T&T написа:ЕМИЛ написа:2:0 и узаконяване на титлата
Титлата ще ви я узаконим още в сряда в Разград, така че с чичо Венци пак ще си играете ганкиното или азиатското.
Вервай си.

В сряда ще пазите титулярите си пак...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
T&T написа:ЕМИЛ написа:2:0 и узаконяване на титлата
Титлата ще ви я узаконим още в сряда в Разград, така че с чичо Венци пак ще си играете ганкиното или азиатското.
T&T написа:Титлата ще ви я узаконим още в сряда в Разград, така че с чичо Венци пак ще си играете ганкиното или азиатското.
Gesha1986 написа:и аз мисля че на стадион Васил Левски трябва да се играе мача... 100% ще хвърлим 20 000 човека
Viktor4o_Rs написа:Ако играем мъжки, разбира се че можем най-малкото да измъчим Левски. Но като си знаем Иво Тонев, в този мач точно едва ли ще има изненади. Аз се надявам Ботев да спре Лудогорец и Левски да не става шампион точно срещу СлавияИнтересно ми е също дали през лятото другите начини ще работят срещу Гьор, Хафнафьордур или някое друго звучно име.
![]()
![]()
Защото ако пак отпаднете от някой смешен отбор, ще се разсеят всякакви съмнения честна и заслужена ли ви е титлата или не. Ако пък направите пробив и играете достойно, дори и да не влезете в ШЛ, аз лично ще се извиня и ще призная, че Левски е станал заслужено шампион.
![]()
Иначе от предрешени мачове от Батков и Венци Свинята няма смисъл и няма полза. Няма полза за Левски, за Славия и най-вече за бъларския футбол. Домусчиев може и да е обещае по 1 милиард евро на човек на нас, но тия приказки сме ги чували и аз не им вярвам. А ако вземе, че по някакви неведоми пътища очевидно по-силният Левски не може да вкара, не е трудно да си представим как ще свири главният съдия.
Бързам да кажа - не се заяждам, не мразя Левски, уважавам исторически този съперник. Неприятни са ми главно Батков и Иво Тонев и техните методи и прийоми, това е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта