А червените фенове, между които съм аз, очевидно се опитват чрез някави избирателни свойства на мозъка си услужливо да забравят миналия период на Лупи. Абсолютен факт е, че Лупи управлява отбора на лизинг така да се каже, осъдиха го на затвор поне на една инстанция съм сигурен на 100%. Не знам сега какво му е положението и защо не си излежава присъдата. възможно е и через купуване на клуба да се опитва да отърве решетките. Яд ме е че сините фенове във случая разсъждават много пхо трезво и като червени такива, а червените фенове се държат кат някви сополи. Оня Лупи се изгавври с отбора, докара го до фалит почти и ни отнеха евролиценза, а някви червени душички чета сега по сайтове и форуми пишат : Благодаря ти томов и не знам си какво. Вие сте идиоти бе! ЦСКА затва е на тоя хал, щото е пълно с фенове идиоти на червеният отбор. След 5 години Титан ще направят сделка с държавата или ссъс за сметопочиствене и пак ще купят ЦСКА и вие ще кажете: Добре дошли! Защото просто сте идиоти....и то с амнезия
 А червените фенове, между които съм аз, очевидно се опитват чрез някави избирателни свойства на мозъка си услужливо да забравят миналия период на Лупи. Абсолютен факт е, че Лупи управлява отбора на лизинг така да се каже, осъдиха го на затвор поне на една инстанция съм сигурен на 100%. Не знам сега какво му е положението и защо не си излежава присъдата. възможно е и через купуване на клуба да се опитва да отърве решетките. Яд ме е че сините фенове във случая разсъждават много пхо трезво и като червени такива, а червените фенове се държат кат някви сополи. Оня Лупи се изгавври с отбора, докара го до фалит почти и ни отнеха евролиценза, а някви червени душички чета сега по сайтове и форуми пишат : Благодаря ти томов и не знам си какво. Вие сте идиоти бе! ЦСКА затва е на тоя хал, щото е пълно с фенове идиоти на червеният отбор. След 5 години Титан ще направят сделка с държавата или ссъс за сметопочиствене и пак ще купят ЦСКА и вие ще кажете: Добре дошли! Защото просто сте идиоти....и то с амнезияАНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Искате ли Томов в ЦСКА????
В случая сините фенове са прави  А червените фенове, между които съм аз, очевидно се опитват чрез някави избирателни свойства на мозъка си услужливо да забравят миналия период на Лупи. Абсолютен факт е, че Лупи управлява отбора на лизинг така да се каже, осъдиха го на затвор поне на една инстанция съм сигурен на 100%. Не знам сега какво му е положението и защо не си излежава присъдата. възможно е и через купуване на клуба да се опитва да отърве решетките. Яд ме е че сините фенове във случая разсъждават много пхо трезво и като червени такива, а червените фенове се държат кат някви сополи. Оня Лупи се изгавври с отбора, докара го до фалит почти и ни отнеха евролиценза, а някви червени душички чета сега по сайтове и форуми пишат : Благодаря ти томов и не знам си какво. Вие сте идиоти бе! ЦСКА затва е на тоя хал, щото е пълно с фенове идиоти на червеният отбор. След 5 години Титан ще направят сделка с държавата или ссъс за сметопочиствене и пак ще купят ЦСКА и вие ще кажете: Добре дошли! Защото просто сте идиоти....и то с амнезия
 А червените фенове, между които съм аз, очевидно се опитват чрез някави избирателни свойства на мозъка си услужливо да забравят миналия период на Лупи. Абсолютен факт е, че Лупи управлява отбора на лизинг така да се каже, осъдиха го на затвор поне на една инстанция съм сигурен на 100%. Не знам сега какво му е положението и защо не си излежава присъдата. възможно е и через купуване на клуба да се опитва да отърве решетките. Яд ме е че сините фенове във случая разсъждават много пхо трезво и като червени такива, а червените фенове се държат кат някви сополи. Оня Лупи се изгавври с отбора, докара го до фалит почти и ни отнеха евролиценза, а някви червени душички чета сега по сайтове и форуми пишат : Благодаря ти томов и не знам си какво. Вие сте идиоти бе! ЦСКА затва е на тоя хал, щото е пълно с фенове идиоти на червеният отбор. След 5 години Титан ще направят сделка с държавата или ссъс за сметопочиствене и пак ще купят ЦСКА и вие ще кажете: Добре дошли! Защото просто сте идиоти....и то с амнезия

Последна промяна от danko_sot на 09 юли 2013 10:55, променено общо 1 път.

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
						- 

СИН_ИМПЕРАТОР
Red_Girl написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:от една страна, верно щеше да е голем кеф да ви пратят в окръжните или да ви закрият, но па от друга страна ме блазни мисълта че следващия сезон да речем, може да ви ошляпаме 3-4 пъти...мдам
Тва малко ми прилича на приказката- " Левски шампион" ( или щампион) или "Купата е наша"
Така е, ЛЕВСКИ ще е шампион за юбилея, две мнения по въпроса няма

- Red_Girl
- Контакти:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Red_Girl написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:от една страна, верно щеше да е голем кеф да ви пратят в окръжните или да ви закрият, но па от друга страна ме блазни мисълта че следващия сезон да речем, може да ви ошляпаме 3-4 пъти...мдам
Тва малко ми прилича на приказката- " Левски шампион" ( или щампион) или "Купата е наша"
Така е, ЛЕВСКИ ще е шампион за юбилея, две мнения по въпроса няма
И сами си знаете, че Батков ше ви купи титла. Ах, колко жалко е да си левскар..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик: 

- danielzarev
- Контакти:
Каквото и да си говорим, Лупарата показа,че е мъж с топки, а не като Гришата! Ясно е, че като него няма такъв играч и схемаджия, и със сигурност ще си понамаже муцуната със здрави пачки! Въпроса е колко ще навреди на ЦСКА? Ако, нещата които говори се случат и ЦСКА стане прозрачно дружесто с акциии на борсата, мисля, че нещата може и да потръгнат. Днес трябва да разберем кои ще са 7-те шефове... на мен те са ми по интерсени!

- 

angelofdeath
- Контакти:
Все ми е едно, кой ще е президент на ЦСКА Томов или Митал, само Титан да ги няма. Мислех си, че 2008 е най-тежката години в историята ни, но "боклуците" ме опровергаха. Предлагам да не се радваме още, докато не видим пресконференцията, която ще се покаже новите собственици. Преди това Титан могат да се отметнат или най-малкото да протакат. Не знам дали не се бавят, заради парите от Делев и Сашко Тонев. Искат си последното взимане! Вероятно и гръмкото дело за 4.5 милиона евро влиза в преговорите, защото това са страшно много пари. Този казус е много неясен и макар да е от жизнено важно значение за ЦСКА никъде не е оповестен точно и акуратно. "Червени шампиони" е хубаво име, дано така им тръгне и на терена и при трансферите. Спомнете си, какъв отбор имахме 2008г. - мечта. Ако Томов е лице и в новия проект ще има доста да си връща на Левски и Батков, заради лиценза. Надявам се да е поумнял и да погледни по-трезво на нещата. Решението за назначаването на Стойчо също е добро! Вярно, че ще иска трансфери и то скъпи, но според мен само той може да ни измъкне от блатото на Титан. Щеше да е добре да са тандем с Ицо, но и това скоро ще стане, обеден съм. Моля се само сделката да се осъществи и пет годишния тормоз да приключи добре за ЦСКА.

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Red_Girl написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:от една страна, верно щеше да е голем кеф да ви пратят в окръжните или да ви закрият, но па от друга страна ме блазни мисълта че следващия сезон да речем, може да ви ошляпаме 3-4 пъти...мдам
Разликата е там, че нас Славия ни спря да станем шампиони или щампиони за 2013, а преди тях Монтана, Пирин ГД и Черно Море!
Докато 2012 ЦСКА не стана шампион заради Лудогорец, Миньор и ЛЕВСКИ

! Защото именно тези три тима ви биха в последните 5 мача!
 ! Защото именно тези три тима ви биха в последните 5 мача!И докато нас ни спря Славия и Везелов да станем шампиони тая година, то ние спряхме вас миналата да станеше шампиони!
 Или не помните вече?
 Или не помните вече? 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
						[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- mistreated
- Контакти:
danielzarev написа:Каквото и да си говорим, Лупарата показа,че е мъж с топки, а не като Гришата! Ясно е, че като него няма такъв играч и схемаджия, и със сигурност ще си понамаже муцуната със здрави пачки! Въпроса е колко ще навреди на ЦСКА? Ако, нещата които говори се случат и ЦСКА стане прозрачно дружесто с акциии на борсата, мисля, че нещата може и да потръгнат. Днес трябва да разберем кои ще са 7-те шефове... на мен те са ми по интерсени!
Няма да е днес. Поне по думи на Тодоров техните имена ще бъдат обявени чак след окончателното финализиране на сделката. Разбира след 15-20 дни.
Днес евентуално ще бъде подписано само предварителното споразумение.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
						- Red Warrior
- Контакти:
danko_sot написа:Ако някой ми беше казал преди 3-4 години, че Томов ще се завърне на бял кон на Армията щях да го изпратя в най-близката психиатрия. ОМГ, в какъв свят живеем! Феновете явно страдат от сериозна амнезия. Томов = Титан! Томов е един доказан мошеник, един безскрупулен човек. Аз доколкото помня го осъдиха дори, аз не знам защо той сега не е в затвора, а вместо това тръгнал да купува пак ЦСКА. Кои са тия бизнесмени от едрия бизнес, кажете им имената. Кой купува отбора, как може да не кажеш кой купува отбора??? Група бизнесмени..... Това е смешно. 2003-2004 когато купуваха пак отбора от Божков също лъжеха хората, че щяло да има богати чужди инвеститори, май бяха от близкия изток, помните ли? Историята се повтаря. С Томов няма никакъв шанс ЦСКА да се превърне в нормален европейски отбор. Нито база ще тръгне да строи и надгражда, ното детско юношеският футбол ще развие, нито нищо. Единствено в краткосрочен план ще ги интересува първият състав. Ще вземат няколко гръмки имена и ще се бият в гърдите, докато някой ден отново не затънат в дългове до гуша, а на богатите мними бизнесмени не им омръзне от тъпотиите на Лупи. Гриша Ганчев беше единствения спасителен вариант за ЦСКА, това е истината. Но уви... сега кой знае какво ни чака...
Това е моето мнение. Чакам да чуя вашите!
Ти братле май не разбра, че беше въпрос не на дни, а на часове боклуците да ни закрият. Тази опасност дори още не е отминала напълно, докато не бъде подписан договор. Какъв друг избор имаме? При всички случаи истинският ЦСКА щеше да се закрие и да се направи ново дружество. Гриша Ганчев за мен не беше сериозен вариант за ЦСКА. Литекс си правеше селекция за "А" група, а ГГ разправяше, че ще праща Литекс в "Б". Освен това, какво значи, че иска чист ЦСКА? Това е все едно някой да поиска чист Реал Мадрид. Знаеш ли колко мераклии ще го вземат? Стоичков го уважавам много като футболист, но толкова. Иначе е там където е парата. Няма ли пара, той сам си каза - голф, лов и риболов. Дай да видим какво ще стане. Едва ли ще е по-лошо от ЗАКРИВАНЕ на ИСТИНСКИЯТ ЦСКА и почване с нов клуб от "В" група.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
						- POPCORN
- Контакти:
JohnnieWalker написа:POPCORN написа:JohnnieWalker написа::lol:

Ще се насера от смях
Личи ви колко сте фенове на ЦСКА и колко сте gloryhunter-и - тоя човек ви вкара в милиони дългове и ви лъга до безкрай, и ви направи за смях, а вие го предпочитате пред В група без дългове
абе бял ти може ли да мислиш или мозъчните ти клетика са толкова колкото наброяват феновете на Славия?Още повече мислиш ли,че на някой му пука дали ще се насереш или няма да се насереш?Ти лижеш гъза на Венци вече 20 години той тръгнал да ми говори за Томов!По-добре Томов отколкото да го няма нашият клуб!С Томов без Томов пак ще ви шамаросваме както винаги
Първо, жалки ми приятелю, не ме познаваш.
Втора, прости ми другарю, аз никога не съм харесвал Венци, въобще не говорим да му целувам гъза, за разлика от вас, които в момента целувате гъза на Сашо Апашо, за да се върне и да ви окраде отново
Трето, червено мармотче, Славия, за разлика от ЦСКА, не дължи пари на никой, нито бива съден от легендите си през месец.
Четвърто, розово прасенце, при положение, че си купувате мачове от Венци е малко трудно да ви бием, не мислиш ли ? Един път си помислихте да не платите и ви бихме 1:0. Същото важи и за Левски, които решиха да не платят на Венци последния кръг...
Пето, комплексирано гусенце, няма да е зле да се отървеш от свинския си комплекс. Спри да гледаш в паничката на другите - гледай в собствената си кочина !
ПП. ПРАСЕ е определение, не за ЦСКА-р, а за точно определен вид цесекари !
Ти ли го казваш бе смешник.Където ми пишеш в темата на ЦСКА и ми говориш как ще се спукаш от смях.На мене ми казва да си гледам паничката.Аз си я гледам , ама май някой друг е загубил представа за това какво е да си гледаш в паничката.И да ми извиняваш не се обиждам от плоските ти обиди.От такива форумни смотаняци като тебе ми е писнало!Второ да ти кажа всеки уважаващ се човек който разбира от футбол, никога няма да даде пари да купи мач със Славия по простата причина,че белите чаршафи са толкова зле,че няма на къде!Сашо апашо няма какво да кръда , защото ЦСКА няма нищо в момента ако не си запознат!А Славия не дължи пари, защото никой не рови в това.Защото никой не го ебе за за Славия разбираш ли:)Ако се разровят като хората, съм сигурен,че бат Венци е правил толкова далаери през управлението му,че схемите на ЦСКА ще са като детска играчка!И след като всички в България знаят,че бате ви Венци продава мачове и Славия е курвата на А група вие, защо сте в А група ми не в окръжните?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
						дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
danko_sot написа:В случая сините фенове са правиА червените фенове, между които съм аз, очевидно се опитват чрез някави избирателни свойства на мозъка си услужливо да забравят миналия период на Лупи. Абсолютен факт е, че Лупи управлява отбора на лизинг така да се каже, осъдиха го на затвор поне на една инстанция съм сигурен на 100%. Не знам сега какво му е положението и защо не си излежава присъдата. възможно е и через купуване на клуба да се опитва да отърве решетките. Яд ме е че сините фенове във случая разсъждават много пхо трезво и като червени такива, а червените фенове се държат кат някви сополи. Оня Лупи се изгавври с отбора, докара го до фалит почти и ни отнеха евролиценза, а някви червени душички чета сега по сайтове и форуми пишат : Благодаря ти томов и не знам си какво. Вие сте идиоти бе! ЦСКА затва е на тоя хал, щото е пълно с фенове идиоти на червеният отбор. След 5 години Титан ще направят сделка с държавата или ссъс за сметопочиствене и пак ще купят ЦСКА и вие ще кажете: Добре дошли! Защото просто сте идиоти....и то с амнезия
Присъдата на Лупи от 9 години ефективно премина след обжалване на 9 години условно!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]