Фалшивите лица на площадната демокрация!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Фалшивите лица на площадната демокрация!

Мнениеот Jorkorazporko » 03 юли 2013 22:26

franchesko написа:
Swarovski написа:
franchesko написа:Тия са платени протестанти-
4 г. ни управляваха СИК със своята пионка Бойко Тиквата-
е.аха мамата на енергетиката, на бедните...

Хайде пак с тая енергетика..!!?!??!?! Какво образование имаш ти, че да говориш за енергетика?! Колко езика знаеш, че си чел и слушал в чужбина какво правят? Кой си ти, че да говориш за енергетика?! Ходи строй Белене, кратуна...

Висшист съм, инженер,
не като тебе и подръжниците на Бойко-
измамници, мутри сикаджий, които прекупуват и живеят на гърба на народа.

Те и братя Диневи са висшисти! Ти си от тея висшисти дето им дават да наизустят 5 изречения за да спам! Висшист си, но все още не осъзнаваш, че не всички против БСП са Гербери! Хората на площада мразят еднакво силно както БСП така и ГЕРБ и АТАКА и ДПС и СДС и всички останали партии! Хайде помисли върху това за домашно!

Потребителски аватар
franchesko
Контакти:

Мнениеот franchesko » 03 юли 2013 22:26

@Jorkorazporko
А да не забравя- може да си от 300 те хил роми с платен вот за Герб.
ХА! :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 юли 2013 22:28

deepblue написа:
Swarovski написа:Комуняги болни! Протеста такъв бил, протеста това, протеста онова, какво ви става, БЕ? Тези идиоти за 1 месец направиха толкова глупости, колко Тиквата за 3 години! Те се гаврят с нас, не го ли разбирате? Искат да видят и изпитат пословичната търпимост и стоичество на нашия народ!
Никога не съм делил хората на София и провинция, но този път хората от провинцията прекаляват! Само седят като форумни въшки и псуват "тия софиянците", какви сме били и защо сме изразявали ГРАЖДАНСКАТА си позиция! Без извинение Ч*П за вас! Ще си протестирам колкото си искам! Ако не ви харесва, има достатъчно държави където соца не е умрял, прав ви път! На мен не ми трябвате...

+1
Не мога да повярвам какви тъпанари има. Народа трябва да се научи да си отстоява правата, а това става само с протести.

Не си напълно прав, защото едва ли има човек, който да не си дава сметка, че от протестите има смисъл. В същото време обаче не може и не бива протест - нова власт.
Тогава защо изобщо да има избори, тъй като протестите водят до задължителна смяна на властта?
Тези протести една партия много умело ги ръководи, а още три също се възползват, но в по - малка степен. Голямо навиване, голям ентусиазъм, и то много фалшив в хората има. Няма нужда от толкова глупости. Като ще се протестира, поне да има наистина мислещи хора сред тълпата, а не такива, които да се пишат, че били интелигенция.
На първо време тези протестиращи трябва да се научат да говорят и пишат на родния си език и тогава другите ще ги признаят. А те едни...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 03 юли 2013 22:32

Има само една фалшиво лице, ето го:

Изображение

:lol: :mrgreen: :lol:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 03 юли 2013 22:34

franchesko написа:
Swarovski написа:
е.аха мамата на енергетиката, на бедните...

Хайде пак с тая енергетика..!!?!??!?! Какво образование имаш ти, че да говориш за енергетика?! Колко езика знаеш, че си чел и слушал в чужбина какво правят? Кой си ти, че да говориш за енергетика?! Ходи строй Белене, кратуна...

Висшист съм, инженер,
не като тебе и подръжниците на Бойко-
измамници, мутри сикаджий, които прекупуват и живеят на гърба на народа.

Инжинер е съседа от 6-тия етаж.
Хайде да не казвам кой близък твой роднина, трябва да направи пункция на Тиквата.
Какво смяташ, че ще стане като построят белене, а? Ще го изплащат и децата на нашите деца, но твоята кратуна трудно може да го загрее това!
Германия ще затваря АЕЦ- и ние тепърва ще строим! Хвала на таквиз комуняги!
Мистри написа:
Jorkorazporko написа:
е.аха мамата на енергетиката, на бедните,
направиха по- малко км. магистрали от предишните за повече пари,
сега плащат по 40 отначало,
сега по 20 със храна на 300 да "протестират".

Извинявай, че ще ти го кажа, но ти си доста просто парче! Протеста не е срещу партия или определени личности, протеста е срещу всички партии и политици управлявали последните няколко десетилетия и техните производни! Платен вероятно си ти, щом имаш партийна принадлежност, нещо което прозира от поста ти!

Точно ти да говориш за просто парче. :lol:
Протеста е провокиран от мутрата ББ.
И това е ясно на всички, червено разпорено дирниче. :mrgreen:

Естествено, на който му изнася да е провокиран, ще си го говори до края на света!
Преди това Цв. Цв. и Тиквата пък обратното говореха, въобще всеки си бръщолеви каквото си иска!
Всичките да се махат, явно достатъчно пари са направили и комунягите и пожарникарчето! Да си ходят!
Изображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 03 юли 2013 22:36

franchesko написа:@Jorkorazporko

Това, че отклоняваш темата е показателно! Аз съм в тоя форум от 4 години, не си първия платен писач с който си пиша! Ти за мене не се грижи, аз си живея в чужбина и не се оплаквам от живота си, никога не съм гласувал в Бг и никога няма да го направя! Но вие комунистите (вкл. ГЕРБ) не можете да разберете, че хората ви мразят, защото се оляхте! За нормалните хора няма разлика между ГЕРБ и БСП, само вие партийните активисти на двете партии си мислите, че хората ви разглеждат като различни обекти, това за пореден път доказва колко сте ограничени, да не кажа глупави!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 юли 2013 22:37

Много от вас може да не се замислят, а може би се е и страхуват другите от кризата в Чернобил, но ако имахме работеща икономика, една АЕЦ щеше да бъде недостатъчна. В момента всичко е наред, но нямаме икономика. Представете си, ако отново имаме... Ами тогава...
Последна промяна от daniel875 на 03 юли 2013 22:39, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 юли 2013 22:38

Jorkorazporko написа:
franchesko написа:@Jorkorazporko

Това, че отклоняваш темата е показателно! Аз съм в тоя форум от 4 години, не си първия платен писач с който си пиша! Ти за мене не се грижи, аз си живея в чужбина и не се оплаквам от живота си, никога не съм гласувал в Бг и никога няма да го направя! Но вие комунистите (вкл. ГЕРБ) не можете да разберете, че хората ви мразят, защото се оляхте! За нормалните хора няма разлика между ГЕРБ и БСП, само вие партийните активисти на двете партии си мислите, че хората ви разглеждат като различни обекти, това за пореден път доказва колко сте ограничени, да не кажа глупави!

Защо живееш в чужбина? Кой е виновен за това? Мислиш ли, че само социализмът е виновен?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 юли 2013 22:39

ARSEEENAL написа:
GOLEADOR написа:
ARSEEENAL написа:Не знам дали има още наивници, които да се връзват за “спонтанните протести на умните и красивите“.
Днес ги гледах пред народното събрание, и не видях НИКОЙ да отговаря на това описание.
Имаше един “брачед“ от Пазарджик, който каза, че така “спонтанно“ дошъл на стоп от Пазарджик.
От ден на ден циркът става все по-ясен, но лошото е, че всичко това ще се стовари със страшна сила късната есен, когато аз предвиждам мощно ядене на “Шкембе чорба“, и на софиянци ще им се завие свят.Защото тогава ще разберат какво значи протест на “Гладните,Озверелите, Грозните, които НАИСТИНА имат проблем с оцеляването си!
Дано се окажа лош пророк, но пак повтарям, че това правителство трябва да остане поне до май догодина, за да стане кристално ясно какво се е случвало в тази обрулена държавица последните 4 год.

Пич,имаше доста хора от Пазарджик и Благоевград.Но защо не каза зад какъв плакат стояха на протеста?Ти ще ги подкрепиш ли или ще им кажеш да търпят "каймакамите" от ДПС?

Виж, аз искам просто да се казва, че черното е черно, а бялото е бяло!Не искам да ми казват всеки ден в очите повечето медии какви прекрасни и честни хора съвсем спонтанно си правят каквото искат, и те да ме убеждават колко прекрасно е това!А тези които не искат “каймакамите“ от ДПС, да си протестират там!

Какъв човек си ти?Да скочиш на българите,че не искали разни мекерета да ги управляват.Кириак Стефчов!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”