КБ| Левски София - Локомотив София /17.04.2013г./ 17:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: КнБ| Левски София - Локомотив София /17.04.2013г./ 17:45ч.

Мнениеот russia » 13 апр 2013 23:46

onceMORT написа:
russia написа:
Stanislav_Ivanov написа:Очаквам отново да видя борба на терена и да играем по-добре.Вкараме ли ранен гол,може да бием с повече.Надявам се съдията този път да се справи! :) 3:0 :)

Той нали се справи вече :? ? Или това не се брои :roll: ?А понеже си е свършил работата "перфектно", го "пращат" в заслужена почивка!
Изображение

Блонди, гледа ли мача? Съдията обърка мача и си го направи труден сам. Не свири фаул срещу Гари и слад 30 секунди даде червен на Михелич. Влизането на Бранеков си беше за картон, с бутоните напред, дали картона е червен е по преценка на съдията, дузпата за Левски беше 100 процентова. Какви са претенциите на противника? Това че съдията видимо беше с наднормено тегло и кой го е пратил да свири този мач е друг въпрос. Но имаше грешки и в двете посоки. Първо гледайте мачовете за които пишете, след това мислете малко и накрая пишете. Ставате смешни.

Можеш да си абсолютно сигурен, че мачовете за които пиша съм ги гледал и то внимателно! Това се отнася за всеки мач, без изключение! Ще спомена само положението за дузпата! Един "нормален" съдия щеше да види предварителното подготвяне на Карвальо да падне, още щом видя сянката на защитника и подви коленете! Няма нужда да се впускаме в излишни подробности, тъй като всички, които са гледали мача са видели за кво иде реч! За пореден път! Ако от това съдийство беше пътърпевш Левски, още утре, нищо че е неделя, щеше да има нова съдийска комисия! Обзалагам се!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 апр 2013 23:48

Предивд,че сте без основни играчи като Ахмед Ахмед,Ивайло Стоянов,Веско Мишев и Стефан Спасов положението никак не е добре.Няма кой да ви връзва играта.Може би трябва да се даде капитанската лента на Николай Йорданов или Христо Ристосков :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 апр 2013 23:51

ShooterMan написа:Предивд,че сте без основни играчи като Ахмед Ахмед,Ивайло Стоянов,Веско Мишев и Стефан Спасов положението никак не е добре.Няма кой да ви връзва играта.Може би трябва да се даде капитанската лента на Николай Йорданов или Христо Ристосков :idea:

Йорданов и Ристосков доказани левскари, като единия даже и милее за него.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 13 апр 2013 23:52

russia написа:
onceMORT написа:
russia написа:
Stanislav_Ivanov написа:Очаквам отново да видя борба на терена и да играем по-добре.Вкараме ли ранен гол,може да бием с повече.Надявам се съдията този път да се справи! :) 3:0 :)

Той нали се справи вече :? ? Или това не се брои :roll: ?А понеже си е свършил работата "перфектно", го "пращат" в заслужена почивка!
Изображение

Блонди, гледа ли мача? Съдията обърка мача и си го направи труден сам. Не свири фаул срещу Гари и слад 30 секунди даде червен на Михелич. Влизането на Бранеков си беше за картон, с бутоните напред, дали картона е червен е по преценка на съдията, дузпата за Левски беше 100 процентова. Какви са претенциите на противника? Това че съдията видимо беше с наднормено тегло и кой го е пратил да свири този мач е друг въпрос. Но имаше грешки и в двете посоки. Първо гледайте мачовете за които пишете, след това мислете малко и накрая пишете. Ставате смешни.

Можеш да си абсолютно сигурен, че мачовете за които пиша съм ги гледал и то внимателно! Това се отнася за всеки мач, без изключение! Ще спомена само положението за дузпата! Един "нормален" съдия щеше да види предварителното подготвяне на Карвальо да падне, още щом видя сянката на защитника и подви коленете! Няма нужда да се впускаме в излишни подробности, тъй като всички, които са гледали мача са видели за кво иде реч! За пореден път! Ако от това съдийство беше пътърпевш Левски, още утре, нищо че е неделя, щеше да има нова съдийска комисия! Обзалагам се!

За червения картон на Бранеков, за ситуацията преди червения картон на Михелич нещо да кажеш? Просто много удобно ги пропускаш.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 13 апр 2013 23:55

Колко пък ще ми е удобно? Пропускам ги, защото дузпата предхождаше всичко останало и беше нещото, от което личеше какво ще последва!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 апр 2013 00:03

russia написа:Колко пък ще ми е удобно? Пропускам ги, защото дузпата предхождаше всичко останало и беше нещото, от което личеше какво ще последва!

Първо ти не казваш че е безспорна ситуация, а казваш че ходгънал колената щом му видял сянката, погледна ли положението на съдията, това, което може да види от това положение? Да съдията беше с наднормено тегло, на моменти се затрудни да тича. Но да ми говориш че грешките са само в полза на единият отбор е смешно. Друг е въпросът за чий х.. ревеш в тази тема? Засяга любимият ти отбор? Или просто така?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 14 апр 2013 00:19

Няма какво да се коментира Левски бие и още един съдия няма да свири повече.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 апр 2013 00:20

Аз все още не съм виждал шпагати,при които бутоните да са заровени в тревата,т.е. да няма посягане с бутоните.Въпроса е,че човека игра за топката и със топката и въобще не докосна дори онзи ваш СИМУЛАНТ с акнето....добре сте го научили иначе,без да го докоснат скача като в басейна,нали?Голямо бъдеще го чака,поредния ЦИРКАДЖИЯ
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 апр 2013 00:22

ShooterMan написа:Аз все още не съм виждал шпагати,при които бутоните да са заровени в тревата,т.е. да няма посягане с бутоните.Въпроса е,че човека игра за топката и със топката и въобще не докосна дори онзи ваш СИМУЛАНТ с акнето....добре сте го научили иначе,без да го докоснат скача като в басейна,нали?Голямо бъдеще го чака,поредния ЦИРКАДЖИЯ

Кучето кажи как ти се казва, другото е безмислено.

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 апр 2013 00:23

matador написа:Няма какво да се коментира Левски бие и още един съдия няма да свири повече.

Казано от фен на отбор изхвърлен от първата дивизия на страната си за корупция звучи авторитетно.

"Човешки" материал!?

Върни се в “Архив”