ги бил,...магарета неблагодарни... :lol:
Нека сега им е от хак...ама тия дето я забъркаха тая каша не са вече в отбора.
И само да кажа,че за всичко е виновен Домусчиев,не вярвах,че ще се подаде на провокации и шушукане на уше за делата на отбора от онзи и този...простете но друго обяснение нямам пък и нещо почва да ме губи за фен на отбора с това спонсориране на националния стадион.Ами нашия!?!
Или мисия Лудогорец приключва!?!
С това мрънкане и половинчато изказване...не знам,да си взема футболистите и Петричев и да си ходи на Армията!!!

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 04 сеп 2013 18:57

sneludik написа:Сто пъти съм казвал в този форум:"Петричев да си ходи"
Относно Стоев...не го харесвам,поведението му след мачове е меко казано смешно,тази усмивка и безгрижно поведение не ми харесват и някак си са неадекватни и неуместни,навеждат на едни не приятни мисли за психическото състояние на треньора.
Нищо не е направил Стоев,пое отбор,готов стикован,кой знае какви промени не направи от ПЕТЕВ,за ШЛ.
Освен това и аз смятам,че отбора се движеше по инерция от Петев,както и беше леко освежен от към патос със смяната на треньора,но времето на истината дойде :!:
Преди година всички спрягаха мозъка на операцията "Лудогорец",Дерменджиев,Какво стана сега...този балона май се пукна,къде е сега оня футбол дето уж го кроеше Дерменджиев!? :? АаАаА...той си тръгна с Петев... :lol:
Имал бил Петев футболисти,ами имаше събрани от резервните скамейки..май имаше там един дето се водеше титуляр нейде си,че и национали ги направи Петев,опс...Дерменджиев де... :lol:
И още нещо,с такива примадони като нашите трябва да си фелдфебел,за това беше набеден Петев и затова имаше бойкот,обиждал ги бил,...магарета неблагодарни... :lol:
Нека сега им е от хак...ама тия дето я забъркаха тая каша не са вече в отбора.
И само да кажа,че за всичко е виновен Домусчиев,не вярвах,че ще се подаде на провокации и шушукане на уше за делата на отбора от онзи и този...простете но друго обяснение нямам пък и нещо почва да ме губи за фен на отбора с това спонсориране на националния стадион.Ами нашия!?!
Или мисия Лудогорец приключва!?!
С това мрънкане и половинчато изказване...не знам,да си взема футболистите и Петричев и да си ходи на Армията!!!

Какво правиш бе, човек? Една загуба и айде недоволни от треньор, футболисти, ръководство. Нима зорлем трябва да си създаваме проблеми като на Герена примерно. Не можем от 30 мача 30 да вземем, това го няма никъде. Предстоят мачове в Европа, идват трудни мачове и в първенството, на кой е нужно да създаваме напрежение.
Всъщност, всеки има право на мнение, но не съм съгласен с казаното от теб.
Последна промяна от nedko на 04 сеп 2013 19:01, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”