Карло Анчелоти - треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Карло Анчелоти - тема

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 22 авг 2013 17:10

Дано и все така да продължава, с победите!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 окт 2013 22:32

Анчелоти: Ще оправя Мадрид

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти пое отговорност за случващото се с отбора от началото на сезона, като изрази амбицията си да коригира играта на „кралете“.

„Мисля, че хората не ги интересува с кого съм вечерял“, започна Анчелоти на въпрос какво се случило на вечерята с боса на „балета“ Флорентино Перес.

„Смятам, че предстоящият двубой срещу ФК Копенхаген е една чудесна възможност да се реабилитираме пред феновете. Загубихме едно дерби, а това не е добре за нас. Трябва да отговорим адекватно на случилото се и като игра, и като резултат. Имам доверие на играчите си. Аз нося отговорност. Ще оправя положението, в което се намира Реал“, коментира бившият наставник на ПСЖ.

„Смятам, че до последната седмица резултатите в Ла Лига бяха добри. Все още не играем така освободено. Нуждаем се от още време, за да разгърнем възможностите си. Все пак променихме доста неща“, допълни още специалистът.

Колкото до лекото спречкване между Карим Бензема и Пепе, треньорът обясни, че това са нормални неща, като добави, че на терена „играчите говорят“.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 окт 2013 11:39

Ето това е голямата разделителна между повечето фенове и Анчелоти,а преди това и Мориньо.Ние (или поне аз) очакваме освен това че отбора ще побеждава,отбора да играе привлекателен футбол с ясна стратегия кой къде играе и за какво се бори.Това е на преден план.Докато не проумеят шефовете на Мадрид това нещо,винаги ще стигаме до мач като мачовете с Барселона,Лион,Байрен Мюнхен,Борусия Дортмунд ,Елче,Гранада, и т.н.....
Така и така не печелим нищо.Вземи един треньор който да иска да гради стил на игра,и му дай един сезон картбланш.
Вбесявам се като ми каже треньора на Реал Мадрид че сме имали допреди мача с Атл.Мадрид добри резултати след като имаме преди това равен с Виляреал след много слаба игра,с още по слаба съдията ни подари победа срещу Елче,и сме на 4-то място.
Бих го подкрепил ако каже следното: Реал Мадрид за да стане силен отбор,му трябва една нулева година!Ако някой треньор си извоюва това нещо да го оставят да работи след като каже това,той може да би ще спечели всичко.Още същия сезон отбора ще започне да мачка а на следващата година ще започне да печели.
Какво се случва с Атл.Мадрид? Миналата година загатна,тази година показва че в момента е много ,ама много силен отбор.Там проблема е може би късата резервна скамейка с равностойни футболисти,но си личи работата на треньора.Реал Мадрид вече втора година играе така като че няма треньор.....и то си е така....Просто никакво влияние на треньорите. Футболистите си играят все едно са се събрали си ритат в махалата.Един път играят,един път не но няма някаква константа която да се придържат към нея.Тази константа би трябвало да е идеята на треньора.Такава не се вижда.Следователно Реал Мадрид няма треньор!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Карло Анчелоти - фен тема

Мнениеот shotgun blues » 21 фев 2014 12:32

25 поредни мача без загуба.Това което се очакваше от него ,АНЧЕЛОТИ го направи,да смъкне напреженито което беше в последната година на МОУРИНО и да върне добрата атмосфера в отбора .Не изглежда като човек ,който ще тръгне по грешния път като португалеца и ще разбие отбора както стана през 2013 .Атмосфера има,силна серия от резултати и отбора е в битката на три фронта,до края на сезона вече всичко си зависи от футболистите и тактиките на треньора ,ако са достатъчно добри може и да видим трофеи .
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 фев 2014 19:23

Анчелоти: Баланс? Време е да говорим за титли

Изображение

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти ясно показа какви ще са амбициите на неговия тим до края на сезона. Италианецът сподели в телевизионно интервю, че вече гледа към първите си титли с „белия балет“.

„Отне ни седем месеца, за да изградим солидна база, цяла къща. Сега ще трябва да я декорираме“, заяви Анчелоти.

„Клубът е точно такъв, какъвто си го представях – с богатата история и имиджа по целия свят. Тук има три типа напрежение: пресата, клубът и играчите на пейката. Последното е най-тежко.“

„Имам идея за футбола, който искам да играем, и искам да я осъществя, като използвам качествата на моите играчи. Връзката ми с тях е много важна. Важно е да ги разбирам и анализирам. Ако имам добра връзка с тях, е по-лесно да предам идеите си.“

„Балансът? Хората се умориха да говорят за него, сега е време да говорим за титли. Десетата (титла от Шампионската лига – б.р.) е обсесия, мотивация за всеки един от нас. Тя думата на върха на устните“, допълни Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 апр 2014 18:57

Анчелоти: Горд съм, че съм треньор на този отбор

Изображение

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че е горд от отбора.

„Във всеки един мач играем много интелигентно. Реал е отбор, който обича да се бори и да печели. Горд съм, че съм треньор на този отбор“, коментира Анчелоти.

„Бейл се чувства добре отляво. Двамата с Кристиано много често си сменят позициите, когато играят заедно“, добави италианецът.

„Роналдо получи почивка и не игра срещу Реал Сосиедад, защото завърши мача с Борусия Дортмунд с контузия и исках да му дам почивка“, продължи треньорът на Реал Мадрид.

„Ние ще се борим до последния мач. Нито сме се отказали, нито сме се предали“, каза още Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 апр 2014 05:30

Къде сбърка Анчелоти?

Изображение

Реал Мадрид спечели първата битка през сезона. Най-маловажната титла беше извоювана без особени затруднения, макар че за тима от испанската столица бе отреден трудният поток в турнира. Реал мина през Атлетико и порази Барселона на финала. Спечели Купата на Краля безкомпромисно.

В началото на сезона Анчелоти бе приет с недоверие. Преди него начело на Реал бе изключително силна фигура като Жозе Моуриньо. Португалецът е противоречив човек. Едни го обожават, а други не го понасят. Признавам, че съм от първите, въпреки че трудно може да се отрекат някои от неговите кусури. Жозе си тръгна, а на Карлето се падна задачата да проветри съблекалнята, която се тресеше от разнородни скандали. Мирът в Реал е трудно постижим.

Лятото не беше лесно, защото още преди Анчелоти да дойде в Реал, Флорентино Перес си беше навил на пръста да вземе Гарет Бейл. Направи го „на всяка цена“. Плати солено и вероятно сделката е станала факт и със съгласието на Анчелоти, не че то е било най-важното.

Привличането на уелсеца породи дискусии. Как ще играе с Роналдо, какво ще се случи с Ди Мария, ще остане ли и Месут Йозил? Четиримата сякаш бяха прекалено много и в крайна сметка си тръгна немският национал, който по принцип е изключителен футболист.

Вероятно Анчелоти го пусна, защото е усетил колебание в него. В клуб като Реал Мадрид не може да има съмнения. Това е практическият връх в световния клубен футбол, колкото и пристрастно да звучи. Екипът на „белия балет“ е привилегия и се носи, докато не те изгонят. Ди Мария спази тази максима и остана в Мадрид, макар да се знаеше, че ще трябва да се бори здраво за титулярното място. В крайна сметка дори на нова позиция, той успя да се утвърди.

Снощи Реал Мадрид взе Кралската купа, а в герой се превърна Гарет Бейл. Уелсецът вкара победния гол, но ролята на Ди Мария също беше забележителна. Дори чисто статистически, той вкара другия гол за успеха. Очевидно е, че в края на трансферния период Анчелоти не е направил грешка, а напротив. Йозил е феноменален и има копринено подаване. Бейл и Ди Мария нямат неговия финес, но са бойци, а Реал винаги има нужда от такива играчи.

Въпреки, че този тим на Барселона не е мерило, трябва да отбележим превъзходството на Реал Мадрид. Основното оръжие беше скоростта. Треньорската работа също не е за подценяване, макар че в края на срещата „италианското“ надделя. Анчелоти „спече“ всички обичащи Реал Мадрид с трите си дефанзивни рокади след гола на Бейл. Победителите не ги съдят. По-ценно е, че клуба от столицата спечели трофея без Роналдо. С Гарет, Ди Мария и Иско, тимът на Флорентино Перес вече не е толкова зависим от португалеца.

До този момент Анчелоти не е безгрешен, но трябва да се признае, че му върви добре. Италианецът спечели първия си трофей много по-лесно от Моуриньо. Карлето сякаш е по-подходящ от Специалния за нравите в Реал, а те са изключително специфични.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 апр 2014 12:02

Знаем каква е целта пред Реал - 10-та. Всичко друго е незадоволително и нещо, което не трябва да се приема за подвиг с оглед на селекция и възможности на отделните футболисти. Татко Карло трябва още много да се труди, за да няма издънки в нашия любим турнир - Шампионска лига.
Удари Барселона, която в последно време изпитва сериозни трудности и напрежението там е утроено, взе някоя тенекиена купа и си помисли, че е сътворил сензация.
Бат`Жозе има същите успехи.
10-тата е тази, която ще увековечи, който и да е треньор или футболист. Нищо друго.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 апр 2014 12:54

Кировец написа:Знаем каква е целта пред Реал - 10-та. Всичко друго е незадоволително и нещо, което не трябва да се приема за подвиг с оглед на селекция и възможности на отделните футболисти. Татко Карло трябва още много да се труди, за да няма издънки в нашия любим турнир - Шампионска лига.
Удари Барселона, която в последно време изпитва сериозни трудности и напрежението там е утроено, взе някоя тенекиена купа и си помисли, че е сътворил сензация.
Бат`Жозе има същите успехи.
10-тата е тази, която ще увековечи, който и да е треньор или футболист. Нищо друго.

Напълно съм съгласен! За 3 години в Реал Мадрид Жозе Моуриньо има спечелена 1 титла, 1 Купа и 1 Суперкупа плюс 3 провала на полуфинал в Шампионската лига... За вас не знам, но за мен престоя на Специалния начело на Реал си е ПРОВАЛ! Не отдавам чак такова значение на домашните успехи, защото все пак говорим за Реал, а не за Нумансия; пък и шампион с Реал е ставал кой ли не, дори доказан некадърник като Бернд Шустер, например... Спечелването на Шампионската лига е това, което отрежда по-специално място в историята на клуба - както за футболисти, така и за треньори :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 19 апр 2014 02:51

CSKA69 написа:Напълно съм съгласен! За 3 години в Реал Мадрид Жозе Моуриньо има спечелена 1 титла, 1 Купа и 1 Суперкупа плюс 3 провала на полуфинал в Шампионската лига... За вас не знам, но за мен престоя на Специалния начело на Реал си е ПРОВАЛ! Не отдавам чак такова значение на домашните успехи, защото все пак говорим за Реал, а не за Нумансия; пък и шампион с Реал е ставал кой ли не, дори доказан некадърник като Бернд Шустер, например... Спечелването на Шампионската лига е това, което отрежда по-специално място в историята на клуба - както за футболисти, така и за треньори :idea:

Няма как трите поредни полуфинали да са провал, при положение, че преди Моуриньо Реал отпадаше 6 пъти подред на 1/8 финал.

Върни се в “Архив”